The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages U Drachuk, І Simonova, B Halukh, I Basarab, І Romashko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018 | 24 | 2018 |
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014 | 12 | 2014 |
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 12 | 2014 |
Накопичення продуктів протеолізу в процесі дозрівання бринзи з молока різних видів тварин БІ Галух Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 7 | 2010 |
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk EUREKA: Life Sciences, 35-42, 2017 | 6 | 2017 |
QUALITY MANAGEMENT AND SAFETY CONTROL OF SEMI-FINISHED PRODUCTION IN THE CONTEXT OF THE HAССP SYSTEM HB Peshuk L., Simonova I. Specialized and multidisciplinary scientific researches …, 2020 | 5 | 2020 |
The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics IM Basarab, UR Drachuk, IS Romashko, BI Halukh, II Simonova, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 4 | 2019 |
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворю-вачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів B Halukh, M Paska, U Drachuk, I Basarab Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 4* | 2016 |
Вплив мікроелементів і їх хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та сенсорні показники м’яса і бульйону, отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи ТВ Фаріонік, БІ Галух Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 4 | 2014 |
Using of non-traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes I Basarab, U Drachuk, B Halukh, H Koval, I Simonova, N Herez Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 3 | 2021 |
Expanding the range of sausage products of special purpose B Halukh, U Drachuk, I Simonova, I Basarab, I Romashko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 3 | 2020 |
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed I Simonova, S Grabovskyi, U Drachuk, B Halukh, I Basarab Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 435-439, 2020 | 3 | 2020 |
Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 3 | 2015 |
Energy efficiency in modern conditions in enterprises oil and fat industry MZ Paska, OI Zhuk, BI Galuh, UR Drachuk Scientific Messenger LNUVMBT named after SZ Hzhytskoho 16 (3), 60, 2014 | 3 | 2014 |
Doslidzhennia stiikosti maioneznykh emulsii, vyhotovlenykh iz vykorystanniam kharchovykh volokon [Study of the stability of mayonnaise emulsions made using dietary fiber] BI Halukh, MZ Paska, UR Drachuk Naukovyi Visnyk Lvivskoho Natsionalnoho Universytetu Veterynarnoi Medytsyny …, 2014 | 3 | 2014 |
Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості МЗ Паска, ОІ Жук, БІ Галух, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 3 | 2014 |
Працевлаштування випускників університету АОД М.П. Драч, Б.І. Галух, М.П. Чепига ЛНУВМ та БТ ім. СЗ Гжицького "Світ університету", 2011 | 3* | 2011 |
Можливість працевлаштування як важливий психологічний чинник при виборі професії МП Драч, БІ Галух, МП Чепига Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | 3 | 2011 |
Дослідження структурно-механічних показників бринзи виготовленої з молока різних видів тварин BI Galukh Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 3 | 2010 |
Osoblyvosti zhyrnokyslotnoho skladu brynzy, vyhotovlenoyi z moloka riznykh vydiv tvaryn–The peculiarities of fatty acid content of salt curd, processed of different farm animal … BI Halukh Naukovo-tekhnichnyy byuleten'Instytutu biolohiyi tvaryn–Scientifictechnical …, 2010 | 3 | 2010 |