Підписатись
Катерина Зубкова
Катерина Зубкова
Херсонський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в kntu.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Функціональні напої в концепції здорового харчування
КВ Зубкова, МГ Ліганенко, КД Кузнецова
Харчова наука і технологія, 25-27, 2012
52012
Удосконалення технології овочевих маринадів
МІ Валько, ГА Тіхосова, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вісник Херсонського національного технічного університету, 113-117, 2016
32016
Розробка технології отримання овочевих напоїв та нектарів лікувально-профілактичної
АТ Безусов, КВ Стельмашенко, ОВ Верба
Харчова наука і технологія, 14-17, 2010
32010
Study of quality of snack gherkin tinned food
K Zubkova, O Stoianova
EUREKA: Life Sciences,(1), 25-31, 2020
22020
Сучасний спосіб виробництва томатного порошку
ОВ Стоянова, КВ Зубкова
EDITORIAL BOARD, 567, 2022
12022
CURRENT ISSUES ON CERTIFICATION OF FRUIT AND PRODUCTS IN THE UKRAINE-EU CONTEXT
O Stoianova, K Zubkova
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 113-114, 2020
12020
Продовольча безпека у період пандемії COVID19.
КВ Зубкова, ЕВ Зубкова, ОВ Стоянова, ІО Коваль
ΛΌГOΣ, 2020
12020
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств
МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вісник Херсонського національного технічного університету, 107-112, 2016
12016
Розробка нових видів закусочних консервів
ВО Короленко, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вестник Херсонского национального технического университета, 80-85, 2014
12014
Оцінка реологічних властивостей насіння рицини для визначення способу обрушення
ВА Дідур, КВ Зубкова
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 209-214, 2012
12012
Кількісне визначення γ-аміномасляної кислоти в рослинній сировині
АТ Безусов, КВ Зубкова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 20-23, 2012
12012
Особливості застосування біопалива для мобільних енергетичних засобів
ДП Журавель, ДП Журавель, КВ Зубкова, АВ Щепачева
ХДАУ, 2010
12010
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ СИРОВИННИХ РЕСУРСІВ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ТОМАТІВ
АВ Поляк, СВ Солодун, КВ Зубкова, ОВ Стоянова
Молодий вчений, 2023
2023
РОЗВИТОК НАУКОВОЇ ДУМКИ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ, ДОСЯГНЕННЯ ТА ІННОВАЦІЇ: матеріали науково-практичної конференції (м. Хмельницький, 28-29 квітня 2023 р.)
СВ Афанасенко, ОБ Брегін, ЛО Красовська, СС Остроус, АД Щедрова, ...
2023
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ ВИНОРОБСТВА
ОІ Мамай, ТО Кузьміна, ТО Яковенко, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023
2023
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ФРУКТОВИХ ДЖЕМІВ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ
ТО Кузьміна, КВ Зубкова, ОВ Стоянова, ОІ Мамай, ТО Яковенко
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (1), 2023
2023
Практичні аспекти розробки фруктових джемів для профілактичного харчування
КВ Зубкова, ОВ Стоянова, СВ Бобирь
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ СИРОВИННИМИ РЕСУРСАМИ ПЛОДООВОЧЕВИХ КОНСЕРВНИХ ПІДПРИЄМСТВ
ОВ Стоянова, КВ Зубкова, АВ Миколюк
ОРГАНІЗАТОРИ КОНФЕРЕНЦІЇ, 91, 2021
2021
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.
МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь
ОЛДІ-ПЛЮС, 2021
2021
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.
МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь
ТДАТУ, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20