Функціональні напої в концепції здорового харчування КВ Зубкова, МГ Ліганенко, КД Кузнецова Харчова наука і технологія, 25-27, 2012 | 5 | 2012 |
Удосконалення технології овочевих маринадів МІ Валько, ГА Тіхосова, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вісник Херсонського національного технічного університету, 113-117, 2016 | 3 | 2016 |
Розробка технології отримання овочевих напоїв та нектарів лікувально-профілактичної АТ Безусов, КВ Стельмашенко, ОВ Верба Харчова наука і технологія, 14-17, 2010 | 3 | 2010 |
Study of quality of snack gherkin tinned food K Zubkova, O Stoianova EUREKA: Life Sciences,(1), 25-31, 2020 | 2 | 2020 |
Сучасний спосіб виробництва томатного порошку ОВ Стоянова, КВ Зубкова EDITORIAL BOARD, 567, 2022 | 1 | 2022 |
CURRENT ISSUES ON CERTIFICATION OF FRUIT AND PRODUCTS IN THE UKRAINE-EU CONTEXT O Stoianova, K Zubkova Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 113-114, 2020 | 1 | 2020 |
Продовольча безпека у період пандемії COVID19. КВ Зубкова, ЕВ Зубкова, ОВ Стоянова, ІО Коваль ΛΌГOΣ, 2020 | 1 | 2020 |
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вісник Херсонського національного технічного університету, 107-112, 2016 | 1 | 2016 |
Розробка нових видів закусочних консервів ВО Короленко, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вестник Херсонского национального технического университета, 80-85, 2014 | 1 | 2014 |
Оцінка реологічних властивостей насіння рицини для визначення способу обрушення ВА Дідур, КВ Зубкова Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 209-214, 2012 | 1 | 2012 |
Кількісне визначення γ-аміномасляної кислоти в рослинній сировині АТ Безусов, КВ Зубкова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 20-23, 2012 | 1 | 2012 |
Особливості застосування біопалива для мобільних енергетичних засобів ДП Журавель, ДП Журавель, КВ Зубкова, АВ Щепачева ХДАУ, 2010 | 1 | 2010 |
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ СИРОВИННИХ РЕСУРСІВ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ТОМАТІВ АВ Поляк, СВ Солодун, КВ Зубкова, ОВ Стоянова Молодий вчений, 2023 | | 2023 |
РОЗВИТОК НАУКОВОЇ ДУМКИ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ, ДОСЯГНЕННЯ ТА ІННОВАЦІЇ: матеріали науково-практичної конференції (м. Хмельницький, 28-29 квітня 2023 р.) СВ Афанасенко, ОБ Брегін, ЛО Красовська, СС Остроус, АД Щедрова, ... | | 2023 |
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ ВИНОРОБСТВА ОІ Мамай, ТО Кузьміна, ТО Яковенко, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023 | | 2023 |
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ФРУКТОВИХ ДЖЕМІВ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ТО Кузьміна, КВ Зубкова, ОВ Стоянова, ОІ Мамай, ТО Яковенко Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (1), 2023 | | 2023 |
Практичні аспекти розробки фруктових джемів для профілактичного харчування КВ Зубкова, ОВ Стоянова, СВ Бобирь Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ СИРОВИННИМИ РЕСУРСАМИ ПЛОДООВОЧЕВИХ КОНСЕРВНИХ ПІДПРИЄМСТВ ОВ Стоянова, КВ Зубкова, АВ Миколюк ОРГАНІЗАТОРИ КОНФЕРЕНЦІЇ, 91, 2021 | | 2021 |
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону. МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь ОЛДІ-ПЛЮС, 2021 | | 2021 |
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення. МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь ТДАТУ, 2021 | | 2021 |