Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 3617 | 1517 |
h-індекс | 32 | 22 |
i10-індекс | 74 | 38 |
Доступні для всіх
Переглянути всі5 статей
3 статті
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Kaarel AdambergSenior Scientist, Department of Chemistry and Biotechnology, Tallinn University ofПідтверджена електронна адреса в tftak.eu
- Kaspar ValgepeaGroup Leader/Associate Professor, University of TartuПідтверджена електронна адреса в ut.ee
- Anne KahruNational Institute of Chemical Physics and Biophysics, Tallinn, EstoniaПідтверджена електронна адреса в kbfi.ee
- Petri-Jaan LahtveeProfessor, Tallinn University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в taltech.ee
- Andrus SeimanCompetence Center of Food and Fermentation Technology (CCFFT)Підтверджена електронна адреса в tftak.eu
- Anne MenertResearcher, University of TartuПідтверджена електронна адреса в ut.ee
- Valerio PazienzaCSS HospitalПідтверджена електронна адреса в operapadrepio.it
- Jordi Palatsi, PhDAQUALIAПідтверджена електронна адреса в fcc.es
- Mihkel KaljurandProfessor emeritus, Tallinn University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в chemnet.ee
- Meril ÜmarikSchool of Educational Sciences, Tallinn UniversityПідтверджена електронна адреса в tlu.ee
- Robert TennoAalto University, School of Electrical EngineeringПідтверджена електронна адреса в aalto.fi
- Alan BrownEmeritus Professor: IER, University of WarwickПідтверджена електронна адреса в warwick.ac.uk
Підписатись
Raivo Vilu
Tallinn University of Technology, Center of Food and Fermentation Technologies
Підтверджена електронна адреса в tftak.eu