Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 22 | 2022 |
Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L ГВ Карпик, ОІ Вічко, НГ Копчак, ОВ Швед Chemistry, Technology and Application of Substances 5 (2), 136-141, 2022 | 11 | 2022 |
Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with experimental alimentary obesity under the influence of iodine NH Kopchak, OS Pokotylo, MD Kukhtyn, TY Yaroshenko, M Kulitska, ... Research Journal of Pharmaceutical Biological and Chemical Sciences 9 (5 …, 2018 | 10 | 2018 |
ВПЛИВ ЙОДУ НА ПОКАЗНИКИ ЛІПІДНОГО ПРОФІЛЮ КРОВІ ЩУРІВ РІЗНОГО ВІКУ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ОЖИРІННІ МІК Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин Медична та клінічна хімія 19 (4), 123-128, 2017 | 9 | 2017 |
Vplyv yodu na pokaznyky lipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni NH Kopchak, OS Pokotylo, MD Kukhtyn, MI Koval Medychna ta klinichna khimiia 4, 123-128, 2017 | 7 | 2017 |
ВПЛИВ ЙОДУ НА CТАТЕВІ ОСОБЛИВОСТІ МЕТАБОЛІЧНОГО ПРОФІЛЮ КРОВІ БІЛИХЩУРІВ З ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИМ ОЖИРІННЯМ ОСП Н. Г. КОПЧАК Наук. зап. Терноп. нац. пед. ун-ту. 1 (72), 97-102, 2018 | 6* | 2018 |
Influence of iodine on the indicators of lipid profile of rats’ blood of different age in experimental obesity NH Kopchak, ОS Pokotylo, MD Kuhtyn, MI Koval Medical and Clinical Chemistry, 123-128, 2018 | 6 | 2018 |
CHANGES IN ORGANOLEPTIC, MICROBIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL PROPERTIES OF KEFIR WITH IODINE ADDITION DURING THE STORAGE TU Diana Dalevska, Oleg Pokotylo, Mykola Kukhtyn, Nataliia Kopchak ... Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 15, 732-740, 2021 | 5* | 2021 |
Tetiana Ya Yaroshenko, Mariia I. Kulitska and Iryna A. Bandas. Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with … NH Kopchak, OS Pokotylo, MD Kukhtyn Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences 9 (5 …, 2018 | 5 | 2018 |
Вплив йоду на показники ліпідного обміну у крові самок білих щурів різного віку з ожирінням НГ Копчак, ОС Покотило, ІС Назарко, ГА Білецька, МІ Коваль | 4 | 2018 |
Biochemistry (Structural biochemistry) N Kopchak, T Lisovska, O Pokotylo, O Vichko | 2 | 2021 |
Age-specific features of fatty acid composition of lipid serum in rats with obesity under the influence of iodine NH Kopchak, OS Pokotylo Медична та клінічна хімія, 63-69, 2018 | 2 | 2018 |
Morfological state of the liver and thyroid gland of male and female rats with experimental obesity under iodine action. PОS Kopchak N. H. Sciences of Europe. 2 (31), 3-10, 2018 | 2 | 2018 |
INDICATORS OF ENZYME ANTIOXIDANT SYSTEM OF LIVER OF RATS ON THE BACKGROUND OF EXPERIMENTAL ALIMENTARY OBESITY UNDER THE INFLUENCE OF IODINE OSP N.H. Kopchak THE SECOND INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS OF SCIENTISTS OF EUROPE, 578-583, 2018 | 2 | 2018 |
Хімічний склад та корисні властивості какао-масла НГ Копчак Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022 | | 2022 |
Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад О Адамішин, НГ Копчак Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2022 | | 2022 |
The technology semi-finished sponge product using extruded corn flour TO Lisovska, NV Chorna, NH Kopchak Ternopil: TNTU, 2022 | | 2022 |
THE TECHNOLOGY OF SEMI-FINISHED SPONGE PRODUCTS USING EXTRUDED CORN FLOUR NVC T.O. Lisovska, N.H. Kopchak | | 2022 |
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ КАКАО-МАСЛА NH Kopchak ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 37, 2022 | | 2022 |
Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах НГ Копчак, ГВ Карпик, ХЮ Кравченюк, ІС Назарко | | 2021 |