Підписатись
Наталія Копчак (Каспрук) Nataliia Kopchak
Наталія Копчак (Каспрук) Nataliia Kopchak
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production
M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
222022
Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L
ГВ Карпик, ОІ Вічко, НГ Копчак, ОВ Швед
Chemistry, Technology and Application of Substances 5 (2), 136-141, 2022
112022
Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with experimental alimentary obesity under the influence of iodine
NH Kopchak, OS Pokotylo, MD Kukhtyn, TY Yaroshenko, M Kulitska, ...
Research Journal of Pharmaceutical Biological and Chemical Sciences 9 (5 …, 2018
102018
ВПЛИВ ЙОДУ НА ПОКАЗНИКИ ЛІПІДНОГО ПРОФІЛЮ КРОВІ ЩУРІВ РІЗНОГО ВІКУ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ОЖИРІННІ
МІК Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин
Медична та клінічна хімія 19 (4), 123-128, 2017
92017
Vplyv yodu na pokaznyky lipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni
NH Kopchak, OS Pokotylo, MD Kukhtyn, MI Koval
Medychna ta klinichna khimiia 4, 123-128, 2017
72017
ВПЛИВ ЙОДУ НА CТАТЕВІ ОСОБЛИВОСТІ МЕТАБОЛІЧНОГО ПРОФІЛЮ КРОВІ БІЛИХЩУРІВ З ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИМ ОЖИРІННЯМ
ОСП Н. Г. КОПЧАК
Наук. зап. Терноп. нац. пед. ун-ту. 1 (72), 97-102, 2018
6*2018
Influence of iodine on the indicators of lipid profile of rats’ blood of different age in experimental obesity
NH Kopchak, ОS Pokotylo, MD Kuhtyn, MI Koval
Medical and Clinical Chemistry, 123-128, 2018
62018
CHANGES IN ORGANOLEPTIC, MICROBIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL PROPERTIES OF KEFIR WITH IODINE ADDITION DURING THE STORAGE
TU Diana Dalevska, Oleg Pokotylo, Mykola Kukhtyn, Nataliia Kopchak ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 15, 732-740, 2021
5*2021
Tetiana Ya Yaroshenko, Mariia I. Kulitska and Iryna A. Bandas. Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with …
NH Kopchak, OS Pokotylo, MD Kukhtyn
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences 9 (5 …, 2018
52018
Вплив йоду на показники ліпідного обміну у крові самок білих щурів різного віку з ожирінням
НГ Копчак, ОС Покотило, ІС Назарко, ГА Білецька, МІ Коваль
42018
Biochemistry (Structural biochemistry)
N Kopchak, T Lisovska, O Pokotylo, O Vichko
22021
Age-specific features of fatty acid composition of lipid serum in rats with obesity under the influence of iodine
NH Kopchak, OS Pokotylo
Медична та клінічна хімія, 63-69, 2018
22018
Morfological state of the liver and thyroid gland of male and female rats with experimental obesity under iodine action.
PОS Kopchak N. H.
Sciences of Europe. 2 (31), 3-10, 2018
22018
INDICATORS OF ENZYME ANTIOXIDANT SYSTEM OF LIVER OF RATS ON THE BACKGROUND OF EXPERIMENTAL ALIMENTARY OBESITY UNDER THE INFLUENCE OF IODINE
OSP N.H. Kopchak
THE SECOND INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS OF SCIENTISTS OF EUROPE, 578-583, 2018
22018
Хімічний склад та корисні властивості какао-масла
НГ Копчак
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
2022
Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад
О Адамішин, НГ Копчак
Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2022
2022
The technology semi-finished sponge product using extruded corn flour
TO Lisovska, NV Chorna, NH Kopchak
Ternopil: TNTU, 2022
2022
THE TECHNOLOGY OF SEMI-FINISHED SPONGE PRODUCTS USING EXTRUDED CORN FLOUR
NVC T.O. Lisovska, N.H. Kopchak
2022
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ КАКАО-МАСЛА
NH Kopchak
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 37, 2022
2022
Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах
НГ Копчак, ГВ Карпик, ХЮ Кравченюк, ІС Назарко
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20