Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію ОЙ Цісарик, ІВ Скульська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 6 | 2013 |
Development technologyof yogurt with coffee NB Slyvka, IV Skulska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 3 | 2021 |
Чим цікава традиційна карпатська бринза Ю Фарина, І Скульська Науковий вісник ЛНУВМ, 57, 2020 | 3 | 2020 |
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy | 3 | 2017 |
Исследование структурно-механических показателей брынзы при частичной замене поваренной соли хлоридом калия ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 3 | 2016 |
Skulska IV. Tradytsii ta innovatsii u tekhnolohii brynzy OI Tsisaryk, IM Slyvka Zhurnal «Myr produktov. Molochnaia yndustryia 4, 26-29, 2014 | 3 | 2014 |
Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 23-27, 2014 | 3 | 2014 |
Удосконалення технології виготовлення бринзи ІВ Скульська | 2 | 2017 |
Дослідження структурно–механічних показників бринзи за часткової заміни кухонної солі хлоридом калію ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 58-62, 2015 | 2 | 2015 |
Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем ІВ Скульська, ОЙ Цісарик, ММ Гуменецький Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 173-180, 2023 | 1 | 2023 |
Improvement of technology of melt butter with turmeric DS Lyhovid, NB Slyvka, OY Bilyk, IV Skulska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 1 | 2020 |
Changes in protein substances of brynza cheese under the influence of partial replacement of salt with potassium chloride IV Skulska, OY Tsisaryk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 1 | 2020 |
Improve the technology of brynza from sheep's milk by adding a bioprotective culture I Skulska, O Tsisaryk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження пептидів бринзи з овечого молока за часткової заміни кухонної солі ІВ Скульська, ОЙ Цісарик | 1 | 2016 |
Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 1 | 2015 |
Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 1 | 2014 |
Improvement of technology brine cheese by reducing the sodium chloride OY Tsisarik, LV Skulska Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 1 | 2013 |
ІННОВАЦІЙНІЙ ПІДХІД ДО ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОМ ГОРОБЕЦЬ, ЮГ НАКОНЕЧНА, АІ МІЛЬКА, ЮВ ЛЕВЧЕНКО, ... Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2024 | | 2024 |
Features of yogurt technology with germinated grains IV Skulska, OY Tsisaryk, RY Kishai, OM Horobets, YV Levchenko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2024 | | 2024 |