Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію ОЙ Цісарик, ІВ Скульська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 6 | 2013 |
Чим цікава традиційна карпатська бринза Ю Фарина, І Скульська Науковий вісник ЛНУВМ, 57, 2020 | 3 | 2020 |
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy | 3 | 2017 |
Исследование структурно-механических показателей брынзы при частичной замене поваренной соли хлоридом калия ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 3 | 2016 |
Skulska IV. Tradytsii ta innovatsii u tekhnolohii brynzy OI Tsisaryk, IM Slyvka Zhurnal «Myr produktov. Molochnaia yndustryia 4, 26-29, 2014 | 3 | 2014 |
Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 23-27, 2014 | 3 | 2014 |
Development technologyof yogurt with coffee NB Slyvka, IV Skulska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 2 | 2021 |
Удосконалення технології виготовлення бринзи ІВ Скульська | 2 | 2017 |
Дослідження структурно–механічних показників бринзи за часткової заміни кухонної солі хлоридом калію ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 58-62, 2015 | 2 | 2015 |
Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем ІВ Скульська, ОЙ Цісарик, ММ Гуменецький Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 173-180, 2023 | 1 | 2023 |
Improvement of technology of melt butter with turmeric DS Lyhovid, NB Slyvka, OY Bilyk, IV Skulska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 1 | 2020 |
Changes in protein substances of brynza cheese under the influence of partial replacement of salt with potassium chloride IV Skulska, OY Tsisaryk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 1 | 2020 |
Improve the technology of brynza from sheep's milk by adding a bioprotective culture I Skulska, O Tsisaryk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження пептидів бринзи з овечого молока за часткової заміни кухонної солі ІВ Скульська, ОЙ Цісарик | 1 | 2016 |
Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 1 | 2015 |
Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції ІВ Скульська, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 1 | 2014 |
Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем ОЙ Цісарик, ІВ Скульська, ММ Гуменецький Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023 | | 2023 |
The technology of manufacturing cheese from cow's milk using a starter culture Enteroplan II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IV Skulska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | | 2022 |
ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ ЛІПОЛІТИЧНИХ ПРОЦЕСІВ У БРИНЗІ ЗІ ЗНИЖЕНИМ ВМІСТОМ КУХОННОЇ СОЛІ ІВ Скульська, ОЙ Цісарик, НБ Сливка Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 147-153, 2022 | | 2022 |