Follow
Інна Скульська | Inna Skulska
Інна Скульська | Inna Skulska
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію
ОЙ Цісарик, ІВ Скульська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
72013
Development technologyof yogurt with coffee
NB Slyvka, IV Skulska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
32021
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy
32017
Исследование структурно-механических показателей брынзы при частичной замене поваренной соли хлоридом калия
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
32016
Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 58-62, 2015
32015
Skulska IV. Tradytsii ta innovatsii u tekhnolohii brynzy
OI Tsisaryk, IM Slyvka
Zhurnal «Myr produktov. Molochnaia yndustryia 4, 26-29, 2014
32014
Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 23-27, 2014
32014
ЧИМ ЦІКАВА ТРАДИЦІЙНА КАРПАТСЬКА БРИНЗА?
Ю Фарина, І Скульська
Матеріали конференцій МЦНД, 61-63, 2020
22020
Удосконалення технології виготовлення бринзи
ІВ Скульська
22017
Дослідження структурно–механічних показників бринзи за часткової заміни кухонної солі хлоридом калію
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО СИРУ З МИГДАЛЕМ
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик, ММ Гуменецький
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 173-180, 2023
12023
Improvement of technology of melt butter with turmeric
DS Lyhovid, NB Slyvka, OY Bilyk, IV Skulska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
12020
Changes in protein substances of brynza cheese under the influence of partial replacement of salt with potassium chloride
IV Skulska, OY Tsisaryk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
12020
Improve the technology of brynza from sheep's milk by adding a bioprotective culture
I Skulska, O Tsisaryk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
12019
Дослідження пептидів бринзи з овечого молока за часткової заміни кухонної солі
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик
12016
Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем
ОЙ Цісарик, ІВ Скульська, ММ Гуменецький
Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023
2023
The technology of manufacturing cheese from cow's milk using a starter culture Enteroplan
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IV Skulska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
2022
ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ ЛІПОЛІТИЧНИХ ПРОЦЕСІВ У БРИНЗІ ЗІ ЗНИЖЕНИМ ВМІСТОМ КУХОННОЇ СОЛІ
ІВ Скульська, ОЙ Цісарик, НБ Сливка
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 147-153, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20