Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 36531 | 22370 |
h-індекс | 94 | 74 |
i10-індекс | 293 | 265 |
Доступні для всіх
Переглянути всі15 статей
8 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebПідтверджена електронна адреса в pbf.hr
- Mohammad Turkassistant professorПідтверджена електронна адреса в escom.fr
- D.C. Esveld (Erik)Scienstist Food & Biobased Research Wageningen UniversityПідтверджена електронна адреса в wur.nl
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneПідтверджена електронна адреса в utc.fr
- Khodir MadaniUniversité de Béjaia, AlgeriaПідтверджена електронна адреса в univ-bejaia.dz
- Emile GAYDOURetired Professor - Aix Marseille UniversitéПідтверджена електронна адреса в univ-amu.fr
- NN MisraTaif UniversityПідтверджена електронна адреса в tu.edu.sa
- Ali Aouabedprofesseur génie des procédsПідтверджена електронна адреса в univ-blida.dz
- Francesco VisioliUniversity of PadovaПідтверджена електронна адреса в unipd.it
- Safouane HAMDIAssociate Professor, Toulouse University, FranceПідтверджена електронна адреса в univ-tlse3.fr
- Zoran HercegFull professor on Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebПідтверджена електронна адреса в pbf.hr
- Ibtisam KamalSoran UniversityПідтверджена електронна адреса в soran.edu.iq
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPПідтверджена електронна адреса в lasefi.com
- Sabah MounirDepartment of Food Science, Faculty of Agriculture, Zagazig UniversityПідтверджена електронна адреса в zu.edu.eg
Підписатись
Farid CHEMAT
Professeur des Universités, Université d'Avignon
Підтверджена електронна адреса в univ-avignon.fr - Домашня сторінка