Вплив згодовування «Соєвого молока» телятам на вміст та електрофоретичний спектр білку сироватки крові ГМ Галяс, ВЛ Галяс, ІО Матюха Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | | 2010 |
Роль меморіального музею СЗ Гжицького для виховання студентів університету ВЛ Галяс Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | | 2010 |
Життя гідне безсмертя! ВМ Гунчак, ВЛ Галяс Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | | 2010 |
Struktura románů Jurije Andruchovyče A Sevruk Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2009 | | 2009 |
Вплив згодовування жиру поросним свиноматкам на активність та ізоферментний спектр креатинкінази в скелетному м’язі і головному мозку поросят у ранньому віці ГМ Галяс, ВЛ Галяс Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009 | | 2009 |
The influence of insulin on the activity of lipase in the skeletal muscles of cattle in ontogenesis H Haljas, V., Haljas Annalesuni versitatis Mariae Curie-Sklodowska Lublin-Polonia 21 (2, 35), 195-197, 2008 | | 2008 |
Ветеринарна клінічна біохімія: підручник ВІ Левченко, ВВ Влізло, ІП Кондрахін, ДО Мельничук, ЛІ Апуховська, ... Білоцерківський ДАУ, 2002 | | 2002 |
The influence of insulin on the lipid exchange in stock tissues of different age V . Haljas Rev. med. Vet. (France). 151 (7), 708, 2000 | | 2000 |
С.З.Гжицький - вчений, організатор науки, педагог В Галяс Львів, Українські технології, 2000 | | 2000 |
Вплив інсуліну на жирнокислотний склад ліпідів у плазмі крові великої рогатої худоби ВЛ Галяс Експериментальна та клінічна фізіологія і біохімія, 12-15, 1999 | | 1999 |
Включение 14С -аминокислот в белки клеточных ядер тканей телят ВЛ Галяс Доклады ВАСХНИЛ, 42-43, 1984 | | 1984 |
Содержание нуклеиновых кислот в ядрах тканей телят ВЛ Галяс Украинский биохимический журнал 50 (1), 15-19, 1978 | | 1978 |
СОФІЯ ОКУНЕВСЬКА ТА ГЕНЕАЛОГІЯ ЇЇ РОДУ ВЛ Галяс, СВ Галяс, ВВ Гуменюк, ГМ Галяс, НA Стадник НАУК НИК, 0 | | |