Судово-ветеринарна характеристика ознак шкоди, заподіяної здоров’ю тварини середньої тяжкості ОІ Париловський, ІВ Яценко, АМ Богатирьова Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 70-75, 2021 | 2 | 2021 |
Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів МО Дегтярьов, ІМ Дегтярьов, АМ Богатирьова Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
ДОЦІЛЬНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВІТНІХ МІЖНАРОДНИХ МОДУЛІВ–FSA/FRA ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ КОРМІВ В УКРАЇНІ МО Дегтярьов, АМ Богатирьова, ІМ Дегтярьов, ММ Хмель ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 138, 2022 | | 2022 |
Cухі яєчні продукти та визначення їх безпечності та якості ІЛ Цивірко, ІВ Яценко, ЛВ Бусол, ОІ Париловський, АМ Богатирьова, ... Харківська державна зооветеринарна академія, 2021 | | 2021 |
Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази ІВ Яценко, ІВ Забарна, НМ Богатко, КО Родіонова, ЛВ Бусол, ... Харківська державна зооветеринарна академія, 2020 | | 2020 |
Відповідність горохової крупи, що реалізується в роздрібній торгівлі вимогам національного стандарту ММ Бондаревський, РВ Северин, АМ Богатирьова, РО Криворотько Харківська державна зооветеринарна академія, 2018 | | 2018 |
Відповідність рисової крупи, що реалізується в роздрібній торгівлі, вимогам національного стандарту ММ Бондаревський, РВ Северин, АМ Богатирьова, РО Криворотько Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 42-46, 2017 | | 2017 |