Подписаться
Марина Юшкевич
Марина Юшкевич
Український інститут експертизи сортів рослин
Подтвержден адрес электронной почты в домене sops.gov.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ВИСОКОВРОЖАЙНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ (ZEA MAYS L.)
МСЮ О.А. Руденко, М.М. Таганцова, О.В. Свинарчук
Міжнародна науково-практична конференція " 100 - річчя формування …, 2023
2023
МОРФОАГРОБІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НОВИХ СОРТІВ ЯЧМЕНЮ ЗВИЧАЙНОГО ОЗИМОГО (HORDEUM VULGARE L.) В УКРАЇНІ
ХТМ Юшкевич М. С., Житомирець О. С.
Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і …, 2023
2023
DYNAMICS OF THE CONTENT OF MOBILE HUMIC SUBSTANCES IN A TYPICAL CHERNOZEM USING DIFFERENT TECHNOLOGIES FOR GROWING CROPS
PS Kucher L., Yushkevich M.
Colloquium-journal. 1 (Issue №10), 19-22, 2023
2023
QUALITY, BIOLOGICAL VALUE AND PRODUCTIVITY OF SWEET PEPPER OF EARLY VARIETIES AS THE BASIS OF COMPETITIVENESS
SN Kalayda K., Tokar A., Voitsekhіvskyi V., Balitska L., Yushkevich M.
Colloquium-journal., 11-14 c., 2023
2023
CHANGES IN MARKETABILITY OF MID-LATE POTATO TUBERS DURING STORAGE IN DIFFERENT CONDITIONS
TM Voitsekhіvskyi V.,Yushkevich M.
International periodic scientific journal 1 (Issue №15), 120-124, 2022
2022
NITRATE CONTENT OF TOMATOES, SWEET PEPPERS AND EGGPLANTS IN THE WINTER-SPRING PERIOD
YM Voitsekhіvskyi V.
International periodic scientific journal 2 (Issue №13), 123-126, 2022
2022
RATING AND ECONOMIC ASSESSMENT OF LATE APPLES
YM Voitsekhіvskyi V., Svinarchuk O.
International Scientific Periodical Journal "SWorldJournal"., 11-15 c., 2022
2022
PRODUCTION AND BIOLOGICAL EVALUATION OF WINTER WHEAT VARIETIES RECOMMENDED FOR GROWING IN THE FOREST-STEPPE ZONE
BL Yushkevych M. and set. Voitsekhіvskii V.
International Periodical Scientific Journal "Modern Technology and …, 2021
2021
POSSIBILITY OF USING STEVIA FOR PREPARATION OF QUALITY AND BIOLOGICALLY VALUABLE COMPOTATES OF LOW CALORIES
IY Yushkevych M. and set. Voitsekhіvskii V.
International Scientific Periodical Journal "Modern Technology and …, 2021
2021
FEATURES OF BIOLOGICAL FORMATION VALUES OF FRUIT OF COMMON STRAWBERRY VARIETIES.
BL Yushkevych M. and set. Voitsekhіvskii V.
International Scientific Periodical Journal "Modern Technology and …, 2021
2021
ОСОБЛИВОСТІ МОРФОЛОГІЧНИХ ІНДЕФІКАЦІЙНИХ ОЗНАК ПШЕНИЦІ МЯКАЇ (ОЗИМОЇ) ТА МЕТОДИ ЇХ ВИЗНАЧЕННЯ
М Юшкевич, Л Баліцька
Матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і …, 2019
2019
ВИВЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОВІДОМОГО СОРТОВОГО РІЗНОМАНІТТЯ ТА ВИДІЛЕННЯ СОРТІВ ЕТАЛОНІВ ЦИБУЛІ ГОРОДНЬОЇ
М Юшкевич, Т Дудка
Матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції. Технологічні …, 2018
2018
МОРФОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НОВИХ СОРТІВ HORDEUM VULGARE L.В УКРАЇНІ
Б Людмила, Ю Марина
СВІТОВІ РОСЛИННІ РЕСУРСИ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ, 148-149, 2017
2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–13