Підписатись
Наталія Роль / Nataliia Rol / orcid.org/0000-0003-0295-4193
Наталія Роль / Nataliia Rol / orcid.org/0000-0003-0295-4193
Білоцерківський національний аграрний університет (БНАУ) / Bila Tserkva National Agrarian University
Підтверджена електронна адреса в btsau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Effects of selenium compounds and toxicant action on oxidative biomarkers in quails
SI Tsekhmistrenko, VS Bityutskyy, ОS Tsekhmistrenko, ОМ Melnichenko, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 232-239, 2020
232020
Ecological and toxicological characteristics of selenium nanocompounds
SI Tsekhmistrenko, VS Bityutskyy, OS Tsekhmistrenko, VM Kharchishin, ...
Ukrainian Journal of Ecology 11 (3), 199-204, 2021
222021
Age-related characteristics of lipid peroxidation and antioxidant defense system of ostriches (Struthio camelus domesticus)
VM Polishchuk, SI Tsekhmistrenko, SA Polishchuk, NV Ponomarenko, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (1), 168-174, 2020
142020
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
НВ Роль, ВМ Надточій, АД Цебро, АГ Вовкогон, ГВ Мерзлова, ...
Білоцерківський НАУ, 2021
52021
Peroxide oxidation processes and enzyme activity of the antioxidant system in the organism of rabbits of the New Zealand breed
S Tsekhmistrenko, N Rol, M Fedorchenko
Biologija 65 (1), 2019
32019
Lipid peroxidation in the body of different species of animals and birds
N Rol, S Tsekhmistrenko, O Tsekhmistrenko, V Polishchuk, S Polishchuk, ...
Vytautas Magnus University, 2019
32019
Processes of peroxidation of lipids and proteins in organs of rabbits considering the age-old aspect
N Roll, S Tsehmistrenko
Вісник Львівського університету. Серія біологічна, 191-196, 2016
32016
Насіння амаранту–біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
ГП Калініна, ЛП Загоруй, ОП Гребельник, НВ Роль
22022
Comparative analysis of the amino acid composition of beverages based on plant raw materials and cow's milk
S Merzlov, A Tsebro, N Rol, V Nadtochii, A Kachan
Поліський національний університет, 2022
12022
Physical, chemical and organoleptic characteristics of plant milk, which is used in hotel and restaurant complexes
S Merzlov, Y Shurchkova, A Tsebro, O Grebelnik, G Kalinina, N Rol
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
12021
Hemp raw materials: new perspectives for the food industry
N Rol, V Nadtochiy, A Tsebro, A Vovkohon, H Merzlova, H Kalinina, ...
12021
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
НВ Роль, ВМ Надточій, ГП Калініна, АД Качан
12020
Вплив вітамінно-мінеральної добавки на стан антиоксидантної системи кролів
НВ Роль, СІ Цехмістренко
Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного …, 2017
12017
Вміст відновленого глутатіону та сульфгідрильних груп в органах та тканинах кролів
НВ Роль, СІ Цехмістренко
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2016
12016
Вплив вітамінно-кормової добавки на вміст відновленого глутатіону та сульфгідрильних груп в органах та тканинах кролів
НВ Роль, СІ Цехмістренко
Миколаївський національний аграрний університет, 2016
12016
Екологізація, стандартизація та сертифікація як елементи управління якістю в системі захисту прав споживачів: аналітичний огляд
ВМ Кепко, ЛМ Сатир, ЛІ Стаднік, НВ Роль
Видавничий дім" Інтернаука", 2023
2023
Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання
ВМ Надточій, НВ Роль
Мукачівський державний університет, 2022
2022
Correction of free radical oxidation processes in ostrich organism using biogenic stimulants
P Vitalii, P Svitlana, P Nataliia, R Nataliia
The XV International Science Conference «Trends in the development of …, 2021
2021
Setting the critical control points according to the HACCP system for the production of butter by whipping cream
A Vovkogon, V Nadtochiy, N Rol, H Merzlova, A Sliusarenko, ...
2020
Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
ВМ Надточій, АГ Вовкогон, НВ Роль
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20