Sapozhnikova Nataly Y.
Sapozhnikova Nataly Y.
Подтвержден адрес электронной почты в домене opu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
LEGAL AND ORGANIZATIONAL ISSUES OF IMPROVING THE LABOR PROTECTION AND INDUSTRIAL SAFETY LEVEL AT THE UKRAINIAN ENTERPRISES
A Bochkovskii, N Sapozhnikova, V Gogunsky
Scientific Bulletin of National Mining University, 2017
342017
Labour Protection and Industrial Safety in Ukraine: Problems of Transition Period and Perspective Ways of Development
AP Bochkovsky, NY Sapozhnikova, VD Gogunskii
Зернові продукти та комбікорми 1 (4 (64)), 42 -50, 2016
172016
Promising direction for improving regulatory legal framework on labour protection for enterprises production food and beverages
A Bochkovskii, NY Sapozhnikova
Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування, 85 - 93, 2015
14*2015
Формалізація системи автоматизованого контролю і підвищення безпеки виробництв
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 114-123, 2017
82017
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ МЕТОДАМИ СТАТИСТИЧНОГО АНАЛІЗУ
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 2 (16), 84-99, 2017
72017
The theory and practice of risk assessment of professional dangers
NYS A.P. Bochkovskyi
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (1.2), 4-11, 2018
62018
Improving methodology of risk identification of occupational dangerous
AP Bochkovskyi, NY Sapozhnikova
Зернові продукти і комбікорми 69 (1), 4-8, 2018
62018
НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ МІНІМІЗАЦІЇ РИЗИКІВ ВИНИКНЕННЯ ПРОФЕСІЙНИХ НЕБЕЗПЕК
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. (секція Інженерія …, 2017
62017
РОЗРОБКА АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ МІНІМІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ РИЗИКІВ
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування 1 (17), 2018
52018
Актуалізація та шляхи підвищення рівня культури праці в Україні
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
Journal of Scientific Papers "Social development and Security" 10 (4), 42-57, 2020
4*2020
Solving the problem of achieving the food safety of population on the example of prepared apple sauce
S Kolisnichenko, N Sapozhnikova
VII Mezinărodní vědecko-praktickă conference, Praha., 77-80, 2011
42011
“Людський фактор”в сфері охорони праці: причини виникнення та напрями мінімізації
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
Journal of Scientific Papers “Social Development and Security” 10 (6), 127-143, 2020
3*2020
MINIMIZATION OF THE “HUMAN FACTOR” INFLUENCE IN OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY
A Bochkovskyі, N Sapozhnikova
Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2019
32019
Aspect of minimization areas of «Human factor» in labor safety
AP Bochkovskyi, NY Sapozhnikova
Зернові продукти і комбікорми 1 (73 (19)), 10-14, 2019
32019
Improvement of the effectiveness of functioning of the occupational health and safety management system using statistical analysis
А Bochkovskii, N Sapozhnikova
Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 16, 84-99, 2017
22017
Розробка нового способу концентрування
НЮ Сапожнікова, АТ Безусов, Лято, В.І
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій 2 (35), 8-11, 2009
2*2009
Пріоритетні напрями мінімізації проявів "людського фактора" в сфері охорони праці
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
Theory and practice of modern science: I International Scientific and …, 2021
12021
Analyze the system of professional training in the field of labor protection and industrial safety in Ukraine and the EU
AP Bochkovskyi, NY Sapozhnikova
Матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції …, 2020
12020
Закономірності термічної деструкції пектинових речовин яблук
Сапожнікова Н.Ю,, Сторожук В.М
Харчова наука і технологія. – Одеса. ОНАХТ., 57-60, 2012
1*2012
Удосконалення класифікації професійних ризиків
АП Бочковський, НЮ Сапожнікова
«RICERCHE SCIENTIFICHE E METODI DELLA LORO REALIZZAZIONE: ESPERIENZA …, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20