Підписатись
Ульяна Бандура (Кузьмик), Uliana Bandura (Kuzmyk), https://orcid.org/0000-0003-2617-006X
Ульяна Бандура (Кузьмик), Uliana Bandura (Kuzmyk), https://orcid.org/0000-0003-2617-006X
Інші іменаUliana Bandura (Kuzmyk)
Національний університет харчових технологій, навчально-науковий інститут харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Structure stabilization of fermented-milk pastes
V Pasichnyi, I Mykoliv
332015
Enzymatic hydrolysis of lactose in concentrates of reconstituted demineralized whey, intended for ice cream production.
T Osmak, S Mleko, O Bass, A Mykhalevych, U Kuzmyk
182021
Prospects of use of vegetable raw materials in the technology of sour-milk dessert
U Kuzmyk, A Marynin, R Svyatnenko, Y Zheludenko, M Kurmach, ...
EUREKA: Life Sciences,(3), 29-35, 2021
122021
Development of mathematic model of spiced sour-milk pastas quality
V Guts
122018
Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein
G Polishchuk, O Kochubei-Lytvynenko, O Bass, A Mykhalevych, V Sapigа
102021
Research of milk fat oxidation processes during storage of butter pastes.
O Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk, V Pasichnyi, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
102020
Astabilizing system for butter pastes based on the dry concentrates of milk protein
O Kochubei-Lytvynenko, О Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-36, 2018
102018
Прянощі для нових сиркових виробів
Н Ющенко, У КУЗЬМИК
Продовольча індустрія АПК, 23-26, 2011
72011
Determining the effect of apple and banana powders dried by sublimation on the quality indicators of a sour milk dessert during storage
U Kuzmyk, A Marynin, R Svyatnenko, Y Zheludenko, M Kurmach
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 111, 2021
52021
UDC 637.238 determining the expediency of using protein-polysaccharide complexes based on dairy and vegetable proteins in the technology of butter pastes
N Yushchenko, U Kuzmyk, O Kochubei-Lytvynenko, O Yatsenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 37-44, 2020
42020
Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст
НМ Ющенко, ІМ Миколів, УГ Кузьмик
Харчова промисловість, 19-26, 2015
42015
Обгрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами
НМ Ющенко, УГ Кузьмик
Ukrainian Food Journal, 34-37, 2012
42012
Development of a new type of alcoholic ice cream
O Kochubei-Lytvynenko, G Polishchuk, O Bass, A Mykhalevych
32021
Prospects of using non-fried buckwheat groats in first dishes technology
N Yushchenko, U Kuzmyk, O Kochubei-Lytvynenko, O Yatsenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(6), 58-65, 2020
32020
16. ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКА АКТИВНОСТІ ВОДИ ПАСТ КИСЛОМОЛОЧНИХ
УГ Кузьмик, НМ Ющенко, ТО Белемець, ІМ Миколів
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 147, 2020
32020
Determining the efficiency of using egg products for the stabilization of emulsion when making milk-containing curdsbased products
T Belemets, I Radzievskaya, N Yushchenko, U Kuzmyk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 14-23, 2020
32020
Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості
ІГ Радзієвська, ВМ Пасічний
32019
Determination of technological parameters for producing sumac extract for further use in dairy pastes technology
N Yushchenko, T Grabova, U Kuzmyk, V Pasichnyi
Частина, 242, 2017
32017
Study of the state of moisture in the curd paste with sumach extract and the addition of buckwheat groats
O Kochubei-Lytvynenko, A Marynin, N Yushchenko, U Kuzmyk, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 22-26, 2017
32017
Study of moisture paste cheesecake with extracts of sumac and the addition of buckwheat
O Kochubei-Lytvynenko, A Marynin, N Yushchenko, U Kuzmyk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (90), 92-101, 2017
32017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20