Подписаться
Нина Осокина
Нина Осокина
Уманский национальный университет садоводства, Инженерно-технологический факультет, кафедра
Подтвержден адрес электронной почты в домене udau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник
НМ Осокіна, ГС Гайдай
Умань: Видав.-поліграфічне підприємство, 2005
352005
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 78-83, 2014
92014
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58
НМ Осокіна, КВ Костецька, ЯВ Євчук
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 37-43, 2014
72014
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи
Н Осокіна, К Костецька
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2014
62014
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна Озимої пшениці та ярого тритикале
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 106-111, 2012
62012
Формирование качества ягод смородины
НМ Осокина, ВМ Найченко
Плодоовощное хозяйство, 51, 1987
61987
Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вестник Уманского национального университета садоводства, 28-33, 2015
52015
Технологічні властивості зерна кукурудзи сорту ДКС 4685x1390
НМ Осокіна
Вісник Уманського національного університету садівництва.—2013.—Вип, 1-2, 2013
52013
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування
НМ Осокіна
ступеня докт. с/г наук: спец. 06.01. 15 «Первинна обробка прод. рослинництва, 2007
52007
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників: Навч. посіб
НМ Осокіна, ІІ Мостов’як, ОП Герасимчук, ВВ Любич, КВ Костецька, ...
К.: ТОВ «СІК ГРУП Україна, 2016
42016
Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 38-43, 2013
42013
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю
НМ Осокіна
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012
42012
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини
Н Осокіна, О Герасимчук
Товари і ринки, 162-168, 2008
42008
Зміни якісних показників заморожених плодів чорної смородини
НМ Осокіна
НМ Осокіна//Наукові доповіді національного аграрного університету, 2006-4, 2006
42006
Втрати маси та кріорезистентність суниці залежно від черговості з врожаю та розміру ягід
ІЛ Заморська, НМ Осокіна
Вісник Херсонського національного технічного університету, 141-145, 2017
32017
Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2014
32014
Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки
НМ Осокіна
СОРТ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ МАНЖЕЛІЯ, 80, 2007
32007
Формування вмісту та складу органічних кислот у плодах чорної смородини
НМ Осокіна
Наукові доповіді НАУ 1 (6), 2007-1, 2007
32007
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду
НМ Осокіна, ЛМ Кюрчева
3
Біохімічний склад зерна пшениці полби (Triticum dicoccum (schrank) schuebl) залежно від генотипу
НМ Осокіна, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко
Агробіологія 1 (157), 111-119, 2020
22020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20