Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник НМ Осокіна, ГС Гайдай Умань: Видав.-поліграфічне підприємство, 2005 | 41 | 2005 |
Технологія зберігання і переробки зерна: навч. пос. НМ Осокіна НМ Осокіна, ОП Герасимчук, МП Матвієнко.–К.: ТОВ «Книга плюс».–2012.–320с, 2012 | 16 | 2012 |
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю НМ Осокіна, КВ Костецька Вісник Уманського національного університету садівництва, 78-83, 2014 | 9 | 2014 |
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи Н Осокіна, К Костецька Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2014 | 7 | 2014 |
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна Озимої пшениці та ярого тритикале НМ Осокіна, КВ Костецька Вісник Уманського національного університету садівництва, 106-111, 2012 | 7 | 2012 |
Формирование качества ягод смородины НМ Осокина, ВМ Найченко Плодоовощное хозяйство, 51, 1987 | 6 | 1987 |
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників: Навч. посіб НМ Осокіна, ІІ Мостов’як, ОП Герасимчук, ВВ Любич, КВ Костецька, ... К.: ТОВ «СІК ГРУП Україна, 2016 | 5 | 2016 |
Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва НМ Осокіна, КВ Костецька Вестник Уманского национального университета садоводства, 28-33, 2015 | 5 | 2015 |
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58 НМ Осокіна, КВ Костецька, ЯВ Євчук Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 37-43, 2014 | 5 | 2014 |
Технологічні властивості зерна кукурудзи сорту ДКС 4685x1390 НМ Осокіна Вісник Уманського національного університету садівництва.—2013.—Вип, 1-2, 2013 | 5 | 2013 |
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування НМ Осокіна ступеня докт. с/г наук: спец. 06.01. 15 «Первинна обробка прод. рослинництва, 2007 | 5 | 2007 |
Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості НМ Осокіна, КВ Костецька Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 38-43, 2013 | 4 | 2013 |
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю НМ Осокіна Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012 | 4 | 2012 |
Зміни якісних показників заморожених плодів чорної смородини НМ Осокіна НМ Осокіна//Наукові доповіді національного аграрного університету, 2006-4, 2006 | 4 | 2006 |
Втрати маси та кріорезистентність суниці залежно від черговості з врожаю та розміру ягід ІЛ Заморська, НМ Осокіна Вісник Херсонського національного технічного університету, 141-145, 2017 | 3 | 2017 |
Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування НМ Осокіна, КВ Костецька Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2014 | 3 | 2014 |
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини Н Осокіна, О Герасимчук Товари і ринки, 162-168, 2008 | 3 | 2008 |
Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки НМ Осокіна СОРТ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ МАНЖЕЛІЯ, 80, 2007 | 3 | 2007 |
Формування вмісту та складу органічних кислот у плодах чорної смородини НМ Осокіна Наукові доповіді НАУ 1 (6), 2007-1, 2007 | 3 | 2007 |
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду НМ Осокіна, ЛМ Кюрчева | 3 | |