Підписатись
Нина Осокина
Нина Осокина
Уманский национальный университет садоводства, Инженерно-технологический факультет, кафедра
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник
НМ Осокіна, ГС Гайдай
Умань: Видав.-поліграфічне підприємство, 2005
412005
Технологія зберігання і переробки зерна: навч. пос.
НМ Осокіна
НМ Осокіна, ОП Герасимчук, МП Матвієнко.–К.: ТОВ «Книга плюс».–2012.–320с, 2012
162012
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 78-83, 2014
92014
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи
Н Осокіна, К Костецька
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2014
72014
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна Озимої пшениці та ярого тритикале
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 106-111, 2012
72012
Формирование качества ягод смородины
НМ Осокина, ВМ Найченко
Плодоовощное хозяйство, 51, 1987
61987
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників: Навч. посіб
НМ Осокіна, ІІ Мостов’як, ОП Герасимчук, ВВ Любич, КВ Костецька, ...
К.: ТОВ «СІК ГРУП Україна, 2016
52016
Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вестник Уманского национального университета садоводства, 28-33, 2015
52015
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58
НМ Осокіна, КВ Костецька, ЯВ Євчук
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 37-43, 2014
52014
Технологічні властивості зерна кукурудзи сорту ДКС 4685x1390
НМ Осокіна
Вісник Уманського національного університету садівництва.—2013.—Вип, 1-2, 2013
52013
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування
НМ Осокіна
ступеня докт. с/г наук: спец. 06.01. 15 «Первинна обробка прод. рослинництва, 2007
52007
Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 38-43, 2013
42013
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю
НМ Осокіна
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012
42012
Зміни якісних показників заморожених плодів чорної смородини
НМ Осокіна
НМ Осокіна//Наукові доповіді національного аграрного університету, 2006-4, 2006
42006
Втрати маси та кріорезистентність суниці залежно від черговості з врожаю та розміру ягід
ІЛ Заморська, НМ Осокіна
Вісник Херсонського національного технічного університету, 141-145, 2017
32017
Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2014
32014
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини
Н Осокіна, О Герасимчук
Товари і ринки, 162-168, 2008
32008
Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки
НМ Осокіна
СОРТ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ МАНЖЕЛІЯ, 80, 2007
32007
Формування вмісту та складу органічних кислот у плодах чорної смородини
НМ Осокіна
Наукові доповіді НАУ 1 (6), 2007-1, 2007
32007
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду
НМ Осокіна, ЛМ Кюрчева
3
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20