Нина Осокина
Нина Осокина
Уманский национальный университет садоводства, Инженерно-технологический факультет, кафедра
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник
НМ Осокіна, ГС Гайдай
НМ Осокіна, ГС Гайдай, 2005
112005
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58
НМ Осокіна, КВ Костецька, ЯВ Євчук
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 37-43, 2014
42014
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю
НМ Осокіна
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012
42012
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини
Н Осокіна, О Герасимчук
Товари і ринки, 162-168, 2008
42008
Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2015
32015
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи
Н Осокіна, К Костецька
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2014
32014
Формування вмісту та складу органічних кислот у плодах чорної смородини
НМ Осокіна
Наукові доповіді НАУ 1 (6), 2007-1, 2007
32007
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 78-83, 2014
22014
Сравнительная оценка крупяных свойств зерна ярых пшеницы, тритикале и ячменя
НМ Осокина, КВ Костецкая
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2014
22014
Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 38-43, 2013
22013
Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки
НМ Осокіна
СОРТ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ МАНЖЕЛІЯ, 80, 2007
22007
Зміни якісних показників заморожених плодів чорної смородини
НМ Осокіна
НМ Осокіна//Наукові доповіді національного аграрного університету, 2006-4, 2006
22006
Технологічна оцінка зерна сортів ячменю, пшениці та тритикале для круп’яного виробництва
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2016
12016
Порівняльна оцінка зерна ярих та озимих сортів пшениці і тритикале ярого як сировини для виготовлення хліба
НМ Осокіна, КВ Костецька
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 188-196, 2016
12016
Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2014
12014
Стан плодових овочів під час зберігання
Н Осокіна, К Костецька
Продовольча індустрія АПК, 41-43, 2013
12013
Вплив погодних умов на формування вмісту основних компонентів хімічного складу плодових овочів
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012
12012
Круп’яні властивості зерна пшениці озимої та тритикале і ячменю ярих залежно від сорту та погодних умов у Лісостепу Правобережному
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 46-53, 2012
12012
Формування вмісту поліфенольних речовин у плодах чорної смородини протягом достигання
НМ Осокіна
Наукові доповіді НАУ 4 (3), 20-25, 2006
12006
Технологічні властивості зерна кукурудзи залежно від особливостей гібриду
НМ Осокіна, ОП Герасимчук, ЯС Стратуца
Вісник Уманського національного університету садівництва, 124-128, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20