Підписатись
Савченко Олександр Аркадійович
Савченко Олександр Аркадійович
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Практикум з технології молока та молочних продуктів
ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ...
162016
Технологічна доцільність виготовлення м’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції
Л Баль-Прилипко, О Савченко
Продовольча індустрія АПК, 12-15, 2012
92012
Study of dietary fiber properties in dairy mixes containing modified fat compositions
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-13, 2019
62019
Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya
S Tsygankov, O Grek, O Krasulya, O Onopriichuk, L Chubenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-62, 2018
42018
Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою
О Грек, О Красуля, Т Пшенична
Продовольча індустрія АПК, 27-32, 2016
42016
Збалансованість згущених молочних консервів
НВ Рябоконь, ОА Савченко
продовольча індустрія АПК, 2012
32012
Determination methods of food fibers characteristics in milk mixtures with the modified fat composition
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ...
EUREKA: Life Sciences, 45-53, 2019
22019
Methods of determination of parameters of whey with food fibers
S Tsygankov, O Grek, O Krasulya, O Onopriichuk, L Chubenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 69-76, 2018
12018
Оcновні принципи створення біотехнології м’якого сирного продукту
О Савченко
Продовольча індустрія АПК, 18-21, 2014
12014
Біологічна цінність м’якого сирного продукту, виготовленого за енергозберігаючою біотехнологією
О Савченко
Продовольча індустрія АПК, 37-39, 2014
12014
Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів
А Тимчук, О Онопрійчук, О Грек, А Пухляк, В Пасічний
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2015
2015
Ферментація і збагачення мікрофлорою м’якого сирного продукту
Л Баль-Прилипко, О Савченко
Продовольча індустрія АПК, 30-33, 2015
2015
Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування
О Грек, О Оноприйчук, А Тимчук
Продовольча індустрія АПК, 15-17, 2014
2014
ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ТВЕРДОГО СИРУ
ОА Савченко, ІВ Буділович
Сборник научных трудов SWorld 10 (1), 101-104, 2013
2013
Режими розрізання сирного згустка при виготовленні твердих сирів
О Савченко, Л Шевченко
Продовольча індустрія АПК, 25-27, 2013
2013
Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій
ОВ Грек, АБ Петрина, ОО Красуля
Науковий вісник НЛТУ України 21 (1), 130-134, 2011
2011
Спосіб одержання замороженої молочно-білкової маси (Патент України на винахід№ 92842)
ВМ Ковбаса, ОВ Грек, ОА Савченко, АВ Тимчук
2010
Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на винахід№ 87382)
ОВ Грек, ОА Савченко, ОО Онопрійчук, АБ Петрина, АВ Тимчук
2009
ГЄ ПОЛІЩУК, о. а. савченко, о. о. онопрійчук ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ конспект ЛЕКЦІЙ
ГЄ Поліщук, ОА Савченко, ОО Онопрійчук
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–19