Практикум з технології молока та молочних продуктів ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ... | 16 | 2016 |
Технологічна доцільність виготовлення м’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції Л Баль-Прилипко, О Савченко Продовольча індустрія АПК, 12-15, 2012 | 9 | 2012 |
Study of dietary fiber properties in dairy mixes containing modified fat compositions O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-13, 2019 | 6 | 2019 |
Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya S Tsygankov, O Grek, O Krasulya, O Onopriichuk, L Chubenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-62, 2018 | 4 | 2018 |
Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою О Грек, О Красуля, Т Пшенична Продовольча індустрія АПК, 27-32, 2016 | 4 | 2016 |
Збалансованість згущених молочних консервів НВ Рябоконь, ОА Савченко продовольча індустрія АПК, 2012 | 3 | 2012 |
Determination methods of food fibers characteristics in milk mixtures with the modified fat composition O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ... EUREKA: Life Sciences, 45-53, 2019 | 2 | 2019 |
Methods of determination of parameters of whey with food fibers S Tsygankov, O Grek, O Krasulya, O Onopriichuk, L Chubenko, ... EUREKA: Life Sciences, 69-76, 2018 | 1 | 2018 |
Оcновні принципи створення біотехнології м’якого сирного продукту О Савченко Продовольча індустрія АПК, 18-21, 2014 | 1 | 2014 |
Біологічна цінність м’якого сирного продукту, виготовленого за енергозберігаючою біотехнологією О Савченко Продовольча індустрія АПК, 37-39, 2014 | 1 | 2014 |
Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів А Тимчук, О Онопрійчук, О Грек, А Пухляк, В Пасічний Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2015 | | 2015 |
Ферментація і збагачення мікрофлорою м’якого сирного продукту Л Баль-Прилипко, О Савченко Продовольча індустрія АПК, 30-33, 2015 | | 2015 |
Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування О Грек, О Оноприйчук, А Тимчук Продовольча індустрія АПК, 15-17, 2014 | | 2014 |
ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ТВЕРДОГО СИРУ ОА Савченко, ІВ Буділович Сборник научных трудов SWorld 10 (1), 101-104, 2013 | | 2013 |
Режими розрізання сирного згустка при виготовленні твердих сирів О Савченко, Л Шевченко Продовольча індустрія АПК, 25-27, 2013 | | 2013 |
Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій ОВ Грек, АБ Петрина, ОО Красуля Науковий вісник НЛТУ України 21 (1), 130-134, 2011 | | 2011 |
Спосіб одержання замороженої молочно-білкової маси (Патент України на винахід№ 92842) ВМ Ковбаса, ОВ Грек, ОА Савченко, АВ Тимчук | | 2010 |
Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на винахід№ 87382) ОВ Грек, ОА Савченко, ОО Онопрійчук, АБ Петрина, АВ Тимчук | | 2009 |
ГЄ ПОЛІЩУК, о. а. савченко, о. о. онопрійчук ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ конспект ЛЕКЦІЙ ГЄ Поліщук, ОА Савченко, ОО Онопрійчук | | |