Якість українських сортів хмелю урожаю 2013 року РІ Рудик, ТП Гринюк, ІО Пасічник, ОВ Свірчевська Агропромислове виробництво Полісся, 59-63, 2014 | 3 | 2014 |
Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами ВП Рак, ВГ Юрчак, ЛВ Проценко, ІО Пасічник | 2 | 2010 |
Вплив хмельового екстракту з підвищеним вмістом загальних поліфенолів на якість хліба ІО Пасічник Агропромислове виробництво Полісся, 77-80, 2014 | 1 | 2014 |
Динаміка накопичення гірких речовин у хмелевому відварі для хлібопекарського виробництва ІО Пасічник Вісник аграрної науки, с.76 - 77, 2010 | 1 | 2010 |
СТВОРЕННЯ БАЗИ ТЕОРЕТИЧНО РОЗРАХОВАНИХ ІНФРАЧЕРВОНИХ (ІЧ) СПЕКТРІВ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН КАТИНОНОВОГО РЯДУ В Пасічник, С Шкурдода, І Пасічник Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 21-26, 2020 | | 2020 |
Наукове обгрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні ІО Пасічник Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2013 | | 2013 |
Дослідження показників безпеки пшеничного хліба виготовленого на хмельовому відварі АВ Бобер, ОО Венгер, ІО Пасічник, ТП Гринюк Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013 | | 2013 |
Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба ЛВ Проценко, ІО Пасічник Вісник аграрної науки, с. 64-66, 2012 | | 2012 |
Спосіб виготовлення нативного хмелевого препарату ароматичного та тонко-ароматичного хмелю з низьким вмістом гірких речовин для хлібопечення (Деклараційний патент на корисну … ЛВ Проценко, ВГ Юрчак, ІО Пасічник, ВП Рак | | 2011 |
Вплив концентрації гірких речовин та поліфенольних сполук хмельового відвару на інтенсивність розвитку сторонніх мікроорганізмів ІО Пасічник наук.-практ. конф. молодих вчених "Наукові здобутки молоді - вирішенню …, 2011 | | 2011 |
Дослідження впливу концентрації гірких речовин хмельового відвару на інтенсивність розвитку мікроорганізму ІО Пасічник Агропромислове виробництво Полісся, с. 128 - 131, 2011 | | 2011 |
Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі ІО Пасічник Житомирський національний агроекологічний університет, 2011 | | 2011 |
Загальні поліфеноли в хмельовому відварі - тенденція їх утворення під час кип'ятіння ІО Пасічник Агропромислове виробництво Полісся, С. 100 - 103, 2010 | | 2010 |
Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба ЄА Циганин, ВП Рак, НМ Грегірчак, ВГ Юрчак, ІО Пасічник | | 2009 |