Follow
Ірина Олександрівна Пасічник
Ірина Олександрівна Пасічник
старший научный сотрудник
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Якість українських сортів хмелю урожаю 2013 року
РІ Рудик, ТП Гринюк, ІО Пасічник, ОВ Свірчевська
Агропромислове виробництво Полісся, 59-63, 2014
32014
Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами
ВП Рак, ВГ Юрчак, ЛВ Проценко, ІО Пасічник
22010
Вплив хмельового екстракту з підвищеним вмістом загальних поліфенолів на якість хліба
ІО Пасічник
Агропромислове виробництво Полісся, 77-80, 2014
12014
Динаміка накопичення гірких речовин у хмелевому відварі для хлібопекарського виробництва
ІО Пасічник
Вісник аграрної науки, с.76 - 77, 2010
12010
СТВОРЕННЯ БАЗИ ТЕОРЕТИЧНО РОЗРАХОВАНИХ ІНФРАЧЕРВОНИХ (ІЧ) СПЕКТРІВ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН КАТИНОНОВОГО РЯДУ
В Пасічник, С Шкурдода, І Пасічник
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 21-26, 2020
2020
Наукове обгрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні
ІО Пасічник
Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2013
2013
Дослідження показників безпеки пшеничного хліба виготовленого на хмельовому відварі
АВ Бобер, ОО Венгер, ІО Пасічник, ТП Гринюк
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
2013
Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба
ЛВ Проценко, ІО Пасічник
Вісник аграрної науки, с. 64-66, 2012
2012
Спосіб виготовлення нативного хмелевого препарату ароматичного та тонко-ароматичного хмелю з низьким вмістом гірких речовин для хлібопечення (Деклараційний патент на корисну …
ЛВ Проценко, ВГ Юрчак, ІО Пасічник, ВП Рак
2011
Вплив концентрації гірких речовин та поліфенольних сполук хмельового відвару на інтенсивність розвитку сторонніх мікроорганізмів
ІО Пасічник
наук.-практ. конф. молодих вчених "Наукові здобутки молоді - вирішенню …, 2011
2011
Дослідження впливу концентрації гірких речовин хмельового відвару на інтенсивність розвитку мікроорганізму
ІО Пасічник
Агропромислове виробництво Полісся, с. 128 - 131, 2011
2011
Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі
ІО Пасічник
Житомирський національний агроекологічний університет, 2011
2011
Загальні поліфеноли в хмельовому відварі - тенденція їх утворення під час кип'ятіння
ІО Пасічник
Агропромислове виробництво Полісся, С. 100 - 103, 2010
2010
Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба
ЄА Циганин, ВП Рак, НМ Грегірчак, ВГ Юрчак, ІО Пасічник
2009
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–14