Pre-activation optimization of the yeast СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Technology audit and production reserves 5 (4), 29-35, 2015 | 10 | 2015 |
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015 | 9 | 2015 |
Дослідження фракційного складу цукрів вторинних продуктів переробки картоплі СЮ Попова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (6 (77)), 23-28, 2015 | 8 | 2015 |
Використання сухої картопляної добавки в технології виробництва дріжджового напівфабрикату СК Ільдірова, ОО Сімакова, СЮ Попова Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім …, 2014 | 5 | 2014 |
Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення АМ Поперечний, ІВ Жданов, СЮ Попова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 4 | 2012 |
Проблеми удосконалення організації обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного господарства ОО Сімакова, ОА Симакова, ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ... Вісник ХНУ. Серія «Економічні науки», 181-185, 2020 | 2 | 2020 |
Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин АВ Слащева, СЮ Попова, АВ Клименко Обладнання та технології харчових виробництв, 18-24, 2017 | 2 | 2017 |
Радіаційне сушіння пюре з картопляних відходів АМ Поперечний, СК Ільдірова, ІВ Жданов, СЮ Попова Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 2 | 2015 |
Дослідження показників якості та безпеки сухої добавки отриманої із вторинних продуктів переробки картоплі СЮ Попова Scientific Works 48, 2015 | 2 | 2015 |
Дослідження впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддається заморожуванню СК Ільдірова, СЮ Попова Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М …, 2011 | 2 | 2011 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського СЮ Попова, ОА Коваленко Обладнання та технології харчових виробництв, 28-35, 2016 | 1 | 2016 |
Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом РП Никифоров, СЮ Попова, АВ Слащева, ЮМ Коренець Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 24-32, 2016 | 1 | 2016 |
Дослідження реологічних властивостей дріжджового напівфабрикату при додаванні рослинної сировини СК Ільдірова, ІБ Левіт, ДС Афенченко, СЮ Попова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 134-139, 2012 | 1 | 2012 |
Дослідження змін структурних компонентів дріжджового тіста під час його заморожування та холодильного зберігання СК Ільдірова, СЮ Попова Харчова наука і технологія, 73-75, 2011 | 1 | 2011 |
ЛЕБЕДЕНКО Тетяна С ПОПОВА, Р НИКИФОРОВ, Ю КОРЕНЕЦЬ Хмельницького національного університету, 385, 2023 | | 2023 |
Переддипломна практика: програма та методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітній рівень магістр ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, НС Приймак, НС Приймак, ... Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2022 | | 2022 |
RESEARCH OF NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE OF FUNCTIONAL MINCED PRODUCTS АВ Слащева, ІВ Золотухіна, СЮ Попова, ЛМ Гопкало Обладнання та технології харчових виробництв 43 (2), 79-85, 2021 | | 2021 |
Визначення оптимальних параметрів активації дріжджів у присутності сухої картопляної добавки СЮ Попова, ЛМ Гопкало, АВ Слащева, ОА Пусікова | | 2021 |
Сучасні підходи до управління бізнесом: теорія і практика: колективна монографія/за редакцією О. Ніколайчук ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ЛД Костакова, ЛД Костакова, ... Prague: Oktan-Print sro, 2021 | | 2021 |
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СЮ Попова, ДВ Коломієць СТРАТЕГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ: АКТУАЛЬНІ УПРАВЛІНСЬКІ ПРАКТИКИ: матеріали VI …, 2021 | | 2021 |