Підписатись
Svitlana Popova - Світлана Попова
Svitlana Popova - Світлана Попова
НУБіП України
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Pre-activation optimization of the yeast
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Technology audit and production reserves 5 (4), 29-35, 2015
102015
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
Дослідження фракційного складу цукрів вторинних продуктів переробки картоплі
СЮ Попова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (6 (77)), 23-28, 2015
82015
Використання сухої картопляної добавки в технології виробництва дріжджового напівфабрикату
СК Ільдірова, ОО Сімакова, СЮ Попова
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім …, 2014
52014
Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення
АМ Поперечний, ІВ Жданов, СЮ Попова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
42012
Проблеми удосконалення організації обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного господарства
ОО Сімакова, ОА Симакова, ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ...
Вісник ХНУ. Серія «Економічні науки», 181-185, 2020
22020
Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин
АВ Слащева, СЮ Попова, АВ Клименко
Обладнання та технології харчових виробництв, 18-24, 2017
22017
Радіаційне сушіння пюре з картопляних відходів
АМ Поперечний, СК Ільдірова, ІВ Жданов, СЮ Попова
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
22015
Дослідження показників якості та безпеки сухої добавки отриманої із вторинних продуктів переробки картоплі
СЮ Попова
Scientific Works 48, 2015
22015
Дослідження впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддається заморожуванню
СК Ільдірова, СЮ Попова
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М …, 2011
22011
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
СЮ Попова, ОА Коваленко
Обладнання та технології харчових виробництв, 28-35, 2016
12016
Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом
РП Никифоров, СЮ Попова, АВ Слащева, ЮМ Коренець
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 24-32, 2016
12016
Дослідження реологічних властивостей дріжджового напівфабрикату при додаванні рослинної сировини
СК Ільдірова, ІБ Левіт, ДС Афенченко, СЮ Попова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 134-139, 2012
12012
Дослідження змін структурних компонентів дріжджового тіста під час його заморожування та холодильного зберігання
СК Ільдірова, СЮ Попова
Харчова наука і технологія, 73-75, 2011
12011
ЛЕБЕДЕНКО Тетяна
С ПОПОВА, Р НИКИФОРОВ, Ю КОРЕНЕЦЬ
Хмельницького національного університету, 385, 2023
2023
Переддипломна практика: програма та методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітній рівень магістр
ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, НС Приймак, НС Приймак, ...
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2022
2022
RESEARCH OF NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE OF FUNCTIONAL MINCED PRODUCTS
АВ Слащева, ІВ Золотухіна, СЮ Попова, ЛМ Гопкало
Обладнання та технології харчових виробництв 43 (2), 79-85, 2021
2021
Визначення оптимальних параметрів активації дріжджів у присутності сухої картопляної добавки
СЮ Попова, ЛМ Гопкало, АВ Слащева, ОА Пусікова
2021
Сучасні підходи до управління бізнесом: теорія і практика: колективна монографія/за редакцією О. Ніколайчук
ОА Ніколайчук, ОА Николайчук, ЛД Костакова, ЛД Костакова, ...
Prague: Oktan-Print sro, 2021
2021
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
СЮ Попова, ДВ Коломієць
СТРАТЕГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ: АКТУАЛЬНІ УПРАВЛІНСЬКІ ПРАКТИКИ: матеріали VI …, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20