Follow
Оксана Точкова
Оксана Точкова
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Амарантовое масло като добавка за подобреване на качество на пюре
ВВ Манк, А Черчович, ОВ Точкова
2014
Тиксотропія водних розчинів полісахаридів
ВВ Манк, ОП Мельник, ОВ Точкова
2014
Влияние полисахаридов на свойства текучести яблочно-сливово-морковного пюре
ВВ Манк, ОВ Точкова, АС Бессараб, ОП Мельник
2013
24. ОСОБЛИВОСТІ РЕОЛОГІЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ЯБЛУЧНО-МОРКВЯНО-СЛИВОВОГО ПЮРЕ
ІО Гаган, ОВ Точкова, ОС Бессараб, ВВ Манк
ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ ДРУГОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ, 155, 2013
2013
Гідравлічні розрахунки
ІФ Малежик, ОС Марценюк, ЛМ Мельник, ВГ Мирончук, ВМ Таран, ...
2012
Nanocomposites based on natural polysaccharide and clay minerals
V Mank, O Tochkova, O Melnyk
2010
Масоперенос неполярних рідин дисперсіями мінералів
ІФ Малежик, ВВ Манк, ОВ Точкова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 28-30, 2010
2010
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРИРОДНИХ ПОЛІЦУКРИДІВ
ВВ Манк, ОВ Точкова, МЯ Мусій
Сборник научных трудов по материалам международной научно-практической …, 2007
2007
Применение глауконита для очистки сахарных растворов
ОВ Точкова, ВВ Манк, ВЮ Выговский, ВВ Тимохин
2003
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–9