Амарантовое масло като добавка за подобреване на качество на пюре ВВ Манк, А Черчович, ОВ Точкова | | 2014 |
Тиксотропія водних розчинів полісахаридів ВВ Манк, ОП Мельник, ОВ Точкова | | 2014 |
Влияние полисахаридов на свойства текучести яблочно-сливово-морковного пюре ВВ Манк, ОВ Точкова, АС Бессараб, ОП Мельник | | 2013 |
24. ОСОБЛИВОСТІ РЕОЛОГІЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ЯБЛУЧНО-МОРКВЯНО-СЛИВОВОГО ПЮРЕ ІО Гаган, ОВ Точкова, ОС Бессараб, ВВ Манк ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ ДРУГОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ, 155, 2013 | | 2013 |
Гідравлічні розрахунки ІФ Малежик, ОС Марценюк, ЛМ Мельник, ВГ Мирончук, ВМ Таран, ... | | 2012 |
Nanocomposites based on natural polysaccharide and clay minerals V Mank, O Tochkova, O Melnyk | | 2010 |
Масоперенос неполярних рідин дисперсіями мінералів ІФ Малежик, ВВ Манк, ОВ Точкова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 28-30, 2010 | | 2010 |
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРИРОДНИХ ПОЛІЦУКРИДІВ ВВ Манк, ОВ Точкова, МЯ Мусій Сборник научных трудов по материалам международной научно-практической …, 2007 | | 2007 |
Применение глауконита для очистки сахарных растворов ОВ Точкова, ВВ Манк, ВЮ Выговский, ВВ Тимохин | | 2003 |