Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МС Коваль, МІ Кусій Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в …, 2012 | 9 | 2012 |
Колоїдна хімія ВВ Манк, ОМ Мірошников, ОВ Подобій, НО Стеценко НУХТ, 2008 | 9 | 2008 |
Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta O Rozhno, O Podobiy, V Yurchak | 5 | 2016 |
Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів НО Стеценко, ОМ Мірошников, ВВ Манк, ОВ Подобій | 4 | 2008 |
The Influence of methods of making structurants on the quality of gluten-free pasta O Rozhno, O Podobiy, V Yurchak | 3 | 2016 |
Вплив карагінану на фізико–хімічні властивості зубних паст ОВ Подобій, М Ладонько | 2 | 2016 |
Extracting P-vitamin complex from green tea leaves O Podobiy, S Bondarenko, A Yarosh, M Ladonko | 2 | 2014 |
Spectroscopical study of the influence of some inorganic and organic substances on the character of hydration in sucrose solutions L Bobrovnik, V Klimovich, O Miroshnikov, O Podobiy | 2 | 1999 |
Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного М Бойко, ОВ Подобій, ІВ Житнецький | 1 | 2018 |
Technology features of using gums in a creation of gel bases. N Raichuk, O Podobiy | 1 | 2016 |
Вилучення Р-вітамінного комплексу з листя зеленого чаю АА Ярош, М Ладонько, ОВ Подобій, СП Бондаренко | 1 | 2014 |
Визначення густини та зміни електричних властивостей момордики ЛЛ Харченко, ТІ Романовська, ДП Коломієць, ОВ Подобій | 1 | 2014 |
Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту ОВ Подобій, ВО Мірошник, ОМ Мірошников | 1 | 2010 |
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації ОВ Подобій | 1 | 2008 |
Гідратація цукрози в присутності хлоридів, нітратів і карбонатів деяких лужних металів ЛД Бобрівник, ВМ Климович, ОМ Мірошников, ОВ Подобій, ... | 1 | 1998 |
Determination of food additive zinc-cobalt (II) phosphate form resistant to high temperatures N Antraptseva, O Podobiy, G Bila | | 2023 |
Особливості застосування інкапсульованого ретинолу в косметичних продуктах ВВ Гриб, ОВ Подобій | | 2023 |
Біологічно активні речовини та антиоксидантна активність арніки гірської Arnica montana Д Лихачов, ОВ Подобій | | 2023 |
Перспективи наноемульсії з екстрактом часнику ТВ Зомчак, ОВ Подобій | | 2023 |
Третиноїн у боротьбі зі старінням шкіри ВВ Гриб, ОВ Подобій | | 2023 |