Підписатись
Олена Подобій / Olena Podobii / E.V. Podobiy / O.V.Podobii / О.В. Подобій. / Е.В. Подобий
Олена Подобій / Olena Podobii / E.V. Podobiy / O.V.Podobii / О.В. Подобій. / Е.В. Подобий
доцент кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Національний університет
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес Львівського державного університету безпеки життєдіяльності
МС Коваль, МІ Кусій
Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в …, 2012
92012
Колоїдна хімія
ВВ Манк, ОМ Мірошников, ОВ Подобій, НО Стеценко
НУХТ, 2008
92008
Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta
O Rozhno, O Podobiy, V Yurchak
52016
Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів
НО Стеценко, ОМ Мірошников, ВВ Манк, ОВ Подобій
42008
The Influence of methods of making structurants on the quality of gluten-free pasta
O Rozhno, O Podobiy, V Yurchak
32016
Вплив карагінану на фізико–хімічні властивості зубних паст
ОВ Подобій, М Ладонько
22016
Extracting P-vitamin complex from green tea leaves
O Podobiy, S Bondarenko, A Yarosh, M Ladonko
22014
Spectroscopical study of the influence of some inorganic and organic substances on the character of hydration in sucrose solutions
L Bobrovnik, V Klimovich, O Miroshnikov, O Podobiy
21999
Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного
М Бойко, ОВ Подобій, ІВ Житнецький
12018
Technology features of using gums in a creation of gel bases.
N Raichuk, O Podobiy
12016
Вилучення Р-вітамінного комплексу з листя зеленого чаю
АА Ярош, М Ладонько, ОВ Подобій, СП Бондаренко
12014
Визначення густини та зміни електричних властивостей момордики
ЛЛ Харченко, ТІ Романовська, ДП Коломієць, ОВ Подобій
12014
Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту
ОВ Подобій, ВО Мірошник, ОМ Мірошников
12010
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації
ОВ Подобій
12008
Гідратація цукрози в присутності хлоридів, нітратів і карбонатів деяких лужних металів
ЛД Бобрівник, ВМ Климович, ОМ Мірошников, ОВ Подобій, ...
11998
Determination of food additive zinc-cobalt (II) phosphate form resistant to high temperatures
N Antraptseva, O Podobiy, G Bila
2023
Особливості застосування інкапсульованого ретинолу в косметичних продуктах
ВВ Гриб, ОВ Подобій
2023
Біологічно активні речовини та антиоксидантна активність арніки гірської Arnica montana
Д Лихачов, ОВ Подобій
2023
Перспективи наноемульсії з екстрактом часнику
ТВ Зомчак, ОВ Подобій
2023
Третиноїн у боротьбі зі старінням шкіри
ВВ Гриб, ОВ Подобій
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20