Kinetics of the intense chlorine chemiluminescence in a supersonic nozzle LA Kernashitskii, VE Nosenko, VV Naumov, VA Kochelap, IA Izmailov
Chemical physics letters 116 (2-3), 197-201, 1985
10 1985 Фізичні методи обробки сировини МВ Карпутіна, ЗМ Романова, ВО Маринченко, ВЄ Носенко
2 2006 Experimental location of fast -relaxation of -molecules in supersonic recombining gas-flow LA Kernazhitskiĭ, VA Kochelap, VV Naumov, VE Nosenko, MT Shpak
Pisma v Zhurnal Tekhnicheskoi Fiziki 11 (14), 857-861, 1985
2 1985 Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення ВВ Дорохович, ВЄ Носенко
1 2018 Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ВЄ Носенко, СІ Літвинчук, ...
Харчова промисловість, 113-118, 2015
1 2015 Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці МА Перегуда, ЄІ Харченко, ТВ Корж, ВЄ Носенко, ІВ Гуцало
1 2013 Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів НІ Штангеєва, ЛС Клименко, ОВ Ничик, ВЄ Носенко
1 2005 Determination of electron kinetic constants from chemoluminescence experiments on supersonic flows LA KERNAZHITSKII, VE Nosenko, VV Naumov, IA IZMAILOV, ...
Ukrainskii Fizicheskii Zhurnal 29, 1432-1434, 1984
1 1984 PHOTORECOMBINATION AND THERMAL EMISSION OF HEATED BROMINE ED Bugrim, SN Makrenko, NS BELOKRINITSKY, VE Nosenko
UKRAINSKII FIZICHESKII ZHURNAL 26 (8), 1282-1286, 1981
1 1981 STUDY OF I2 AND BR2 CHEMILUMINESCENCES IN A WIDE SPECTRAL RANGE NS BELOKRINITSKII, AI Bobryshev, ND KURMEI, VE NOSENKO, ...
IZVESTIYA AKADEMII NAUK SSSR SERIYA FIZICHESKAYA 39 (11), 2351-2353, 1975
1 1975 Фізика для харчових технологій. Змістовий модуль 1. Фізичні основи механіки, молекулярної фізики та термодинаміки ВЄ Носенко, ГІ Шатковська, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк
2021 О возможности использования метода БИК-спектроскопии для анализа качества пчелиного воска ВЕ Носенко, ВВ Вишняк
2019 Виявлення фальсифікатів бджолиного воску методом інфрачервоної спектроскопії відбивання ВВ Вишняк, ВЄ Носенко, ЮВ Коробка, ВП Домбровський
2019 Дослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінників ВВ Дорохович, ВЄ Носенко, АС Донець
2019 Перспективи використання фізичних способів обробки для збільшення виробництва зернових культур ЛМ Михальська, О Горб’як, ВВ Вінярська, ВЄ Носенко, ТІ Янюк
2018 Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв АО Мехеда, КР Бєлова, ВЄ Носенко
2018 Перспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листів ВВ Дорохович, ВЄ Носенко
2018 Застосування нанотехнологій у харчовій промисловості ВЛ Штельмах, ІА Коломієць, ВЄ Носенко
2017 Використання нанотехнологій при виробництві морозива ОС Шумяк, А Мещеряков, ВЄ Носенко
2017 Квантовий комп'ютер та перспективи його використання ОС Щирська, В Бруневич, ОВ Лешковят, ВЄ Носенко
2017