Підписатись
Володимир Носенко
Володимир Носенко
Інші іменаVolodymyr Nosenko
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Kinetics of the intense chlorine chemiluminescence in a supersonic nozzle
LA Kernashitskii, VE Nosenko, VV Naumov, VA Kochelap, IA Izmailov
Chemical physics letters 116 (2-3), 197-201, 1985
101985
Фізичні методи обробки сировини
МВ Карпутіна, ЗМ Романова, ВО Маринченко, ВЄ Носенко
22006
Experimental location of fast -relaxation of -molecules in supersonic recombining gas-flow
LA Kernazhitskiĭ, VA Kochelap, VV Naumov, VE Nosenko, MT Shpak
Pisma v Zhurnal Tekhnicheskoi Fiziki 11 (14), 857-861, 1985
21985
Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення
ВВ Дорохович, ВЄ Носенко
12018
Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням
ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ВЄ Носенко, СІ Літвинчук, ...
Харчова промисловість, 113-118, 2015
12015
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці
МА Перегуда, ЄІ Харченко, ТВ Корж, ВЄ Носенко, ІВ Гуцало
12013
Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів
НІ Штангеєва, ЛС Клименко, ОВ Ничик, ВЄ Носенко
12005
Determination of electron kinetic constants from chemoluminescence experiments on supersonic flows
LA KERNAZHITSKII, VE Nosenko, VV Naumov, IA IZMAILOV, ...
Ukrainskii Fizicheskii Zhurnal 29, 1432-1434, 1984
11984
PHOTORECOMBINATION AND THERMAL EMISSION OF HEATED BROMINE
ED Bugrim, SN Makrenko, NS BELOKRINITSKY, VE Nosenko
UKRAINSKII FIZICHESKII ZHURNAL 26 (8), 1282-1286, 1981
11981
STUDY OF I2 AND BR2 CHEMILUMINESCENCES IN A WIDE SPECTRAL RANGE
NS BELOKRINITSKII, AI Bobryshev, ND KURMEI, VE NOSENKO, ...
IZVESTIYA AKADEMII NAUK SSSR SERIYA FIZICHESKAYA 39 (11), 2351-2353, 1975
11975
Фізика для харчових технологій. Змістовий модуль 1. Фізичні основи механіки, молекулярної фізики та термодинаміки
ВЄ Носенко, ГІ Шатковська, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк
2021
О возможности использования метода БИК-спектроскопии для анализа качества пчелиного воска
ВЕ Носенко, ВВ Вишняк
2019
Виявлення фальсифікатів бджолиного воску методом інфрачервоної спектроскопії відбивання
ВВ Вишняк, ВЄ Носенко, ЮВ Коробка, ВП Домбровський
2019
Дослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінників
ВВ Дорохович, ВЄ Носенко, АС Донець
2019
Перспективи використання фізичних способів обробки для збільшення виробництва зернових культур
ЛМ Михальська, О Горб’як, ВВ Вінярська, ВЄ Носенко, ТІ Янюк
2018
Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв
АО Мехеда, КР Бєлова, ВЄ Носенко
2018
Перспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листів
ВВ Дорохович, ВЄ Носенко
2018
Застосування нанотехнологій у харчовій промисловості
ВЛ Штельмах, ІА Коломієць, ВЄ Носенко
2017
Використання нанотехнологій при виробництві морозива
ОС Шумяк, А Мещеряков, ВЄ Носенко
2017
Квантовий комп'ютер та перспективи його використання
ОС Щирська, В Бруневич, ОВ Лешковят, ВЄ Носенко
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20