Підписатись
Юрий Чумаченко
Юрий Чумаченко
ОНАПТ, кафедра техологии переработки зерна
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Снижение енергозатрат процесса крупообразования зерна тритикале
ЮД Чумаченко
Зернові продукти і комбікорма, 35-37, 2012
62012
Продукти з вівса–джерело харчових волокон
ЮД Чумачєнко
Хранение и переработка зерна, 8, 2000
62000
Мукомольные свойства зерна тритикале
ЮД Чумаченко
Хранение и переработка зерна. М. ЦНИИТЭИ Минзага СССР, 4-8, 1981
61981
Функциональные зависимости процесса вибрационного сепарирования трудносыпучих продуктов
АВ Батт, ЮД Чумаченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 57-62, 2011
22011
Харчова цінність та гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЮД Чумаченко, Валевська
78 наукова конференція науково-педагогічного складу академії, м. Одеса, 23 …, 2018
12018
Исследование кинематических параметров вибрационного сепаратора
АВ Батт, ЮД Чумаченко
Наукові праці ОНАХТ, Одеса, 257-261, 2012
12012
Вибрационный сепаратор для трудносыпучих продуктов пищевой и зерноперерабатывающей промышленности
АВ Батт, ЮД Чумаченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 297-301, 2010
12010
Технологія та оцінка якості зернових продуктів
ДО Жигунов, ОС Волошенко, ІВ Брославцева, АО Донець, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2021
2021
Вплив ферментів на властивості хліба
ЮД Чумаченко, ІО Кустов
2021
Підвищення продовольчої цінності зерна спельти за допомогою лущення
ЮД Чумаченко, ІА Кустов
2020
Особливості переробки вівса та ячменю в крупяній промисловості
СМ Соц, ІО Кустов, ЮД Чумаченко, ЮЯ Кузьменко
2020
Розробка режимів виробництва круп з тритикале
ЮД Чумаченко, ВГ Макаренко, АО Баланчук
2020
Мотивація головна рушильна сила успішного навчання студентів
ЮД Чумаченко
2020
Використання альфа-амілази для поліпшення хлібопекарських властивостей борошна
ЮД Чумаченко, ЄА Мусієнко
2020
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту «ЧіаСан»
В Л.О., С О.Г., О Л.К., Є А.В., Є Г.Й., Ч Ю.Д.
2019
Формування мотивації навчання студентів
ЮД Чумаченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Науково-дослідна практика-важливий етап підготовки магістрів
ЮД Чумаченко
2019
Вплив ферментного комплексу на хлібопекарські властивості муки
ДО Жигунов, ЮД Чумаченко, ЛА Мусієнко
2019
136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту" Чіасан"
ЛО Валевська, ОГ Соколовська, ЛК Овсянникова, АВ Єгорова, ...
2019
ВЛИЯНИЕ РЕЖИМОВ ШЕЛУШЕНИЯ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ НА КАЧЕСТВО МУКИ.
ЮД Чумаченко
The 4th International scientific and practical conference “Dynamics of the …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20