Юрий Чумаченко
Юрий Чумаченко
ОНАПТ, кафедра техологии переработки зерна
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Снижение енергозатрат процесса крупообразования зерна тритикале
ЮД Чумаченко
Зернові продукти і комбікорма, 35-37, 2012
52012
Мукомольные свойства зерна тритикале
ЮД Чумаченко
Хранение и переработка зерна. М. ЦНИИТЭИ Минзага СССР, 4-8, 1981
41981
Вибрационный сепаратор для трудносыпучих продуктов пищевой и зерноперерабатывающей промышленности
АВ Батт, ЮД Чумаченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 297-301, 2010
22010
Продукти з вівса–джерело харчових волокон
ЮД Чумачєнко
Хранение и переработка зерна, 8, 2000
22000
Харчова цінність та гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЮД Чумаченко, Валевська
78 наукова конференція науково-педагогічного складу академії, м. Одеса, 23 …, 2018
12018
Исследование кинематических параметров вибрационного сепаратора
АВ Батт, ЮД Чумаченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 257-261, 2012
12012
Функциональные зависимости процесса вибрационного сепарирования трудносыпучих продуктов
АВ Батт, ЮД Чумаченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 57-62, 2011
12011
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту «ЧіаСан»
В Л.О., С О.Г., О Л.К., Є А.В., Є Г.Й., Ч Ю.Д.
2019
ВЛИЯНИЕ РЕЖИМОВ ШЕЛУШЕНИЯ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ НА КАЧЕСТВО МУКИ.
ЮД Чумаченко
The 4th International scientific and practical conference “Dynamics of the …, 2019
2019
Consumer properties and quality assessment of quinoa grains
C Y.D., V L.A., S O.G., O L.K.
Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І …, 2019
2019
Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Дієтична»
СМ Соц, ІО Кустов, ДО Жигунов, ЮД Чумаченко
2018
Лущення зерна тритикале з використанням теплової обробки
ЮД Чумаченко, Я Патевська
78 наукова конференція науково-педагогічного складу академії, м. Одеса, 23 …, 2018
2018
Вплив лущення зерна на кількісно-якісні показники лабораторного помелу пшениці
ЮД Чумаченко, МО Ковальов, АО Донець
78 наукова конференція науково-педагогічного складу академії, м. Одеса, 23 …, 2018
2018
Шелушение зерна тритикале
ЮД Чумаченко
Міжнародна науково-практична конференція «Тритикале – культура ХХІ сторіччя …, 2018
2018
Улучшение хлебопекарных свойств муки тритикале при смешивании
ЧЮ Д.
Міжнародна науково-практична конференція «Тритикале – культура ХХІ сторіччя …, 2018
2018
Повышение пищевой ценности зерна тритикале при шелушении
ЮД Чумаченко
Международная научно-практическая конференции «Инновационное развитие …, 2017
2017
Оцінка хлібопекарських властивостей борошняних сумішей пшениці і тиритикале
ЮД Чумаченко
Тези доповідей 77 наукової конференції викладачів академії, Одеса, 17-24 …, 2017
2017
Повышение пищевой ценности зерна тритикале при шелушении
ЮД Чумаченко
Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний розви-ток харчової …, 2017
2017
Дослідження процесу крупоутворення при помелах тритикале
ЮД Чумаченко, ДО Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 34-36, 2015
2015
ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА КРУПООБРАЗОВАНИЯ ПРИ ПОМОЛАХ ТРИТИКАЛЕ
ЮД ЧУМАЧЕНКО, ДА ЖИГУНОВ
Зернові продукти і комбікорми 1 (57), 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20