Управління персоналом: практикум. Навчальний посібник ВМ Селютін, ЛМ Яцун Харків: ХДУХТ, 2018 | 17 | 2018 |
Самоменеджмент ВМ Селютін Харків: ХДУХТ, 2017 | 8 | 2017 |
Теорія організації ВМ Селютін, ЛМ Яцун, ОВ Ольшанський Харків: ХДУХТ, 2017 | 7 | 2017 |
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності ОВ Ольшанський, ЛМ Яцун, ВМ Селютін X.: ХДУХТ, 2019 | 6 | 2019 |
Сертифікація товарів. Навчальний посібник АА Дубініна, ГА Селютіна, СО Ленерт, ВМ Селютін Харків: ХДУХТ, 2016 | 5 | 2016 |
Исследование корпоративной культуры международных торговых сетей ВМ Селютин, ГА Селютина Научный результат. Технологии бизнеса и сервиса, 89-100, 2014 | 5 | 2014 |
Розробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесу ВМ Селютін, ГВ Токарчук Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 374-381, 2012 | 5 | 2012 |
Самоменеджмент [Електронний ресурс]: навч. посібник ВМ Селютін Х.: ХДУХТ, 135, 2017 | 4 | 2017 |
Управління інноваційною діяльністю туристичних підприємств. Монографія ГВ Андрієнко, ВМ Селютін, СВ Селютін, ЛМ Яцун Харків: ХДУХТ, 2016 | 4 | 2016 |
Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів ВМ Селютін, ОВ Ольшанський, CВ Селютін Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 631-639, 2011 | 4 | 2011 |
Аналіз індексу конкурентоспроможності туристичної сфери України ВМ Селютін, ГВ Токарчук Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 274-282, 2013 | 3 | 2013 |
Дослідження конкурентного статусу підприємства сфери послуг як основа розробки маркетингової стратегії ТС Пічугіна, ЛМ Яцун, ВМ Селютін, ВА Куценко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 3 | 2010 |
Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку ТС Пічугіна, ВМ Селютін, ДГ Єрьомін Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 3 | 2010 |
Обґрунтування показників результативності в системі управління інноваційною діяльністю туристичних підприємств ВМ Селютін, ГВ Андрієнко Бізнес Інформ, 169-175, 2014 | 2 | 2014 |
Міжнародне технічне регулювання ОМ Сафонова, ГА Селютіна, МВ Нечипорук, ВМ Селютін Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 2 | 2013 |
Міжнародне технічне регулювання. Навчальний посібник ОМ Сафонова, ВМ Селютін, ГА Селютіна, МВ Нечипорук Харків: ХДУХТ, 2013 | 2 | 2013 |
Концептуалізація поняття інноваційності в аспекті туристичної діяльності ВМ Селютін, ГВ Токарчук Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 543-551, 2011 | 2 | 2011 |
Моделювання інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств сфери послуг ОВ Ольшанський, ВМ Селютін, КС Ольшанська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 2 | 2010 |
Імплементація процесного підходу у сферу торгівлі як важливої соціально-економічної системи OВ Ольшанський, ВМ Селютін Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 1 | 2020 |
Менеджмент міжнародної торгівлі. Навчальний посібник ОВ Ольшанський, ЛМ Яцун, ВМ Селютін Харків: ХДУХТ, 2019 | 1 | 2019 |