Morphological and biochemical indicators of blood of rats poisoned by carbon tetrachloride and subject to action of liposomal preparation B Gutyj, T Martyshchuk, I Bushueva, B Semeniv, V Parchenko, ... Regulatory Mechanisms in Biosystems 2 (8), 304-309, 2017 | 82 | 2017 |
Research into probiotic properties of cultured butter during storing M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017 | 31 | 2017 |
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018 | 30 | 2018 |
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 13 | 2017 |
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017 | 12 | 2017 |
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria A Kapustian, N Cherno, G Stankevich, I Kolomiіets, O Matsjuk, L Musiy, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-68, 2018 | 9 | 2018 |
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 7 | 2020 |
Antagonistic activity of strains of lactic acid bacteria isolated from Carpathian cheese LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, II Kushnir Regulatory Mechanisms in Biosystems 11 (4), 2020 | 7 | 2020 |
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ... Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 3 (3), 15-19, 2020 | 7 | 2020 |
Дослідження впливу складу захисного середовища на збереження життєздатності ліофілізованих бактерій L. lactis та L. plantarum, виділених із традиційної карпатської бринзи ОЙ Цісарик, ІМ Сливка, ЛЯ Мусій Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 5 | 2017 |
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 5 | 2017 |
Selection of lactic acid bacteria isolated from natural ecosystems for production of cultured butter for herodietic use OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, II Kuschnir Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 4 | 2018 |
Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик Харчова наука і технологія, 41-47, 2014 | 4 | 2014 |
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 3 | 2020 |
ВИКОРИСТАННЯ ВІВСЯНИХ ВИСІВОК У ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТУ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ОЙ Цісарик, ЛЯ Мусій, ІМ Сливка Редакційна колегія, 95, 2020 | 3 | 2020 |
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy | 3 | 2017 |
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 3 | 2017 |
Resistance to oxidation butter with nut–honey filler OY Tsisaryk, LY Musiy, О Shereshkovа Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016 | 3 | 2016 |
Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 3 | 2014 |
Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 3 | 2013 |