Любов Мусій | Lubov Musiy
Любов Мусій | Lubov Musiy
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Morphological and biochemical indicators of blood of rats poisoned by carbon tetrachloride and subject to action of liposomal preparation
B Gutyj, T Martyshchuk, I Bushueva, B Semeniv, V Parchenko, ...
Regulatory Mechanisms in Biosystems 2 (8), 2017
632017
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 2017
172017
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses
IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy
Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 2018
152018
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
92017
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian, N Cherno, G Stankevich, I Kolomiіets, O Matsjuk, L Musiy, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-68, 2018
72018
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
72017
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
42020
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
32017
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments
OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
32017
Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Харчова наука і технологія, 41-47, 2014
32014
Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
32013
Мікробіальна композиції для кисловершкового масла функціонального призначення
ОЙ Цісарик, ЛЯ Мусій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
32011
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances
II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ...
Ukrainian Journal of Veterinary and Agricultural Sciences 3 (3), 15-19, 2020
22020
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
22020
Antibiotic resistance of lactis acid bacteria and the risk of its transmission with fermented dairy products
IM Slyvka, OY Tsisaryk, LY Musiy
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy, I Skulska
Харчова наука і технологія, 81-89, 2017
22017
Дослідження впливу складу захисного середовища на збереження життєздатності ліофілізованих бактерій L. lactis та L. plantarum, виділених із традиційної карпатської бринзи
ОЙ Цісарик, ІМ Сливка, ЛЯ Мусій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
22017
Selection of lactic acid bacteria isolated from natural ecosystems for production of cultured butter for herodietic use
OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, II Kuschnir
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Розроблення технології сиру «Моцарелла» із застосуванням різних молокозсідальних ферментів
OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
12017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20