Follow
Любов Мусій | Lubov Musiy
Любов Мусій | Lubov Musiy
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Morphological and biochemical indicators of blood of rats poisoned by carbon tetrachloride and subject to action of liposomal preparation
B Gutyj, T Martyshchuk, I Bushueva, B Semeniv, V Parchenko, ...
Regulatory Mechanisms in Biosystems 2 (8), 304-309, 2017
822017
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017
312017
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses
IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy
Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018
302018
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
132017
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
122017
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian, N Cherno, G Stankevich, I Kolomiіets, O Matsjuk, L Musiy, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-68, 2018
92018
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
72020
Antagonistic activity of strains of lactic acid bacteria isolated from Carpathian cheese
LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, II Kushnir
Regulatory Mechanisms in Biosystems 11 (4), 2020
72020
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances
II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ...
Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 3 (3), 15-19, 2020
72020
Дослідження впливу складу захисного середовища на збереження життєздатності ліофілізованих бактерій L. lactis та L. plantarum, виділених із традиційної карпатської бринзи
ОЙ Цісарик, ІМ Сливка, ЛЯ Мусій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
52017
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments
OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
52017
Selection of lactic acid bacteria isolated from natural ecosystems for production of cultured butter for herodietic use
OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, II Kuschnir
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
42018
Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Харчова наука і технологія, 41-47, 2014
42014
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
32020
ВИКОРИСТАННЯ ВІВСЯНИХ ВИСІВОК У ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТУ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ОЙ Цісарик, ЛЯ Мусій, ІМ Сливка
Редакційна колегія, 95, 2020
32020
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy
32017
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
32017
Resistance to oxidation butter with nut–honey filler
OY Tsisaryk, LY Musiy, О Shereshkovа
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
32016
Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
32013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20