Підписатись
Любов Мусій | Lubov Musiy
Любов Мусій | Lubov Musiy
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Підтверджена електронна адреса в lvet.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Morphological and biochemical indicators of blood of rats poisoned by carbon tetrachloride and subject to action of liposomal preparation
B Gutyj, T Martyshchuk, I Bushueva, B Semeniv, V Parchenko, ...
Regulatory Mechanisms in Biosystems 2 (8), 304-309, 2017
672017
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses
IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy
Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018
232018
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017
202017
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
92017
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
92017
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian, N Cherno, G Stankevich, I Kolomiіets, O Matsjuk, L Musiy, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-68, 2018
82018
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
62020
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances
II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ...
Ukrainian Journal of Veterinary and Agricultural Sciences 3 (3), 15-19, 2020
52020
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
32020
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
32017
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy, I Skulska
Харчова наука і технологія, 81-89, 2017
32017
Дослідження впливу складу захисного середовища на збереження життєздатності ліофілізованих бактерій L. lactis та L. plantarum, виділених із традиційної карпатської бринзи
ОЙ Цісарик, ІМ Сливка, ЛЯ Мусій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
32017
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments
OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
32017
Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Харчова наука і технологія, 41-47, 2014
32014
Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
32013
Selection of lactic acid bacteria isolated from natural ecosystems for production of cultured butter for herodietic use
OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, II Kuschnir
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Antibiotic resistance of lactis acid bacteria and the risk of its transmission with fermented dairy products
IM Slyvka, OY Tsisaryk, LY Musiy
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Development of technology of dairy butter is withnut–honey filler
OY Tsisaryk, LY Musiy, V Shereshkov
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
22016
Resistance to oxidation butter with nut–honey filler
OY Tsisaryk, LY Musiy, О Shereshkovа
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
22016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20