Ринок і ресурси споживчих товарів: навч. посіб. НО Офіленко, АП Кайнаш, ОВ Калашник, СЕ Мороз Центр учбової літератури, 2011 | 6 | 2011 |
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова | 5 | 2020 |
Ринок і ресурси споживчих товарів Н Офіленко, А Кайнаш, О Калашник Київ: ЦУЛ, 2011 | 3 | 2011 |
Визначення якості м’ясних напівфабрикатів АП Кайнаш, ВО Назаренко Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | 1 | 2015 |
АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ НОВИХ ВИДІВ ХАЛВИ З ВИКОРИСТАННЯМ ДЕСКРИПТИВНОГО МЕТОДУ ОЦІНКИ НО ОФІЛЕНКО Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ ІННОВАЦІЙНИХ АСПЕКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВИНА НА МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ НО Офіленко Рекомендовано до друку вченою радою Хмельницького кооперативного торговельно …, 2023 | | 2023 |
Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання НО Офіленко, НВ Гнітій Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Жирнокислотний склад сала// «Світ наукових досліджень. Випуск 13»: матеріали Міжнародної мультидисциплінарної наукової інтернет-конференції, (м. Тернопіль, Україна. - м … ОНО Бірта Г.О., Бургу Ю.Г. | | 2022 |
Барвники в харчових продуктах ДР Трус, НО Офіленко ПУЕТ, 2022 | | 2022 |
Порівняльна оцінка споживних властивостей, асортимент та конкурентоспроможність йогуртів вітчизняного виробництва НО Офіленко | | 2021 |
ПОНЯТТЯ ТА ЗМІСТ ЕКСПЕРТНОГО КОНСАЛТИНГУ ЯК ВИДУ ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОО Горячова, НО Офіленко | | 2020 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЯКОСТІ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ІЗ СУРІМІ ІМІТОВАНОЇ НО ОФІЛЕНКО, ВО НАЗАРЕНКО Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020 | | 2020 |
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів НО Офіленко, АП Кайнаш Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | | 2019 |
ВПЛИВ СТРЕСЧУТЛИВОСТІ СВИНЕЙ IЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДНК-ТЕСТІВ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА НО Офіленко, АП Кайнаш Науковий ВІСНИК, 101, 2019 | | 2019 |
Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження НО Офіленко, ОО Горячова, ВО Назаренко ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Маркування товарів в україні і за кордоном НО Офіленко ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019 | | 2019 |
Оцінка якості і безпечності ковбас вітчизняного виробництва НО Офіленко ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019 | | 2019 |
Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошку НО Офіленко, В Костенко Державний заклад" Луганський національний університет ім. Т. Шевченка", 2018 | | 2018 |
Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництва НО Офіленко, Є Безсмертний Державний заклад" Луганський національний університет ім. Т. Шевченка", 2018 | | 2018 |
Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу ВО Назаренко, АП Кайнаш, НО Офіленко Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2017 | | 2017 |