Підписатись
Наталія Олександрівна Офіленко, N O Ofilenko, Nataliia Ofilenko, Наталия Александровна Офиленко
Наталія Олександрівна Офіленко, N O Ofilenko, Nataliia Ofilenko, Наталия Александровна Офиленко
Інші іменаБургу Ю.Г
Poltava University of Economics and Trade
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Ринок і ресурси споживчих товарів: навч. посіб.
НО Офіленко, АП Кайнаш, ОВ Калашник, СЕ Мороз
Центр учбової літератури, 2011
62011
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів
ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова
52020
Ринок і ресурси споживчих товарів
Н Офіленко, А Кайнаш, О Калашник
Київ: ЦУЛ, 2011
32011
Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
АП Кайнаш, ВО Назаренко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
12015
АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ НОВИХ ВИДІВ ХАЛВИ З ВИКОРИСТАННЯМ ДЕСКРИПТИВНОГО МЕТОДУ ОЦІНКИ
НО ОФІЛЕНКО
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
ВПЛИВ ІННОВАЦІЙНИХ АСПЕКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВИНА НА МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ
НО Офіленко
Рекомендовано до друку вченою радою Хмельницького кооперативного торговельно …, 2023
2023
Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання
НО Офіленко, НВ Гнітій
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Жирнокислотний склад сала// «Світ наукових досліджень. Випуск 13»: матеріали Міжнародної мультидисциплінарної наукової інтернет-конференції, (м. Тернопіль, Україна. - м …
ОНО Бірта Г.О., Бургу Ю.Г.
2022
Барвники в харчових продуктах
ДР Трус, НО Офіленко
ПУЕТ, 2022
2022
Порівняльна оцінка споживних властивостей, асортимент та конкурентоспроможність йогуртів вітчизняного виробництва
НО Офіленко
2021
ПОНЯТТЯ ТА ЗМІСТ ЕКСПЕРТНОГО КОНСАЛТИНГУ ЯК ВИДУ ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
ОО Горячова, НО Офіленко
2020
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЯКОСТІ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ІЗ СУРІМІ ІМІТОВАНОЇ
НО ОФІЛЕНКО, ВО НАЗАРЕНКО
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
2020
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів
НО Офіленко, АП Кайнаш
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
2019
ВПЛИВ СТРЕСЧУТЛИВОСТІ СВИНЕЙ IЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДНК-ТЕСТІВ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА
НО Офіленко, АП Кайнаш
Науковий ВІСНИК, 101, 2019
2019
Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження
НО Офіленко, ОО Горячова, ВО Назаренко
ПУЕТ, 2019
2019
Маркування товарів в україні і за кордоном
НО Офіленко
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
2019
Оцінка якості і безпечності ковбас вітчизняного виробництва
НО Офіленко
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
2019
Вивчення маркування та органолептичних показників якості какао-порошку
НО Офіленко, В Костенко
Державний заклад" Луганський національний університет ім. Т. Шевченка", 2018
2018
Визначення показників якості коньяків вітчизняного і закордонного виробництва
НО Офіленко, Є Безсмертний
Державний заклад" Луганський національний університет ім. Т. Шевченка", 2018
2018
Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу
ВО Назаренко, АП Кайнаш, НО Офіленко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20