Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 28991 | 11984 |
h-індекс | 91 | 52 |
i10-індекс | 407 | 266 |
Доступні для всіх
Переглянути всі32 статті
70 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Takao NaganoDepartment of Food Science, Ishikawa Prefectural UniversityПідтверджена електронна адреса в ishikawa-pu.ac.jp
- Nan YangHubei University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в hbut.edu.cn
- Makoto Takemasa東京電機大学Підтверджена електронна адреса в physics.soft-matter.org
- Rungnaphar PongsawatmanitAssociate Professor of Food Engineering, Department of Product Development, Kasetsart UniversityПідтверджена електронна адреса в ku.ac.th
- Ian NortonProfessor of Chemical Engineering, University of BirminghamПідтверджена електронна адреса в bham.ac.uk
- Yiping CaoMassachusetts Institute of Technology, ETH ZurichПідтверджена електронна адреса в mit.edu
- Kenji KubotaGunma UniversityПідтверджена електронна адреса в gunma-u.ac.jp
- Kurt DragetПідтверджена електронна адреса в ntnu.no
- Kao WuProfessor, Hubei University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в mail.hbut.edu.cn
- olayide lawalProfessor of Industrial Chemistry, Federal University Oye Ekiti, NigeriaПідтверджена електронна адреса в fuoye.edu.ng
- Seyed Mohammad Ali RazaviDepartment of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, IranПідтверджена електронна адреса в um.ac.ir
Підписатись
Katsuyoshi Nishinari
Professeur de sciene des aliments, Hubei University of Technology
Підтверджена електронна адреса в hbut.edu.cn - Домашня сторінка