Органічна хімія НК Черно, НО Денісюк, СО Озоліна, ОО Антіпіна ОНАХТ, 2017 | 20 | 2017 |
Yeast glucan and glucan-containing mushroom biopolymer complexes – stimulators of microflora growth KN O. Nikitina, N. Cherno, S. Osolina International Food Research Journal 24 (6), 652-659, 2017 | 4 | 2017 |
Отримання та характеристика біополімерних комплексів гливи звичайної (Pleurotus ostreatus) ОВ Нікітіна, НК Черно, СО Озоліна Харчова наука і технологія, 19-24, 2015 | 2 | 2015 |
Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex TB N. Cherno, S. Ozolina Food science and technology 12 (4), 25-32, 2018 | 1* | 2018 |
Технологія дієтичних добавок з печериці двоспорової (Agaricus bisporus) ОВН Н.К. Черно, С.О. Озоліна Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | 1* | 2016 |
Технологія отримання залізовмісного комплексу на основі полісахаридів печериці двоспорової ОВН / Н. К. Черно, С. О. Озоліна Харчова наука і технологія. 10 (2), 42-49, 2016 | 1* | 2016 |
Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи СО Озоліна | 1 | 2015 |
Дослідження умов вилучення спирто-та водорозчинних речовин із культивованих грибів НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | 1 | 2014 |
Фракціонування полісахаридів гливи звичайної Pleurotus ostreatus НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна Харчова наука і технологія, 30-34, 2013 | 1 | 2013 |
Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами НК Черно, СО Озоліна, АІ Капустян Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 1 | 2011 |
ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА КУПАЖУ НА ОСНОВІ КУКУРУДЗЯНОЇ І ЛЛЯНОЇ ОЛІЙ СО Озоліна, ОО Антіпіна Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 210-218, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ ГІДРОЛІЗАТІВ АРАБІНОКСИЛАНУ КУКУРУДЗИ НА АКТИВНІСТЬ ЦЕЛЮЛАЗИ СО Озоліна, ОО Антіпіна, АВ Хомка The 7 th International scientific and practical conference “Science …, 2022 | | 2022 |
Критерії ідентифікації та методи виявлення фальсифікації рослинних олій ОО Антіпіна, СО Озоліна | | 2022 |
ЧОРНОЗЕРНА ПШЕНИЦЯ: ЩЕ ОДИН АСПЕКТ ЗАСТОСУВАННЯ НК Черно, ЛС Гураль, СО Озоліна Development of science: trends, innovations problems and prospects 17, 213, 2021 | | 2021 |
Ксилани як засоби цільової доставки біологічно активних речовин СО Озоліна | | 2021 |
ВПЛИВ АРАБІН ОКСИЛАНУ КУКУРУДЗИ НА ВЛАСТИВОСТІ ДЕЯКИХ ГІДРОЛАЗ СО Озоліна, ОО Антіпіна, ГГ Ляшан The 5th International scientific and practical conference “The world of …, 2020 | | 2020 |
142457 Спосіб визначення муропептидів у складі бактеріальних гідролізатів АІ Капустян, НК Черно, СО Озоліна | | 2020 |
120689 Спосіб одержання комплексу папаїну з арабіноксиланом НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка | | 2020 |
Вплив геміцелюлозного комплексу зародків кукурудзи на активність папаїну СО Озоліна | | 2020 |
Спосіб одержання дієтичної добавки з антиліполітичною дією ОВН Н.К. Черно., С.О. Озоліна | | 2019 |