Подписаться
София Озолина
София Озолина
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Органічна хімія
НК Черно, НО Денісюк, СО Озоліна, ОО Антіпіна
ОНАХТ, 2017
202017
Yeast glucan and glucan-containing mushroom biopolymer complexes – stimulators of microflora growth
KN O. Nikitina, N. Cherno, S. Osolina
International Food Research Journal 24 (6), 652-659, 2017
42017
Отримання та характеристика біополімерних комплексів гливи звичайної (Pleurotus ostreatus)
ОВ Нікітіна, НК Черно, СО Озоліна
Харчова наука і технологія, 19-24, 2015
22015
Obtaining and characteristics of a papain and maize arabinoxylan complex
TB N. Cherno, S. Ozolina
Food science and technology 12 (4), 25-32, 2018
1*2018
Технологія дієтичних добавок з печериці двоспорової (Agaricus bisporus)
ОВН Н.К. Черно, С.О. Озоліна
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
1*2016
Технологія отримання залізовмісного комплексу на основі полісахаридів печериці двоспорової
ОВН / Н. К. Черно, С. О. Озоліна
Харчова наука і технологія. 10 (2), 42-49, 2016
1*2016
Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи
СО Озоліна
12015
Дослідження умов вилучення спирто-та водорозчинних речовин із культивованих грибів
НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Фракціонування полісахаридів гливи звичайної Pleurotus ostreatus
НК Черно, СО Озоліна, ОВ Нікітіна
Харчова наука і технологія, 30-34, 2013
12013
Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами
НК Черно, СО Озоліна, АІ Капустян
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
12011
ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА КУПАЖУ НА ОСНОВІ КУКУРУДЗЯНОЇ І ЛЛЯНОЇ ОЛІЙ
СО Озоліна, ОО Антіпіна
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 210-218, 2023
2023
ВПЛИВ ГІДРОЛІЗАТІВ АРАБІНОКСИЛАНУ КУКУРУДЗИ НА АКТИВНІСТЬ ЦЕЛЮЛАЗИ
СО Озоліна, ОО Антіпіна, АВ Хомка
The 7 th International scientific and practical conference “Science …, 2022
2022
Критерії ідентифікації та методи виявлення фальсифікації рослинних олій
ОО Антіпіна, СО Озоліна
2022
ЧОРНОЗЕРНА ПШЕНИЦЯ: ЩЕ ОДИН АСПЕКТ ЗАСТОСУВАННЯ
НК Черно, ЛС Гураль, СО Озоліна
Development of science: trends, innovations problems and prospects 17, 213, 2021
2021
Ксилани як засоби цільової доставки біологічно активних речовин
СО Озоліна
2021
ВПЛИВ АРАБІН ОКСИЛАНУ КУКУРУДЗИ НА ВЛАСТИВОСТІ ДЕЯКИХ ГІДРОЛАЗ
СО Озоліна, ОО Антіпіна, ГГ Ляшан
The 5th International scientific and practical conference “The world of …, 2020
2020
142457 Спосіб визначення муропептидів у складі бактеріальних гідролізатів
АІ Капустян, НК Черно, СО Озоліна
2020
120689 Спосіб одержання комплексу папаїну з арабіноксиланом
НК Черно, СО Озоліна, ТВ Битка
2020
Вплив геміцелюлозного комплексу зародків кукурудзи на активність папаїну
СО Озоліна
2020
Спосіб одержання дієтичної добавки з антиліполітичною дією
ОВН Н.К. Черно., С.О. Озоліна
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20