Оцінка сучасного стану і тенденцій розвитку ринку послуг України ЛМ Чепурда Бізнес Інформ, 270-274, 2013 | 14 | 2013 |
Концептуальні основи використання туристичних ресурсів на засадах сталого розвитку ЛМ Чепурда Економічний форум, 155-160, 2015 | 9 | 2015 |
Формування доступного середовища інклюзивного туризму ЛЮ Матвійчук, ЛМ Чепурда Економічний форум, 74-81, 2020 | 8 | 2020 |
Перспективи впровадження системи управління безпечністю та якістю продукції ресторанного господарства Л Матвійчук, Л Чепурда, Г Чепурда Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 9-14, 2022 | 6 | 2022 |
Determination of the Quality of Human Resources in Strategic Company Management DR Chepurda Larysa, Koev Stoyan Radev, Smahliuk Anna, Nadtochii Alla Academy of Strategic Management Journal 18 (4), 2019 | 6 | 2019 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 5 | 2021 |
Комунікаційна підтримка у формуванні регіонального ринку освітніх послуг. ВЛС Коломицева О.В., Чепурда Л.М. Вчені записки Університету «КРОК» : зб. наук. праць. Київ : ВНЗ «Університет …, 2019 | 5 | 2019 |
Smart-entrepreneurship Education in Training of the Hotel Business Specialists. NY Chepurda Larysa, Koev Stoyan Radev, Sardak Sergii, Zhylinska Lyudmila Journal of Entrepreneurship Education. 22 (4), 2019 | 5 | 2019 |
Дослідження ефективності функціонування мережених стуркутр невиробничої сфери обслуговування (Частина І) ЛМ Чепурда Бізнес Інформ, 218–222, 2015 | 5 | 2015 |
ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ПЕРІОД ПАНДЕМІЇ ЛМ Чепурда, МВ Чала СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2021 | 4 | 2021 |
Організація готельного господарства ЛМ Чепурда, КМ Таньков, ОБ Куракін Теорія і практика: Навчальний посібник/ЛМ Чепурда, КМ Таньков, ОБ Куракін. М …, 2015 | 4 | 2015 |
Ключевые компетенции как базовая категория системы обслуживания потребителя ЛМ Чепурда, КН Таньков Бизнес Информ, 225-229, 2014 | 3 | 2014 |
Особливості розвитку туризму в Україні в умовах кризи ЛМ Чепурда Матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та …, 0 | 3 | |
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО РОЗВИТКУ ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ МЕРЕЖ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ Л Чепурда Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 27-31, 2023 | 2 | 2023 |
Assessment of hotel business operators in the international and domestic markets I Lutskyi, L Chepurda Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2023 | 2 | 2023 |
Шляхи удосконалення механізму управління якістю готельних послуг ЛМ Чепурда, ОБ Куракін ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 7, 2022 | 2 | 2022 |
Інфраструктурний потенціал розвитку сільських територій Л Чепурда Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2015 | 2 | 2015 |
Особливості стратегічного управління в сфері послуг ЛМ Чепурда ВІСНИК, 313, 2011 | 2 | 2011 |
Аналіз розвитку галузі туризму в Україні в 2015 році/Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання: матер. VІІ Міжнародної науково … ЛМ Чепурда Т 1, 4-6, 0 | 2 | |
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ Л Чепурда, І Герман, О Куракін Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 48-58, 2024 | 1 | 2024 |