Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навчальний посібник ВД Карпенко, АЛ Рогова, ВГ Шкарупа ВД Карпенко, АЛ Рогова–Київ: Укоопосвіта, 2003 | 27 | 2003 |
та ін. Організація виробництва i обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб ВД Карпенко, АЛ Рогова К.: Укросвіта, 2003 | 16 | 2003 |
Внутрішня торгівля України: проблеми і перспективи розвитку. ІМ Копич, ОО Нестуля | 13 | 2014 |
Методологія формування національної політики харчування населення ЛМ Яцун, ОВ Карпенко, ВД Карпенко Проблемы экономики, 130-138, 2017 | 2 | 2017 |
Організаційно-економічні засади розвитку кооперації на ринку молока в Україні в умовах євроінтеграції МІ Ібатуллін, ОВ Гривківська, В Карпенко, НІ Свиноус | 1 | 2023 |
Стратегічне управління рестораном на основі Balance Scorecard System (BSC) ВД Карпенко, ДВ Головіна Посвідчення УкрІНТЕІ № 685 Затверджено до друку Вченою радою факультету …, 2019 | 1 | 2019 |
Моніторинг геоекономічної трансформації світового ринку туристичних послуг ПВ Шуканов, ОВ Горячов, ВД Карпенко, НМ Карпенко | 1 | 2017 |
Цифровізація як чинник стійкого розвитку бізнесу ОВ Карпенко, ВД Карпенко, ІЙ Плікус Полтавський університет економіки і торгівлі, 2021 | | 2021 |
ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ СТОЛІВ У РЕСТОРАННОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ АС Кукушкін, ВД Карпенко | | 2020 |
ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ БВ Дубина, ВД Карпенко | | 2020 |
ІННОВАЦІЇ В ЕКСКУРСІЙНОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ПРИ ГОТЕЛЯХ ГВ Уменчук, ВД Карпенко | | 2020 |
ЗАПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛІ «ФРЕГАТ»(М. ОДЕСА) ДА Павлицька, ВД Карпенко | | 2020 |
ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В РИНКОВИХ УМОВАХ ВД Карпенко, ОВ Карпенко | | 2020 |
ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛІ «ОБЕРІГ» У м. КИЇВ ВВ Ситник, ВД Карпенко Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2020 | | 2020 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ДД Турченко, ВД Карпенко Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2020 | | 2020 |
Драйвери змін в організації навчального процесу ВД Карпенко, ОВ Карпенко Якість вищої освіти:комплексний підхід у підготовці сучасного фахівця …, 2019 | | 2019 |
Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії ВД Карпенко, СО Дудник Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали міжвузівського …, 2019 | | 2019 |
Визначення, оцінка та аналіз ризиків діяльності деканату як структурного підрозділу університету ВО Скрипник, КВ Д., ДА Миронов Якість вищої освіти:комплексний підхід у підготовці сучасного фахівця …, 2018 | | 2018 |
ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ОТ Бліщавенко, ВД Карпенко Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018 | | 2018 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ОВ Єрісов, ВД Карпенко Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018 | | 2018 |