Підписатись
Виктор Карпенко
Виктор Карпенко
Poltava University of Economics and Trade
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навчальний посібник
ВД Карпенко, АЛ Рогова, ВГ Шкарупа
ВД Карпенко, АЛ Рогова–Київ: Укоопосвіта, 2003
272003
та ін. Організація виробництва i обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб
ВД Карпенко, АЛ Рогова
К.: Укросвіта, 2003
162003
Внутрішня торгівля України: проблеми і перспективи розвитку.
ІМ Копич, ОО Нестуля
132014
Методологія формування національної політики харчування населення
ЛМ Яцун, ОВ Карпенко, ВД Карпенко
Проблемы экономики, 130-138, 2017
22017
Організаційно-економічні засади розвитку кооперації на ринку молока в Україні в умовах євроінтеграції
МІ Ібатуллін, ОВ Гривківська, В Карпенко, НІ Свиноус
12023
Стратегічне управління рестораном на основі Balance Scorecard System (BSC)
ВД Карпенко, ДВ Головіна
Посвідчення УкрІНТЕІ № 685 Затверджено до друку Вченою радою факультету …, 2019
12019
Моніторинг геоекономічної трансформації світового ринку туристичних послуг
ПВ Шуканов, ОВ Горячов, ВД Карпенко, НМ Карпенко
12017
Цифровізація як чинник стійкого розвитку бізнесу
ОВ Карпенко, ВД Карпенко, ІЙ Плікус
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2021
2021
ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ СТОЛІВ У РЕСТОРАННОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ
АС Кукушкін, ВД Карпенко
2020
ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
БВ Дубина, ВД Карпенко
2020
ІННОВАЦІЇ В ЕКСКУРСІЙНОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ПРИ ГОТЕЛЯХ
ГВ Уменчук, ВД Карпенко
2020
ЗАПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛІ «ФРЕГАТ»(М. ОДЕСА)
ДА Павлицька, ВД Карпенко
2020
ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В РИНКОВИХ УМОВАХ
ВД Карпенко, ОВ Карпенко
2020
ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛІ «ОБЕРІГ» У м. КИЇВ
ВВ Ситник, ВД Карпенко
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2020
2020
ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
ДД Турченко, ВД Карпенко
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2020
2020
Драйвери змін в організації навчального процесу
ВД Карпенко, ОВ Карпенко
Якість вищої освіти:комплексний підхід у підготовці сучасного фахівця …, 2019
2019
Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії
ВД Карпенко, СО Дудник
Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали міжвузівського …, 2019
2019
Визначення, оцінка та аналіз ризиків діяльності деканату як структурного підрозділу університету
ВО Скрипник, КВ Д., ДА Миронов
Якість вищої освіти:комплексний підхід у підготовці сучасного фахівця …, 2018
2018
ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
ОТ Бліщавенко, ВД Карпенко
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
2018
ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ
ОВ Єрісов, ВД Карпенко
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20