Follow
Инна Шурдук
Инна Шурдук
Полтавский университет экономики и торговли
Verified email at uccu.org.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
МЛ Серік, ІВ Шурдук
Харків: ХДУХТ, 2018
72018
Розвиток технічного регулювання в Україні
АО Семенов, ГМ Кожушко, ІВ Шурдук
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
62015
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products.
I Shurduk, M Serik, S Antonenko, N Fedak
52014
Удосконалення товарознавчих властивостей м'ясних виробів мікронутрієнтами
ІВ Шурдук, ОА Прядко
Товарознавчий вісник 1 (14), 106-112, 2021
42021
Алгоритм огляду швейних виробів під час проведення судово-товарознавчих експертиз
ІВ Шурдук, НВ Лисенко, МГ Мартосенко
Програмний комітет, 259, 0
2
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної
ІВ Шурдук, МЛ Серік, АІ Шурдук, СП Антоненко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій
ІВ Шурдук
Харків, 2016
12016
Характеристики та переваги енергоекономічних ламп, наявних на ринку України
АО Семенов, ІВ Шурдук
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
12015
Ультрафіолетове знезараження хлібобулочних виробів
АО Семенов, ІВ Шурдук
12014
Ультрафіолетове знезараження води
АО Семенов, ГМ Кожушко, ІВ Шурдук
12014
МЕТОДОЛОГІЯ ПРОВЕДЕННЯ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ВЗУТТЯ, ЩО ПЕРЕБУВАЛО В ЕКСПЛУАТАЦІЇ
МГ МАРТОСЕНКО, ІВ ШУРДУК, ОВ ПАХОЛЮК
Товарознавчий вісник 1 (16), 183-197, 2023
2023
Щодо питань ідентифікації крафтових харчових продуктів із метою визначення їхньої ринкової вартості
ІВ Шурдук
Харків: ДБТУ, 2023
2023
АКТУАЛІЗАЦІЯ МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
НВ ЛИСЕНКО, МГ МАРТОСЕНКО, ІВ ШУРДУК
Товарознавчий вісник 1 (15), 212-224, 2022
2022
Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в Україну
МГ Мартосенко, ІВ Шурдук
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Визначення характеристик лікарських засобів із метою їх класифікації за УКТЗЕД
ІВ Шурдук, НВ Лисенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ В СУДОВІЙ ТОВАРОЗНАВЧІЙ ЕКСПЕРТИЗІ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ
МГ Мартосенко, ІВ Шурдук
Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2021
2021
ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
І Шурдук, Є Горбенко, Р Чумак
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 99-101, 2020
2020
Експертиза коньячної продукції в рамках комплексних судово-експертних досліджень
В Левченко, М Мартосенко, І Шурдук
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 137-138, 2020
2020
Пристрій для зберігання хлібобулочних виробів
АО Семенов, ГМ Кожушко, ІВ Шурдук
2020
ТОВАРОВЕДЕНИЕ (УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИАЛЫ И ТАРА)
ЛМ Губа, ІВ Шурдук
2020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20