Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм МЛ Серік, ІВ Шурдук Харків: ХДУХТ, 2018 | 7 | 2018 |
Розвиток технічного регулювання в Україні АО Семенов, ГМ Кожушко, ІВ Шурдук Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 6 | 2015 |
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products. I Shurduk, M Serik, S Antonenko, N Fedak | 5 | 2014 |
Удосконалення товарознавчих властивостей м'ясних виробів мікронутрієнтами ІВ Шурдук, ОА Прядко Товарознавчий вісник 1 (14), 106-112, 2021 | 4 | 2021 |
Алгоритм огляду швейних виробів під час проведення судово-товарознавчих експертиз ІВ Шурдук, НВ Лисенко, МГ Мартосенко Програмний комітет, 259, 0 | 2 | |
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної ІВ Шурдук, МЛ Серік, АІ Шурдук, СП Антоненко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 1 | 2019 |
Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій ІВ Шурдук Харків, 2016 | 1 | 2016 |
Характеристики та переваги енергоекономічних ламп, наявних на ринку України АО Семенов, ІВ Шурдук Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 1 | 2015 |
Ультрафіолетове знезараження хлібобулочних виробів АО Семенов, ІВ Шурдук | 1 | 2014 |
Ультрафіолетове знезараження води АО Семенов, ГМ Кожушко, ІВ Шурдук | 1 | 2014 |
МЕТОДОЛОГІЯ ПРОВЕДЕННЯ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ВЗУТТЯ, ЩО ПЕРЕБУВАЛО В ЕКСПЛУАТАЦІЇ МГ МАРТОСЕНКО, ІВ ШУРДУК, ОВ ПАХОЛЮК Товарознавчий вісник 1 (16), 183-197, 2023 | | 2023 |
Щодо питань ідентифікації крафтових харчових продуктів із метою визначення їхньої ринкової вартості ІВ Шурдук Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
АКТУАЛІЗАЦІЯ МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ НВ ЛИСЕНКО, МГ МАРТОСЕНКО, ІВ ШУРДУК Товарознавчий вісник 1 (15), 212-224, 2022 | | 2022 |
Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в Україну МГ Мартосенко, ІВ Шурдук Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
Визначення характеристик лікарських засобів із метою їх класифікації за УКТЗЕД ІВ Шурдук, НВ Лисенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ В СУДОВІЙ ТОВАРОЗНАВЧІЙ ЕКСПЕРТИЗІ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ МГ Мартосенко, ІВ Шурдук Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2021 | | 2021 |
ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ І Шурдук, Є Горбенко, Р Чумак Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 99-101, 2020 | | 2020 |
Експертиза коньячної продукції в рамках комплексних судово-експертних досліджень В Левченко, М Мартосенко, І Шурдук Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 137-138, 2020 | | 2020 |
Пристрій для зберігання хлібобулочних виробів АО Семенов, ГМ Кожушко, ІВ Шурдук | | 2020 |
ТОВАРОВЕДЕНИЕ (УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИАЛЫ И ТАРА) ЛМ Губа, ІВ Шурдук | | 2020 |