Підписатись
Алла Миколаївна Расулова
Алла Миколаївна Расулова
Інші іменаAlla Rasulova, A. Rasulova, Rasulova, A.
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / STATE UNIVERSITY OF TRADE AND ECONOMICS
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
НО П’ятницька
К.: Центр учбової літератури 584, 2011
872011
Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: навч. посібник
НО П’ятницька
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 190-200, 2005
572005
Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України
АМ Расулова
Економіка та держава, 78-83, 2015
422015
Концептуальні основи розвитку корпорацій у туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
МГ Бойко, АГ Охріменко, АМ Расулова
Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Економічні …, 2015
132015
Сучасні маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу
АМ Расулова
Інноваційна економіка, 215-220, 2015
122015
Управління конкурентоспроможністю ресторанів
АМ Расулова
дисертація на здобуття наукового ступеню кандидата економічних наук …, 2006
122006
Digital distribution of hospitality services in the context of the COVID-19 pandemic
L Bovsh, A Rasulova, M Bosovska, M Boiko, A Okhrimenko
Tourism and Travelling, 3 (1), 34-44, 2022
102022
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник для ВУЗів/за ред. проф. АА Мазаракі.–2-ге видання, доповнене і виправлене
АА Мазаракі
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011
102011
Логістичне управління підприємствами ресторанного господарства
АМ Расулова
Інвестиції: практика та досвід, 74-79, 2015
92015
Стратегічний розвиток брендингу суб’єктів готельного бізнесу
ОМ Салімон, ІП Миколайчук, АМ Расулова
Інтелект ХХІ, 2020-2.37, 2020
62020
Kontseptualni osnovy rozvytku korporatsii u turystychnomu ta hotelno-restorannomu biznesi.[Conceptual framework of corporate development in tourism and hotel and restaurant …
MH Boiko, AH Okhrimenko, AM Rasulova
Naukovyi visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu 13 (2), 35-39, 2015
52015
Моделювання оцінки конкурентоспроможності ресторанів
Н П’ятницька
Вісник КНТЕУ, 28-33, 2006
52006
Cloud Gaming: An Antipandemic Case for Restaurants
L Bovsh, I Levytska, L Hopkalo, A Rasulova, K Kompanets
Journal of Environmental Management & Tourism 13 (6), 1705-1711, 2022
42022
Simulation of behavior of hotel and restaurant business staff in the conditions of covid-19 viral pandemic
L Bovsh, L Hopkalo, I Levytska, I Komarnitskyi, A Rasulova
Journal of Environmental Management & Tourism 12 (1), 186-195, 2021
42021
The potential of the restaurant business in the development of gastronomic tourism in Ukraine
A Rasulova
Economy and State 5, 78-83, 2015
4*2015
Роль персоналу у забезпеченні конкурентоспроможності ресторану
АМ Расулова
Вісн. ДонДУЕТ, 23, 2004
42004
DIGITALIZATION OF HR MANAGEMENT AT ENTERPRISES IN THE SERVICE FIELD: TRANSFORMATION OF TECHNOLOGIES AND MODERN CHALLENGES
I Mykolaichuk, A Rasulova, O Salimon
Moderní věda 3, 23-37, 2022
32022
Digital marketing of hotel business entities
L Bovsh, А Rasulova, L Hopkalo
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
32021
Диверсифікаційний підхід до клієнтоорієнтованого управління діяльністю суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу
ЛА Бовш, ЛМ Гопкало, АМ Расулова, АН Расулова
Наукові горизонти 23 (11), 2020
32020
HR-brand as a tool for enhancing enterprises competitiveness
I Mykolaichuk, A Rasulova
Moder Science–Modern veda 6, 59-70, 2019
32019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20