Підписатись
Zoya Gaivoronska, Зоя Миколаївна Гайворонська, Зоя  Николаевна Гайворонская
Zoya Gaivoronska, Зоя Миколаївна Гайворонська, Зоя Николаевна Гайворонская
Poltava University of Economics and Trade
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of resource effective and cleaner technologies using the waste of plant raw materials
G Khomych, G Krusir, O Horobets, Y Levchenko, Z Gaivoronska
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
62020
ДОСЛІДЖЕННЯ РІЗНИХ ВИДІВ СМОРОДИНИ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТУ ПАНА-КОТИ
ГП Хомич, ОМ Горобець, АБ Бородай, НЮ Молчанова, ...
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів
ЮВ Левченко, ГП Хомич, ЗМ Гайворонська, АБ Бородай, ...
2021
Водозабезпечення та якість питної води у Полтавській області
КТВ Гайворонська З.М., Ремізова Н.Л.
Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали Міжвузівського …, 2021
2021
Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів
БВС Хомич Г. П., Левченко Ю. В., Бородай А. Б., Гайворонська З. М.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі., С.22-29, 2020
2020
ВПЛИВ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ
ЗМ Гайворонська, ОВ Володько
2020
Development of Resource Effective and Cleaner Technologies using the Waste of Plant Raw Materials
Ю Левченко, Г Хомич, О Горобець
Polish Society of Ecological Engineering (PTIE), 2020
2020
ВПЛИВ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ
доцент З. М. Гайворонська, к. т. н., к. т. н. О. В. Володько
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта …, 2020
2020
Формування енерго-та ресурсозаощаджуючого світогляду як складова підготовки висококваліфікованого фахівця
ЗМ Гайворонська, ОВ Володько
ПУЕТ, 2019
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОВИХ ТА МЕХАНІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СУЧАСНИХ РЕЗИСТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ
ОВ Володько, ЗМ Гайворонська
ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені …, 2018
2018
Біодоступність вітаміну D у м’ясних продуктах
ГЄ Дубова, ЗМ Гайворонська
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
2015
Вдосконалення методичних підходів та організації навчальної практики з інженерної та комп’ютерної графіки.
ГЗМ Луговська В.Г.
Матеріали ХL Міжнародної науково-методичної конференції [«Якість вищої …, 2015
2015
Теплові насоси: актуальність і проблеми використання
ЗМ Гайворонська, АГ Котенко
Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного …, 2009
2009
Проблеми отримання безпечної молочної сировини в Полтавському регіоні
НЛ Гайворонська, Зоя Миколаївна, Ремізова
Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного …, 2009
2009
Кріоконцентрування рідких натуральних ароматичних речовин
ГЄ Дубова, ГЗ Миколаївна
Вісник Полтавської державної аграрної академії., С.36-42, 2009
2009
НОВІ МОЖЛИВОСТІ В ТЕХНОЛОГІЇ ФАРБУВАННЯ
ОІ Порхунов, ОО Порхунов, ОГ Любимов, ЗМ Гайворонська, ...
ВНЗ Полтавський університет споживчої кооперації України, 2005
2005
Опора приладу
ЗМ Порхунов, Олександр Іванович, Гайворонська
2004
Клапан
ОО Порхунов, Олександр Іванович, Гайворонська, Зоя Миколаївна, Любимов ...
Науковий вісник ПУЕТ. Серія “Технічні науки”, 2004
2004
ЧИСТОТА ДОВКІЛЛЯ ЯК ЗАПОРУКА ОТРИМАННЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
ГВ Крусір, ЗМ Гайворонська
Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 148, 0
КОНТРОЛЬ ТА ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ
ЗМ Гайворонська
Програмний комітет, 36, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20