Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини ВА Большакова Харків: ХДАТОХ, 2001 | 9 | 2001 |
Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 5 | 2010 |
Використання стабілізаційних систем в технології соусів ВА Большакова, ОО Гринченко Актуальні проблеми сучасної науки у дослідженнях молодих вчених м. Харква …, 2000 | 5 | 2000 |
Удосконалення технології зберігання замороженого м’яса птиці ВМ Онищенко, НГ Гринченко, ВА Большакова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 37-41, 2015 | 4 | 2015 |
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 4 | 2011 |
Вивчення функціонально-технологічних властивостей рослинних добавок з метою залучення їх до технології м’ясних емульсій ВА Большакова, МО Янчева, МБ Колеснікова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007 | 4 | 2007 |
Технология паст эмульсионного типа с использованием зернового сырья ВА Большакова Харьков, 2001, 2001 | 4 | 2001 |
Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас ВМ Михайлов, ВА Большакова, СТ Інжиянц Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 2 | 2019 |
Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителем ВМ Михайлов, ВМ Онищенко, ВА Большакова, АО Борисова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 2 | 2017 |
Использование субпродуктового сырья в технологиях колбасных изделий АА Скурихина, ВА Большакова, ЛР Димитриевич Технология и продукты здорового питания: материалы II Международной НПК, 137-139, 2008 | 2 | 2008 |
СУМІШІ «КRIOMEAT» У ТЕХНОЛОГІЯХ ВИРОБНИЦТВА НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ ТС Желєва, МО Янчева, ВА Большакова THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 29, 2018 | 1 | 2018 |
Теоретичні основи харчових виробництв НГ Гринченко, ВА Большакова, ТС Желєва Харків: ХДУХТ, 2016 | 1 | 2016 |
Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів ВА Большакова, ЛА Скуріхіна, НГ Гринченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів ВА Большакова, ОБ Дроменко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів ТС Желєва, ВА Большакова, МО Янчева Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази ВА Большакова, ОБ Дроменко, ТС Желєва Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці ВА Большакова, ОБ Дроменко, ВМ Онищенко Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Сировинні ресурси технологіі галузі ТС Желєва, НГ Гринченко, ВА Большакова Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці ВА Большакова, ІО Івасенко, ОО Зініч Державний біотехнологічний універститет, 2023 | | 2023 |
Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев ВМ Михайлов, АО Пак, МО Янчева, ВА Большакова, ОБ Дроменко, ... | | 2021 |