Підписатись
Viktoriia Bolshakova
Viktoriia Bolshakova
Інші іменаВікторія Анатоліївна Большакова, Виктория Большакова
STATE BIOTECHNOLOGIKAL UNIVERSITY (SBTY), Kharkiv, Ukraine/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини
ВА Большакова
Харків: ХДАТОХ, 2001
92001
Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів
НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
52010
Використання стабілізаційних систем в технології соусів
ВА Большакова, ОО Гринченко
Актуальні проблеми сучасної науки у дослідженнях молодих вчених м. Харква …, 2000
52000
Удосконалення технології зберігання замороженого м’яса птиці
ВМ Онищенко, НГ Гринченко, ВА Большакова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 37-41, 2015
42015
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
42011
Вивчення функціонально-технологічних властивостей рослинних добавок з метою залучення їх до технології м’ясних емульсій
ВА Большакова, МО Янчева, МБ Колеснікова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
42007
Технология паст эмульсионного типа с использованием зернового сырья
ВА Большакова
Харьков, 2001, 2001
42001
Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас
ВМ Михайлов, ВА Большакова, СТ Інжиянц
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
22019
Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителем
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко, ВА Большакова, АО Борисова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
22017
Использование субпродуктового сырья в технологиях колбасных изделий
АА Скурихина, ВА Большакова, ЛР Димитриевич
Технология и продукты здорового питания: материалы II Международной НПК, 137-139, 2008
22008
СУМІШІ «КRIOMEAT» У ТЕХНОЛОГІЯХ ВИРОБНИЦТВА НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ
ТС Желєва, МО Янчева, ВА Большакова
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 29, 2018
12018
Теоретичні основи харчових виробництв
НГ Гринченко, ВА Большакова, ТС Желєва
Харків: ХДУХТ, 2016
12016
Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів
ВА Большакова, ЛА Скуріхіна, НГ Гринченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів
ВА Большакова, ОБ Дроменко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів
ТС Желєва, ВА Большакова, МО Янчева
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази
ВА Большакова, ОБ Дроменко, ТС Желєва
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці
ВА Большакова, ОБ Дроменко, ВМ Онищенко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Сировинні ресурси технологіі галузі
ТС Желєва, НГ Гринченко, ВА Большакова
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці
ВА Большакова, ІО Івасенко, ОО Зініч
Державний біотехнологічний універститет, 2023
2023
Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев
ВМ Михайлов, АО Пак, МО Янчева, ВА Большакова, ОБ Дроменко, ...
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20