Підписатись
Anton Serenko
Anton Serenko
Інші іменаАнтон Серенко, Серенко, А.А., Серенко Антон Андрійович
State University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ФОРМУВАННЯ ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ БЕЗЛАКТОЗНИХ І НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
САА Юдіна Тетяна Іллівна
Товари і ринки, 33-43., 2021
8*2021
Yefektyvnist hidrolizu laktozy u vtorynnii molochnii syrovyni.[Efficiency of lactose hydrolysis in secondary dairy raw materials]. Prodovolchi resursy.[Food Resources]. № 17 …
IO Romanchuk, TI Yudina, AV Minorova, LO Moiseieva, AA Serenko, ...
72021
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021
62021
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ ЙОГУРТІВ
АА Серенко, ЛО Моісеєва, ТІ Юдіна
ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, 5-12, 2021
62021
FORMATION OF THE DOMESTIC MARKET OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE DAIRY PRODUCTS
Y Tetiana, S Anton
THE INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS 38 …, 2021
52021
ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ
АА Серенко
Pediatrics 118 (3), 1279-1286, 2023
2*2023
КРАФТОВІ КИСЛОМОЛОЧНІ НАПОЇ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
АА Серенко, ТІ Юдіна
Глобалізаційні виклики розвитку національних економік: тези доповідей ІІ …, 2021
22021
Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини
ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, АА Серенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
12019
Серенко А.А. Технологія низьколактозних кисломолочних напоїв на основі сколотин: дис. ... доктор філософії: спец. 181 – Харчові технології: захищена 2024-06-18; Державний …
С Антон
Державний торговельно-економічний університет, 2024
2024
Харчова та біологічна цінність низьколактозного йогурту на основі сколотин
T YUDINA, A SERENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 49 (1 …, 2024
2024
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ГІДРОЛІЗОВАНИХ СКОЛОТИН ІЗ ЗНИЖЕНИМ ВМІСТОМ ЛАКТОЗИ
ГЮМ Серенко Антон Андрійович, Юдіна Тетяна Іллівна
2024
16. ФЕРМЕНТАТИВНИЙ ГІДРОЛІЗ ЛАКТОЗИ У СКОЛОТИНАХ ІЗ ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ СУХИХ РЕЧОВИН
ТІ Юдіна, АА Серенко
ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Сучасні тренди і перспективи в …, 2024
2024
Використання вторинної молочної сировини в технології десертної продукції
СЄ Серенко Антон
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали …, 2023
2023
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОРОВЧИХ СМУЗІ НА ОСНОВІ МОЛОЧНО-РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Серенко А.А., Романова В.О
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х …, 2023
2023
ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ СКВАШУВАННЯ МОЛОЧНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ ЙОГУРТІВ
ЮТ СЕРЕНКО АНТОН
Вісник Хмельницького національного університету 1 (5), 205-211, 2023
2023
ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ ЙОГУРТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
А Серенко, Т Юдіна
ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ ВІД ДИТИНСТВА ДО ДОВГОЛІТТЯ: КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД, СТАН ТА …, 2023
2023
ФЕРМЕНТАТИВНИЙ ГІДРОЛІЗ ЛАКТОЗИ У СКОЛОТИНАХ ІЗ ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ СУХИХ РЕЧОВИН
ТЮ Антон Серенко
ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Сучасні тренди і перспективи …, 2023
2023
SUSTAINABLE FOOD CHAIN AND SAFETY THROUGH SCIENCE, KNOWLEDGE AND BUSINESS
OV Batrachenko, NH Hrynchenko, IM Smetanska, OO Hrynchenko, ...
Publishing House “Baltija Publishing”, 2023
2023
THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF LOW-LACTOSE FERMENTED MILK DRINKS
AA Serenko
Publishing House “Baltija Publishing”, 2023
2023
Ферментоліз лактози у молочних сумішах на основі сколотин із підвищеним вмістом сухих речовин
ТЮ Антон Серенко
89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів …, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20