ФОРМУВАННЯ ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ БЕЗЛАКТОЗНИХ І НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ САА Юдіна Тетяна Іллівна Товари і ринки, 33-43., 2021 | 8* | 2021 |
Yefektyvnist hidrolizu laktozy u vtorynnii molochnii syrovyni.[Efficiency of lactose hydrolysis in secondary dairy raw materials]. Prodovolchi resursy.[Food Resources]. № 17 … IO Romanchuk, TI Yudina, AV Minorova, LO Moiseieva, AA Serenko, ... | 7 | 2021 |
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021 | 6 | 2021 |
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ ЙОГУРТІВ АА Серенко, ЛО Моісеєва, ТІ Юдіна ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, 5-12, 2021 | 6 | 2021 |
FORMATION OF THE DOMESTIC MARKET OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE DAIRY PRODUCTS Y Tetiana, S Anton THE INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS 38 …, 2021 | 5 | 2021 |
ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ АА Серенко Pediatrics 118 (3), 1279-1286, 2023 | 2* | 2023 |
КРАФТОВІ КИСЛОМОЛОЧНІ НАПОЇ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ АА Серенко, ТІ Юдіна Глобалізаційні виклики розвитку національних економік: тези доповідей ІІ …, 2021 | 2 | 2021 |
Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, АА Серенко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019 | 1 | 2019 |
Серенко А.А. Технологія низьколактозних кисломолочних напоїв на основі сколотин: дис. ... доктор філософії: спец. 181 – Харчові технології: захищена 2024-06-18; Державний … С Антон Державний торговельно-економічний університет, 2024 | | 2024 |
Харчова та біологічна цінність низьколактозного йогурту на основі сколотин T YUDINA, A SERENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 49 (1 …, 2024 | | 2024 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ГІДРОЛІЗОВАНИХ СКОЛОТИН ІЗ ЗНИЖЕНИМ ВМІСТОМ ЛАКТОЗИ ГЮМ Серенко Антон Андрійович, Юдіна Тетяна Іллівна | | 2024 |
16. ФЕРМЕНТАТИВНИЙ ГІДРОЛІЗ ЛАКТОЗИ У СКОЛОТИНАХ ІЗ ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ СУХИХ РЕЧОВИН ТІ Юдіна, АА Серенко ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Сучасні тренди і перспективи в …, 2024 | | 2024 |
Використання вторинної молочної сировини в технології десертної продукції СЄ Серенко Антон Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали …, 2023 | | 2023 |
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОРОВЧИХ СМУЗІ НА ОСНОВІ МОЛОЧНО-РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ Серенко А.А., Романова В.О Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х …, 2023 | | 2023 |
ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ СКВАШУВАННЯ МОЛОЧНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ ЙОГУРТІВ ЮТ СЕРЕНКО АНТОН Вісник Хмельницького національного університету 1 (5), 205-211, 2023 | | 2023 |
ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ ЙОГУРТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ А Серенко, Т Юдіна ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ ВІД ДИТИНСТВА ДО ДОВГОЛІТТЯ: КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД, СТАН ТА …, 2023 | | 2023 |
ФЕРМЕНТАТИВНИЙ ГІДРОЛІЗ ЛАКТОЗИ У СКОЛОТИНАХ ІЗ ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ СУХИХ РЕЧОВИН ТЮ Антон Серенко ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Сучасні тренди і перспективи …, 2023 | | 2023 |
SUSTAINABLE FOOD CHAIN AND SAFETY THROUGH SCIENCE, KNOWLEDGE AND BUSINESS OV Batrachenko, NH Hrynchenko, IM Smetanska, OO Hrynchenko, ... Publishing House “Baltija Publishing”, 2023 | | 2023 |
THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF LOW-LACTOSE FERMENTED MILK DRINKS AA Serenko Publishing House “Baltija Publishing”, 2023 | | 2023 |
Ферментоліз лактози у молочних сумішах на основі сколотин із підвищеним вмістом сухих речовин ТЮ Антон Серенко 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів …, 2023 | | 2023 |