Підписатись
Оксана  Анатоліївна Штонда
Оксана Анатоліївна Штонда
Невідома організація
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикатів
ОА Штонда, ВМ Пасічний
112019
Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження
ММ Клименко, ВМ Пасічний, ОА Штонда, ОВ Сосіна
72002
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
ОА Штонда
62004
Напівкопчені ковбаси на основі колагенвмісної сировини
Д ЗАСЄКІН, О ШТОНДА, Є ШАПОВАЛ
Продовольча індустрія АПК, 33-34, 2012
52012
ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ТИПУ КРАКІВСЬКА ЗА РАХУНОК ОБРОБКИ ЕКСТРАКТОМ ВОДНОГО ПРОПОЛІСУ КОМПАНІЇ ТОВ «ПЧЕЛОПРОДУКТ»
Є Сухенко, О Штонда, Д Солдатов, В Сухенко
Продовольчі ресурси 9 (17), 157-164, 2021
32021
Застосування структурно-логічних схем та таблиць у процесі підготовки майбутніх учителів математики
ОГ Штонда
Физико-математическое образование, 168-175, 2020
32020
Використання ядра волоського горіха у технології м'ясних хлібів
ОА Штонда, ЯА Вакалюк
Информация для Авторов 37, 2016
32016
Застосування комплексної добавки на основі горохового борошна у технології варених ковбас
ОА Штонда, АГ Жолудь
Научные труды SWorld 3 (2), 37-41, 2015
32015
Застосування гідроколоїдів у харчових системах
АО Сліпченко, ОА Штонда
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
32012
Дослідження властивостей борошна з насіння гарбуза для варених ковбасних виробів
ОП Динько, ОА Штонда
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
32012
Використання ензимів при виробництві м''ясних виробів
ВФ Мороз, ОА Штонда
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
32012
Методичні особливості реалізації рівневої диференціації при навчанні математики учнів ЗЗСО в умовах інклюзивної освіти
ОГ Штонда
Наукові записки кафедри педагогіки, 2022
22022
Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів
ЮВ Слива, ОА Штонда, КМ Семенюк
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 87-95, 2018
22018
Застосування рослинних ферментів при виробництві маринованих м’ясних напівфабрикатів
ОА Штонда, ЕО Бобришев
Бу д у щ е е, 39, 2017
22017
ВИКОРИСТАННЯ ЦИТРАТУ НАТРІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ ШИНОК
ОА Штонда, ВВ Дудченко
Научные труды SWorld 3 (2), 29-33, 2015
22015
ВПЛИВ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН ЛЬОНУ НА ЯКІСТЬ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
ОТ Колтко, ОА Штонда
Научные труды SWorld 3 (2), 41-45, 2015
22015
Упаковка у зміненій атмосфері як спосіб збереження якості м´ ясних напівфабрикатів
ОА Штонда, ОІ Самойлік
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
22009
Оцінка якості та харчової цінності м’ясних снеків
І Паламарчук, М Муштрук, О Штонда
Здоров'я людини і нації, 36-43, 2024
12024
Formation of research competence of masters of teaching universities in the process of scientific and research practice
O Shtonda, S Biletska, O Proskurnia
Scientific notes of the pedagogical department, 105-112, 2022
12022
Дидактичні можливості засобів ІКТ у математичній освіті майбутнього вчителя математики. Наукові записки кафедри педагогіки. № 50
ОГ Штонда
Наукові записки кафедри педагогіки, 127-136, 2022
12022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20