Підписатись
Оксана  Анатоліївна Штонда
Оксана Анатоліївна Штонда
Невідома організація
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикатів
ОА Штонда, ВМ Пасічний
92019
Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження
ММ Клименко, ВМ Пасічний, ОА Штонда, ОВ Сосіна
72002
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
ОА Штонда
62004
Застосування структурно-логічних схем та таблиць у процесі підготовки майбутніх учителів математики
ОГ Штонда
Физико-математическое образование, 168-175, 2020
32020
Використання ядра волоського горіха у технології м'ясних хлібів
ОА Штонда, ЯА Вакалюк
Информация для Авторов 37, 2016
32016
Застосування комплексної добавки на основі горохового борошна у технології варених ковбас
ОА Штонда, АГ Жолудь
Научные труды SWorld 3 (2), 37-41, 2015
32015
Напівкопчені ковбаси на основі колагенвмісної сировини
Д ЗАСЄКІН, О ШТОНДА, Є ШАПОВАЛ
Продовольча індустрія АПК, 33-34, 2012
32012
Застосування гідроколоїдів у харчових системах
АО Сліпченко, ОА Штонда
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
32012
Дослідження властивостей борошна з насіння гарбуза для варених ковбасних виробів
ОП Динько, ОА Штонда
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
32012
Методичні особливості реалізації рівневої диференціації при навчанні математики учнів ЗЗСО в умовах інклюзивної освіти
ОГ Штонда
Наукові записки кафедри педагогіки, 2022
22022
ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ТИПУ КРАКІВСЬКА ЗА РАХУНОК ОБРОБКИ ЕКСТРАКТОМ ВОДНОГО ПРОПОЛІСУ КОМПАНІЇ ТОВ «ПЧЕЛОПРОДУКТ»
Є Сухенко, О Штонда, Д Солдатов, В Сухенко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 157-164, 2021
22021
Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів
ЮВ Слива, ОА Штонда, КМ Семенюк
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 87-95, 2018
22018
Застосування рослинних ферментів при виробництві маринованих м’ясних напівфабрикатів
ОА Штонда, ЕО Бобришев
Бу д у щ е е, 39, 2017
22017
ВПЛИВ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН ЛЬОНУ НА ЯКІСТЬ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
ОТ Колтко, ОА Штонда
Научные труды SWorld 3 (2), 41-45, 2015
22015
Упаковка у зміненій атмосфері як спосіб збереження якості м´ ясних напівфабрикатів
ОА Штонда, ОІ Самойлік
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
22009
Особливості впливу жирнокислотного складу олій на фізико-хімічні показники якості купажів рослинних олій
КМ Семенюк, ОА Штонда
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 106-110, 2021
12021
ВИКОРИСТАННЯ ЦИТРАТУ НАТРІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ ШИНОК
ОА Штонда, ВВ Дудченко
Научные труды SWorld 3 (2), 29-33, 2015
12015
ЗАСТОСУВАННЯ АНАНАСУ ДЛЯ ОБРОБКИ М''ЯСА
ОС Дахно, ОА Штонда
Научные труды SWorld 3 (2), 33-37, 2015
12015
Використання фруктів у маринадах для м'ясних напівфабрикатів
В Никонець, О Штонда
Продовольча індустрія АПК, 36-38, 2014
12014
Білковий напівфабрикат для виробництва напівкопчених ковбас
ЄМ Шаповал, ОА Штонда
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
12012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20