Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикатів ОА Штонда, ВМ Пасічний | 11 | 2019 |
Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження ММ Клименко, ВМ Пасічний, ОА Штонда, ОВ Сосіна | 7 | 2002 |
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху ОА Штонда | 6 | 2004 |
Напівкопчені ковбаси на основі колагенвмісної сировини Д ЗАСЄКІН, О ШТОНДА, Є ШАПОВАЛ Продовольча індустрія АПК, 33-34, 2012 | 5 | 2012 |
ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ТИПУ КРАКІВСЬКА ЗА РАХУНОК ОБРОБКИ ЕКСТРАКТОМ ВОДНОГО ПРОПОЛІСУ КОМПАНІЇ ТОВ «ПЧЕЛОПРОДУКТ» Є Сухенко, О Штонда, Д Солдатов, В Сухенко Продовольчі ресурси 9 (17), 157-164, 2021 | 3 | 2021 |
Застосування структурно-логічних схем та таблиць у процесі підготовки майбутніх учителів математики ОГ Штонда Физико-математическое образование, 168-175, 2020 | 3 | 2020 |
Використання ядра волоського горіха у технології м'ясних хлібів ОА Штонда, ЯА Вакалюк Информация для Авторов 37, 2016 | 3 | 2016 |
Застосування комплексної добавки на основі горохового борошна у технології варених ковбас ОА Штонда, АГ Жолудь Научные труды SWorld 3 (2), 37-41, 2015 | 3 | 2015 |
Застосування гідроколоїдів у харчових системах АО Сліпченко, ОА Штонда Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012 | 3 | 2012 |
Дослідження властивостей борошна з насіння гарбуза для варених ковбасних виробів ОП Динько, ОА Штонда Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012 | 3 | 2012 |
Використання ензимів при виробництві м''ясних виробів ВФ Мороз, ОА Штонда Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012 | 3 | 2012 |
Методичні особливості реалізації рівневої диференціації при навчанні математики учнів ЗЗСО в умовах інклюзивної освіти ОГ Штонда Наукові записки кафедри педагогіки, 2022 | 2 | 2022 |
Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів ЮВ Слива, ОА Штонда, КМ Семенюк Стандартизація. Сертифікація. Якість, 87-95, 2018 | 2 | 2018 |
Застосування рослинних ферментів при виробництві маринованих м’ясних напівфабрикатів ОА Штонда, ЕО Бобришев Бу д у щ е е, 39, 2017 | 2 | 2017 |
ВИКОРИСТАННЯ ЦИТРАТУ НАТРІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ ШИНОК ОА Штонда, ВВ Дудченко Научные труды SWorld 3 (2), 29-33, 2015 | 2 | 2015 |
ВПЛИВ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН ЛЬОНУ НА ЯКІСТЬ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОТ Колтко, ОА Штонда Научные труды SWorld 3 (2), 41-45, 2015 | 2 | 2015 |
Упаковка у зміненій атмосфері як спосіб збереження якості м´ ясних напівфабрикатів ОА Штонда, ОІ Самойлік Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009 | 2 | 2009 |
Оцінка якості та харчової цінності м’ясних снеків І Паламарчук, М Муштрук, О Штонда Здоров'я людини і нації, 36-43, 2024 | 1 | 2024 |
Formation of research competence of masters of teaching universities in the process of scientific and research practice O Shtonda, S Biletska, O Proskurnia Scientific notes of the pedagogical department, 105-112, 2022 | 1 | 2022 |
Дидактичні можливості засобів ІКТ у математичній освіті майбутнього вчителя математики. Наукові записки кафедри педагогіки. № 50 ОГ Штонда Наукові записки кафедри педагогіки, 127-136, 2022 | 1 | 2022 |