Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник ОВ Богомолов, ОМ Сафонова, ОІ Шаповаленко, ОІ Черевко, ... Харків: Еспада, 2006 | 45 | 2006 |
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation. O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ... Potravinarstvo 13 (1), 2019 | 27 | 2019 |
Системные исследования технологий переработки продуктов питания ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко, АЛ Фощан, ... ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко и др, 2000 | 23 | 2000 |
Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини ОМ Сафонова | 21 | 2007 |
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ... Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015 | 17 | 2015 |
Production challenges of enriched flour products O Shanina, K Dugina, V Zverev, T Gavrish, M Domahina, N Lobacheva | 17 | 2012 |
Methods for determining the botanical origin of honey. L Adamchuk, V Sukhenko, O Akulonok, T Bilotserkivets, V Vyshniak, ... Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020 | 13 | 2020 |
Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer K Samoichuk, D Zhuravel, N Palianychka, V Oleksiienko, S Petrychenko | 12 | 2020 |
Вплив технологічних факторів на ступінь пенетрації хлібобулочних виробів спеціального призначення ОМ Шаніна, ЄВ Жуков, АВ Нурєєва Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 30-35, 2016 | 10 | 2016 |
Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна ОМ Шаніна, НЛ Лобачова, ВО Звєрєв Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 28-33, 2014 | 9 | 2014 |
Використання зародків пшениці в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення з борошна пшеничного озонованого ОМ Сафонова, ОА Холодова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 127-130, 2011 | 9 | 2011 |
Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product. O Shanina, S Minchenko, T Gavrysh, Y Sukhenko, V Sukhenko, V Vasyliv, ... Potravinarstvo 14 (1), 2020 | 8 | 2020 |
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків АТ Теймурова автореф. дис… канд. техн. наук 5, 16, 2010 | 8 | 2010 |
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції ОВ Богомолов, НВ Верешко, ОМ Сафонова Харків: Торнадо, 2008 | 8 | 2008 |
Влияние улучшающих добавок на пористую структуру бисквитных полуфабрикатов ВА Захаренко, ОН Сафонова, ЮВ Чудик Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв: зб …, 2000 | 8 | 2000 |
Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини НЛ Лобачева, ОМ Шаніна Харків: ХНТУСГ, 2013 | 7 | 2013 |
Удосконалення технології безглютенового хліба НЛ Лобачова, ОМ Шаніна, НЛ Лобачёва, ОН Шанина Сумський національний аграрний університет, 2013 | 7 | 2013 |
A comprehensive food safety short course (FSSC) improves food safety knowledge, behaviors, attitudes, and skills of Ukrainian participants D Ercan Oruc, S Pokharel, RC Anantheswaran, MW Bucknavage, ... Journal of Food Science Education 19 (4), 263-277, 2020 | 6 | 2020 |
Переробка сировини тваринного походження: Навч ОІ Черевко, ОМ Сафонова, ОВ Богомолов Посібник. Харк. держ. акад. технол. та орг. харчування. Х, 2002 | 6 | 2002 |
Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста ОМ Шаніна, НЛ Лобачова Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014 | 5 | 2014 |