Підписатись
Olga Shanina
Olga Shanina
профессор, ХНТУСХ им. П.Всиленко
Підтверджена електронна адреса в khntusg.com.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник
ОВ Богомолов, ОМ Сафонова, ОІ Шаповаленко, ОІ Черевко, ...
Харків: Еспада, 2006
452006
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation.
O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ...
Potravinarstvo 13 (1), 2019
272019
Системные исследования технологий переработки продуктов питания
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко, АЛ Фощан, ...
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко и др, 2000
232000
Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини
ОМ Сафонова
212007
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
182015
Production challenges of enriched flour products
O Shanina, K Dugina, V Zverev, T Gavrish, M Domahina, N Lobacheva
172012
Methods for determining the botanical origin of honey.
L Adamchuk, V Sukhenko, O Akulonok, T Bilotserkivets, V Vyshniak, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
132020
Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer
K Samoichuk, D Zhuravel, N Palianychka, V Oleksiienko, S Petrychenko
122020
Вплив технологічних факторів на ступінь пенетрації хлібобулочних виробів спеціального призначення
ОМ Шаніна, ЄВ Жуков, АВ Нурєєва
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 30-35, 2016
102016
Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна
ОМ Шаніна, НЛ Лобачова, ВО Звєрєв
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 28-33, 2014
92014
Використання зародків пшениці в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення з борошна пшеничного озонованого
ОМ Сафонова, ОА Холодова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 127-130, 2011
92011
Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product.
O Shanina, S Minchenko, T Gavrysh, Y Sukhenko, V Sukhenko, V Vasyliv, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
82020
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
АТ Теймурова
автореф. дис… канд. техн. наук 5, 16, 2010
82010
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції
ОВ Богомолов, НВ Верешко, ОМ Сафонова
Харків: Торнадо, 2008
82008
Влияние улучшающих добавок на пористую структуру бисквитных полуфабрикатов
ВА Захаренко, ОН Сафонова, ЮВ Чудик
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв: зб …, 2000
82000
Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини
НЛ Лобачева, ОМ Шаніна
Харків: ХНТУСГ, 2013
72013
Удосконалення технології безглютенового хліба
НЛ Лобачова, ОМ Шаніна, НЛ Лобачёва, ОН Шанина
Сумський національний аграрний університет, 2013
72013
A comprehensive food safety short course (FSSC) improves food safety knowledge, behaviors, attitudes, and skills of Ukrainian participants
D Ercan Oruc, S Pokharel, RC Anantheswaran, MW Bucknavage, ...
Journal of Food Science Education 19 (4), 263-277, 2020
62020
Переробка сировини тваринного походження: Навч
ОІ Черевко, ОМ Сафонова, ОВ Богомолов
Посібник. Харк. держ. акад. технол. та орг. харчування. Х, 2002
62002
Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста
ОМ Шаніна, НЛ Лобачова
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
52014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20