Совершенствование стандартов – насущное требование производства ИС Калмыкова Пищевая наука и технология, 66-68, 2012 | 84* | 2012 |
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики ДІ Басюк Едельвейс і К, 2017 | 11 | 2017 |
Принципи і методи якісного обслуговування туристів в дегустаційному бізнесі ІС Добрянська, Н.А., Калмикова Економіка: реалії часу 4 (62), 67-76, 2022 | 8 | 2022 |
Сільський туризм в стратегічному плануванні сталого розвитку сільських територій ІС Калмикова Економіка харчової промисловості, 112-122, 2021 | 3 | 2021 |
Дегустаційний складник в комплексній стратегії розвитку енотуристичного бізнесу ІС Калмикова Інфраструктура ринку, 130-136, 2021 | 2 | 2021 |
Developing a technology of local wines with the enhanced aromatic profile SVA Bezusov AT, Kalmykova IS, Bilko MV, Melikh TG Food science and technology 14 (2), 77-86, 2020 | 2* | 2020 |
Tekhnologicheskaya otsenka vinograda sorta Shkoda i vybor napravleniya ego ispol’zovaniya IS Kalmykova Kharchova nauka і tekhnologіya, P. 62–67, 2014 | 2 | 2014 |
Технологическая оценка винограда сорта Шкода и выбор направления его использования ИС Калмыкова, ИА Ковалёва, ЛВ Герус, МГ Федоренко Пищевая наука и технология, 62-67, 2014 | 2 | 2014 |
Влияние способа предварительной обработки винограда электроплазмолизом на экстрактивность виноградного сока ИС Калмыкова Тез. докл. 52 юби-лейной научн. конф., посвящен-ной 90-летию ОТИПП, Одесса …, 1992 | 2* | 1992 |
Винні клуби як динамічна маркетингова інновація в дегустаційному бізнесі на ринку енотуристичних послуг І Калмикова Сталий розвиток економіки, 57-63, 2023 | 1 | 2023 |
Выбор критериев оценки качества винодельческой продукции ИС Калмыкова Пищевая наука и технология, 55-58, 2013 | 1 | 2013 |
Технология виноградного сока с повышенным содержанием антоцианов ИС Калмыкова Харчова наука і технологія, 11-13, 2011 | 1 | 2011 |
ПІСЛЯВОЄННА СИНЕРГІЯ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТА ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ І Калмикова Організаційний комітет, 53, 2024 | | 2024 |
ДЕГУСТАЦІЙНИЙ БІЗНЕС ЯК ЧАСТИНА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: СЕГМЕНТАЦІЯ РИНКУ ТА ПРОФІЛЬ СПОЖИВАЧА Г Щука, О Меліх, І Калмикова Acta Academiae Beregsasiensis: Geographica et Recreatio 1, 66-79, 2024 | | 2024 |
Шляхи виходу на європейський ринок продуктів гастрономічного туризму України І Калмикова ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2023 | | 2023 |
Інноваційні способи поєднання торговельного та дегустаційного бізнесу в еногастрономічному туризмі ІС Калмикова ХІV Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно …, 2023 | | 2023 |
Проблемні ситуації при наданні безпечних рекреаційних послуг та шляхи їх вирішення ІС Калмикова Modern engineering and innovative technologies 25, 2023 | | 2023 |
Дегустаційний бізнес з точки зору регіонального розвитку ІС Калмикова Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і …, 2022 | | 2022 |
Використання методики дизайн-мислення для підвищення якості дистанційного навчання ІС Калмикова Забезпечення якості вищої освіти: Удосконалення дистанційного контролю знань …, 2022 | | 2022 |
Забезпечення харчової безпеки в сільському туризмі ІС Калмикова 82 наукова конференція викладачів ОНТУ, Одеса, 193, 2022 | | 2022 |