Підписатись
Ірина Калмикова
Ірина Калмикова
ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Совершенствование стандартов – насущное требование производства
ИС Калмыкова
Пищевая наука и технология, 66-68, 2012
82*2012
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
ДІ Басюк
Едельвейс і К, 2017
92017
Дегустаційний складник в комплексній стратегії розвитку енотуристичного бізнесу
ІС Калмикова
Інфраструктура ринку, 130-136, 2021
22021
Сільський туризм в стратегічному плануванні сталого розвитку сільських територій
ІС Калмикова
22021
Developing a technology of local wines with the enhanced aromatic profile
SVA Bezusov AT, Kalmykova IS, Bilko MV, Melikh TG
Food science and technology 14 (2), 77-86, 2020
2*2020
Tekhnologicheskaya otsenka vinograda sorta Shkoda i vybor napravleniya ego ispol’zovaniya
IS Kalmykova
Kharchova nauka і tekhnologіya, P. 62–67, 2014
22014
Технологическая оценка винограда сорта Шкода и выбор направления его использования
ИС Калмыкова, ИА Ковалёва, ЛВ Герус, МГ Федоренко
Пищевая наука и технология, 62-67, 2014
22014
Влияние способа предварительной обработки винограда электроплазмолизом на экстрактивность виноградного сока
ИС Калмыкова
Тез. докл. 52 юби-лейной научн. конф., посвящен-ной 90-летию ОТИПП, Одесса …, 1992
2*1992
Винні клуби як динамічна маркетингова інновація в дегустаційному бізнесі на ринку енотуристичних послуг
І Калмикова
Сталий розвиток економіки, 57-63, 2023
12023
Принципи і методи якісного обслуговування туристів в дегустаційному бізнесі
ІС Добрянська, Н.А., Калмикова
Економіка: реалії часу 4 (62), 67-76, 2022
12022
Выбор критериев оценки качества винодельческой продукции
ИС Калмыкова
Пищевая наука и технология, 55-58, 2013
12013
Технология виноградного сока с повышенным содержанием антоцианов
ИС Калмыкова
Харчова наука і технологія, 11-13, 2011
12011
ДЕГУСТАЦІЙНИЙ БІЗНЕС ЯК ЧАСТИНА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: СЕГМЕНТАЦІЯ РИНКУ ТА ПРОФІЛЬ СПОЖИВАЧА
Г Щука, О Меліх, І Калмикова
Acta Academiae Beregsasiensis: Geographica et Recreatio 1, 66-79, 2024
2024
Інноваційні способи поєднання торговельного та дегустаційного бізнесу в еногастрономічному туризмі
ІС Калмикова
ХІV Міжнародна науково-практична конференція «Туристичний та готельно …, 2023
2023
Проблемні ситуації при наданні безпечних рекреаційних послуг та шляхи їх вирішення
ІС Калмикова
Modern engineering and innovative technologies 25, 2023
2023
Дегустаційний бізнес з точки зору регіонального розвитку
ІС Калмикова
Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і …, 2022
2022
Використання методики дизайн-мислення для підвищення якості дистанційного навчання
ІС Калмикова
Забезпечення якості вищої освіти: Удосконалення дистанційного контролю знань …, 2022
2022
Забезпечення харчової безпеки в сільському туризмі
ІС Калмикова
82 наукова конференція викладачів ОНТУ, Одеса, 193, 2022
2022
Зв’язок wellness-туризму з традиційними знаннями та виразами культури
ПЮ Калмикова, І.С., Паскар
Міжнародний вебінар, присвячений 120-річчю ОНТУ та Всесвітньому дню туризму …, 2022
2022
Safety of tasting in enogastronomic tourism
SS Kalmykova, I.S., Shekera
SWorldJournal 11 (4), 133-138, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20