Підписатись
Володимир Вікторович Новіков
Володимир Вікторович Новіков
Інші іменаNovikov Volodymyr
Уманский НУС
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Порівняльна характеристика технологічних властивостей зерна тритикале озимого та пшениці озимої
ВВ Любич, ВВ Новіков
Зернові продукти і комбікорми, 14-18, 2015
122015
Опорний конспект лекцій з дисципліни «Проектування підприємств галузі»
ВВ Новіков
Видавничо-поліграфічний центр" ВІЗАВІ", 2017
72017
Удосконалення лущіння зерна тритикале під час виготовлення крупи
ЄА Дмитрук, ВВ Новіков
Вісник дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 16-18, 2014
72014
Оптимізація технології хліба з використанням борошна гарбузового
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Желєзна, ВВ Новіков
Вісник Уманського національного університету садівництва, 82-88, 2022
62022
Анализ элементов продуктивности коллекционных образцов гороха
ЕВ Кожухова, ОП Орешникова, ВВ Новиков
Земледелие, 44-48, 2021
62021
Фракційний склад і деякі фізичні характеристики нерухомого шару зерна тритикале
ЄА Дмитрук, ВВ Любич, ВВ Новіков
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 232-236, 2015
62015
Вихід крупи плющеної із зерна тритикале залежно від ступеня його лущіння та режиму водно-теплової обробки
ЄА Дмитрук, ВВ Любич, ВВ Новіков
Зернові продукти і комбікорми, 23-27, 2015
52015
Урожайність і якість зерна різностиглих сортів пшениці м’якої озимої за різних систем удобрення в сівозміні
ТВ Сіліфонов, ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Новіков
Агробіологія 2, 146-156, 2021
42021
Визначення умов проведення експериментальних досліджень впливу вертикальних та бічних сил від колес рухомого складу на бічні відтиснення головки рейки при підрейковій основі з …
ВВ Новіков
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені …, 2010
42010
Розвиток системи пенсійного забезпечення в Україні
ІВ Шепель
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
32018
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, ВВ Любич, СП Полторецький, ВВ Новіков, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
32018
Фізичні властивості зерна тритикале озимого залежно від його розмірів
ВВ Любич, ПІО Полянецька, ВВ Новіков
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
32014
Якість хліба з борошном гарбузовим різних сортів
ВВ Любич, ВП Карпенко, ВВ Желєзна, ВВ Новіков
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 74-81, 2022
22022
Біохімічний склад зерна пшениці полби (Triticum Dicoccum (Schrank) Schuebl) залежно від генотипу
НМ Осокіна, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко
Агробіологія 1 (157), 111-119, 2020
22020
Білково-протеїназний комплекс зерна сортів пшениці спельти залежно від удобрення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков, ВВ Желєзна
Збірник наукових праць Уманського НУС. Умань, 8-22, 2018
22018
Вплив параметрів водотеплового оброблення зерна спельти на показники ефективності вироблення борошна
ВВ Любич, ВВ Новіков
Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 134-138, 2017
22017
Вплив типу зерна пшениці на техніко-економічні показники круп'яного виробництва та кулінарну оцінку готового продукту
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 38-43, 2017
22017
Удосконалення технології виробництва круп’яних продуктів із зерна тритикале
ВВ Новіков
Київ, 2016, 2016
22016
Сравнительная характеристика физических свойств зерна тритикале озимого и пшеницы озимой
ВВ Любич, ВВ Новиков
Вестник Прикаспия, 21-24, 2015
22015
Математичне моделювання водно-теплової обробки зерна тритикале
ВВ Любич, ВВ Новіков, ІО Полянецька
Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 385-391, 2015
22015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20