Владимир Викторович Новиков
Владимир Викторович Новиков
Уманский НУС
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Удосконалення лущіння зерна тритикале під час виготовлення крупи
ЄА Дмитрук, ВВ Новіков
Вісник дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 16-18, 2014
42014
Фракційний склад і деякі фізичні характеристики нерухомого шару зерна тритикале
ЄА Дмитрук, ВВ Любич, ВВ Новіков
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 232-236, 2015
32015
Сравнительная характеристика физических свойств зерна тритикале озимого и пшеницы озимой
ВВ Любич, ВВ Новиков
Вестник Прикаспия, 21-24, 2015
22015
Порівняльна характеристика технологічних властивостей зерна тритикале озимого та пшениці озимої
ВВ Любич, ВВ Новіков
Зернові продукти і комбікорми, 14-18, 2015
22015
USING POWDER OF DRY HAWTHORN BERRIES IN BREAD TECHNOLOGY.
H Gospodarenko, Y Yevchuk, K Kostetska, V Novikov, O Stasinevych, ...
Carpathian Journal of Food Science & Technology 9 (2), 2017
12017
Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале
ВВ Новіков
Редакціно-видавничий відділ Уманського НУС, 2016
12016
Визначення умов проведення експериментальних досліджень впливу вертикальних та бічних сил від коліс рухомого складу на бічні відтиснення головки рейки при підрейковій основі з …
ВВ Новіков, ОО Скорік
Научные труды SWorld 1 (2), 47-51, 2015
12015
Фракціонування зерна тритикале озимого під час виробництва круп’яних продуктів
Г Тоболова, В Любич, В Новіков
ББК 65.9 (4Укр)-55 М 74, 33, 2015
12015
Математичне моделювання водно-теплової обробки зерна тритикале
ВВ Любич, ВВ Новіков, ІО Полянецька
Житомирський національний агроекологічний університет, 2015
12015
Фізико-хімічні властивості різних фракцій зерна тритикале залежно від сорту
ВВ Любич, ЛД Руденко, ВВ Новіков, ЛД Руденко, ВВ Новіков
Міжнародний науковий журнал Науковий огляд 2 (1), 2014
12014
Фізичні властивості зерна тритикале озимого залежно від його розмірів
ВВ Любич, ПІО Полянецька, ВВ Новіков
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
12014
Технологічна оцінка зерна тритикале для виробництва крупи
В Любич, В Новіков
ББК 65.9 (4укр) 32 Р 64, 113, 2014
12014
Методичні вказівки з виконання лабораторних робіт дисципліни «Основи мікропроцесорної техніки» для студентів спеціальності 141–Електроенергетика, електротехніка та …
ОС Назарова, ЕС Назарова
Національний університет «Запорізька політехніка», 2020
2020
Дослідження обчислювальної складності алгоритмів внутрішнього сортування
БІ Козир, ДВ Дощанський, ВО Пегарєва, ВВ Новіков
2019
Исследование характеристик и методов управления частотным электроприводом на основе многоуровневых инверторов напряжения
В Новиков, В Новіков
2018
Мукомольные свойства зерна пшеницы спельты в зависимости от сорта и линии
ГМ ГОСПОДАРЕНКО, ВВ ЛЮБИЧ, ІО ПОЛЯНЕЦЬКА, ВВ НОВІКОВ
Агробіологія, 59-67, 2018
2018
Розвиток системи пенсійного забезпечення в Україні
ІВ Шепель
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
2018
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, ВВ Любич, СП Полторецький, ВВ Новіков, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
2018
ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Новіков
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2018
2018
Технологічне оцінювання виходу борошна із зерна пшениці спельти залежно від водотеплового оброблення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков
Науковий журнал «Рослинництво та ґрунтознавство», 215-224, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20