Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості
НЯ Орлова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005
272005
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць
С Белінська, Н Орлова, О Китаєв
Товари і ринки, 74-80, 2008
112008
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
102011
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
72012
Прогнозування збереженості швидкозамороженої плодоовочевої продукції
С Белінська
Товари і ринки, 85-96, 2009
62009
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів
СО Белінська
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15/СО Белінська, 2000
62000
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції: монографія
НЯ Орлова, СО Белінська
НЯ Орлова, СО Белінська.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
52013
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів
Н Орлова, С Белінська, Н Камєнєва
Товари і ринки, 144-149, 2011
52011
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції: дис.… докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 23.12. 2010: затв. 23.02. 2011/Белінська Світлана …
СО Белінська
К, 2010
52010
Наукові й практичні засади розроблення рецептур і формування якості швидкозаморожених плодоовочевих продуктів
С Белінська
Харчова і переробна промисловість, 26-28, 2009
52009
Реологічні властивості стабілізаційних систем для заливних рибних продуктів
О Сидоренко, Р Москалюк, Н Дроба
Товари і ринки, 135-142, 2009
52009
Нові підходи до спеціалізованого харчування спортсменів високої кваліфікації
ІВ Коваль, ЄВ Бондаренко, НВ Вдовенко
Спорт. медицина, 112-121, 2008
52008
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю
С Белінська, О Дьяков, Р Романенко
Товари і ринки, 154-164, 2012
42012
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 55-60, 2010
42010
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів
С Белінська, Н Орлова, В Краснощок
Товари і ринки, 84-91, 2008
42008
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
32012
Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 121-127, 2011
32011
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus)
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 40-48, 2008
32008
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі
С Левицька, С Белінська, О Мороз
Товари і ринки, 25-33, 2018
22018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20