Подписаться
Федор Перцевой
Федор Перцевой
СНАУ, инженерно-технологический факультет, кафедра технологии
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Переработка продукции растительного и животного происхождения
АВ Богомолов, ФВ Перцевой
Санкт-Петербург: ГИОРД, 2003
392003
Технологія переробки молока
ФВ Перцевий, ПВ Гурський
Харків: ХДУХТ, 2006
372006
Системные исследования технологий переработки продуктов питания
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко, АЛ Фощан, ...
ОН Сафонова, ФВ Перцевой, ОА Гринченко и др, 2000
232000
Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов
ФВ Перцевой, АЛ Фощан, ЮА Савгира, ОА Гринченко, ПП Пивоваров
Днепропетровск: Пороги 204, 2003
122003
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
ФВ Перцевой, ОГ Терешкін, ПВ Гурський, ВІ Ладика, МО Янчева, ...
Київ: ІНКОС, 2014
102014
Технология желейной продукции на основе студнеобразователей с качественно измененныии функциональными свойствами
ФВ Перцевой
91996
Наукові та практичні аспекти пектину і пектинопродуктів: монографія
ІО Крапивницька, ФВ Перцевой, ЄО Омельчук
ІО Крапивницька, ФВ Перцевой, ЄО Омельчук.–Суми: Сумський національний …, 2015
62015
Технология переработки продуктов питания с использованием модификаторов: монография
ФВ Перцевой, ЮА Савгира, АЛ Фощан, ОА Гринченко, ПП Пивоваров, ...
Харьков.: ХГАТОП, 1998
61998
Технология желейной продукции перерабатывающей отрасли с модифицирующими добавками
ФВ Перцевой, ЮА Савгира, ВА Кузнецов
монография/ФВ Перцевой, ЮА Савгира, ВА Кузнецов, БЧ Гарицарек, ИС Гулый, ЛН …, 1996
61996
Жири у виробництві харчової продукції
ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ...
Видавництво" Університетська книга", 2016
52016
Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м’якого з використанням борошна кукурудзи
ФВ Перцевой
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2009
52009
Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха
МВ Обозная, ЛЗ Шильман, ЕЮ Кошель, ДО Бидюк, ФВ Перцевой, ...
ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016
42016
Technology of minced poultry products with increased dietary fiber content
Д Фен, Т Степанова, Т Головко, М Головко, Ф Перцевой, О Василенко, ...
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
32023
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок
ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ОЮ Кошель
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
32018
Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару
ЛГ Овсяннікова, ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ЛГ Овсянникова, ДО Бидюк
ХДУХТ, 2016
32016
Термогравіметричний аналіз пектинових гелів
ІО Крапивницька, ПВ Гурський, ФВ Перцевий
ScienceRise 7 (2 (12)), 23-28, 2015
32015
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину
МФ Перцевой, ПВ Гурський, ТО Кузнецова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
32013
Взаємодія віброкіплячого шару з несучими поверхнями
СА Русанов, КВ Луняка, ГМ Глухов, ОІ Клюев
Восточно-европейский журнал передовых технологий 5 (5 (40)), 9-13, 2009
32009
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
ПВ Гурський, ДО Бідюк, ФВ Перцевой
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки
ГД Любенко, МВ Обозна, ФВ Перцевой
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві …, 0
3
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20