Надія Загорко / Nadiia Zahorko  (ORCID: 0000-0003-4828-5343)
Надія Загорко / Nadiia Zahorko (ORCID: 0000-0003-4828-5343)
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного / Dmytro Motornyi Tavria
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Universal multifunctional device for heat and mass exchange processes during organic raw material processing
A Zagorulko, A Zahorulko, K Kasabova, V Chervonyi, O Omelchenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-54, 2018
182018
Технологічне обладнання для переробки продукції рослинництва : лабораторний практикум
ВФ Ялпачик, НП Загорко, НО Паляничка, СФ Буденко, КО Самойчук, ...
132017
Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю: автореферат дис. канд.техн. наук
НП Загорко
72006
Generalization of factors of milk homogenization
K Samoichuk, N Zahorko, V Oleksiienko, S Petrychenko
Modern Development Paths of Agricultural Production, 191-197, 2019
62019
Выбор режимов замораживания и хранения сельскохозяйственной продукции при отрицательных температурах
КН Стручаев, ВФ Ялпачик, СА Бровченко, НП Загорко
Холодильная техника и технология, 90, 2004
62004
Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1
ВС Бойко, КО Самойчук, КО Самойчук, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко, ...
52019
Формування заморожених соків
МІ Стручаєв, НП Загорко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2018
42018
Определение коэффициента теплопроводности плодоовощной продукции при замораживании
ВИ Иванченко, АЭ Модонкаева, ВФ Ялпачик, КН Стручаев, НП Загорко
Хранение и переработка сельхозсырья, 24-25, 2001
42001
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю
ОП Прісс, НП Загорко
Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний …, 2016
32016
Изменение теплофизических показателей перца сладкого при замораживании
НП Загорко, НП Загорко, ЕВ Григоренко, ОВ Григоренко, НИ Стручаев, ...
32013
Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання
ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко, НП Загорко, НП Загорко
22019
Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products
A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Східно-Європейський …, 2018
22018
Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва : лабораторний практикум
ВФ Ялпачик, НП Загорко, НО Паляничка, СФ Буденко, КО Самойчук, ...
22017
Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні
НП Загорко, МІ Стручаєв, ОВ Григоренко
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб …, 2014
22014
Експериментальне дослідження течії в’язко-пластичної рідини по каналу формувача при об’ємному друці
ВС Бойко, НП Загорко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (2), 110-116, 2019
12019
Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібник
КО Самойчук, ОГ Скляр, СВ Кюрчев, СФ Буденко, ВО Верхоланцева, ...
12019
Процеси і апарати харчових виробництв. Гідромеханічні процеси: підручник, книга 2
ВС Бойко, КО Самойчук, КО Самойчук, ВГ Тарасенко, ВГ Тарасенко, ...
12019
Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits
A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 56-62, 2018
12018
Виробництво аерованих заморожених продуктів
НП Загорко, МІ Стручаєв, ВГ Тарасенко
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти, 124-133, 2018
12018
Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: монографія
ВФ Ялпачик, НП Загорко, СВ Кюрчев, ВГ Тарасенко, ЛМ Кюрчева, ...
Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018
12018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20