Підписатись
Чернушенко Е.А. / Чернушенко О.О./ Chernushenko L.A.
Чернушенко Е.А. / Чернушенко О.О./ Chernushenko L.A.
ДНУ, химический факультет, кафедра пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в dnu.dp.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
DETERMINING THE CONTENT OF MACRONUTRIENTS IN BERRY SAUCES USING A METHOD OF IR SPECTROSCOPY
G Deynichenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 32-42, 2020
52020
Complexes of chromium (III) with monodentate-coordination cysteine
EA Chernushenko, IG Vinichenko, GD Zegzhda
Український хімічний журнал 64 (5-6), 77-81, 1998
41998
Реакции размыкания циклов в трис-гидроцистеинате хрома (III)
ИГ Виниченко, ГД Зегжда, ОА Пинюшко, ЕА Чернушенко
Журн. неорган. химии 38 (1), 87, 1993
41993
The structures of complexes of Chromium (III) with cystine and ethylglycine
LA Chernushenko, AV Kislicina
Oles Honchar Dnipro National University, 2014
32014
Electronic spectra of complexes of chromium (III)
LA Chernushenko, A Bezugla
Bulletin of Dnipropetrovsk University Series Chemistry 20 (18), 124-126, 2012
32012
Використання інноваційних технологій та компонентів у виробництві емульсійних продуктів
В Бахмач, Л Пешук, О Чернушенко, А Савченко, С Петренко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
22022
Determining the Content of Macronutrients in Berry Sauces Using a Method of IR-Spectroscopy
G Deinychenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 107, 2020
22020
Дослідження особливостей складу шротів кедрового і волоського горіхів та здобного печива з їх використанням методом ІЧ-спектроскопії
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, ОО Чернушенко, ЮА Мацук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Гігієнічна оцінка споживання вітамінів студентами в умовах стресу
О Чернушенко, О Саєвич, Г Новік
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2023
12023
Вплив мікрохвильової сушки на структуру желатину
ОВ Саєвич, ОО Чернушенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018
12018
ГІПОГЛІКЕМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ АМІНОКИСЛОТНИХ СПОЛУК ХРОМУ (ІІІ)
ОО Чернушенко, ОВ Саєвич
World science 2 (2 (30)), 46-49, 2018
12018
Механізм електровідновлення комплексів Ni 2+ з цистеїном
ОВ Демчишина, ОО ЧЕРНУШЕНКО, АІ ЩУКІН
Вопросы химии и химической технологи, 1, 2011
12011
Синтез и спектральные свойства гексацистеината хрома (III)
ЕА Чернушенко, ГД Зегжда, ИГ Виниченко, ВП Морозов
Журнал неорганической химии 48 (3), 429-429, 2003
12003
Optical vibrational spectra of solid metallocomplexes of cysteine
VN Moiseenko, IP Kolesnik, VS Shchetinkin, IG Vinichenko, ...
Optics and Spectroscopy 81 (3), 388-391, 1996
11996
Роль сірковмісних амінокислот у профілактичному харчуванні робітників що контактують з хромом
О Чернушенко, Т Агаян, Д Кравченко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2023
2023
Дослідження вмісту нітратів у стічних водах та зрощених ними овочах
О Чернушенко
Матеріали круглого столу «Зелені рішення як пріоритет корпоративної …, 2023
2023
ШЛЯХИ ЗБАГАЧЕННЯ ХАЧОВИХ РАЦІОНІВ СТУДЕНТІВ БІОГЕННИМИ ЕЛЕМЕНТАМИ
О Чернушенко, О Саєвич, Г Островська
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
2022
СОДЕРЖАНИЕ НИТРАТОВ В ОВОЩАХ ОРОШАЕМЫХ ВОДАМИ ВОДОЕМОВ ТЕРРИТОРИЙ СЕВЕРНОГО И ИНГУЛЕЦКОГО ГОК
О Чернушенко, А Чернявська, М Гречишіна
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
2022
ЖИРОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ШРОТІВ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ
ОО Чернушенко, ГВ Новік, ВГ Применко, Т Мось
ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 92, 2022
2022
WAYS OF ENSURING FOOD SAFETY IN UKRAINE UNDER THE CURRENT EPIDEMIC SITUATIONS
О Чернушенко, Г Новік, Ю Грищенко-Мороз
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20