DETERMINING THE CONTENT OF MACRONUTRIENTS IN BERRY SAUCES USING A METHOD OF IR SPECTROSCOPY G Deynichenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 32-42, 2020 | 5 | 2020 |
Complexes of chromium (III) with monodentate-coordination cysteine EA Chernushenko, IG Vinichenko, GD Zegzhda Український хімічний журнал 64 (5-6), 77-81, 1998 | 4 | 1998 |
Реакции размыкания циклов в трис-гидроцистеинате хрома (III) ИГ Виниченко, ГД Зегжда, ОА Пинюшко, ЕА Чернушенко Журн. неорган. химии 38 (1), 87, 1993 | 4 | 1993 |
The structures of complexes of Chromium (III) with cystine and ethylglycine LA Chernushenko, AV Kislicina Oles Honchar Dnipro National University, 2014 | 3 | 2014 |
Electronic spectra of complexes of chromium (III) LA Chernushenko, A Bezugla Bulletin of Dnipropetrovsk University Series Chemistry 20 (18), 124-126, 2012 | 3 | 2012 |
Використання інноваційних технологій та компонентів у виробництві емульсійних продуктів В Бахмач, Л Пешук, О Чернушенко, А Савченко, С Петренко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | 2 | 2022 |
Determining the Content of Macronutrients in Berry Sauces Using a Method of IR-Spectroscopy G Deinychenko, T Lystopad, A Novik, L Chernushenko, A Farisieiev, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 107, 2020 | 2 | 2020 |
Дослідження особливостей складу шротів кедрового і волоського горіхів та здобного печива з їх використанням методом ІЧ-спектроскопії ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, ОО Чернушенко, ЮА Мацук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 2 | 2018 |
Гігієнічна оцінка споживання вітамінів студентами в умовах стресу О Чернушенко, О Саєвич, Г Новік Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2023 | 1 | 2023 |
Вплив мікрохвильової сушки на структуру желатину ОВ Саєвич, ОО Чернушенко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018 | 1 | 2018 |
ГІПОГЛІКЕМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ АМІНОКИСЛОТНИХ СПОЛУК ХРОМУ (ІІІ) ОО Чернушенко, ОВ Саєвич World science 2 (2 (30)), 46-49, 2018 | 1 | 2018 |
Механізм електровідновлення комплексів Ni 2+ з цистеїном ОВ Демчишина, ОО ЧЕРНУШЕНКО, АІ ЩУКІН Вопросы химии и химической технологи, 1, 2011 | 1 | 2011 |
Синтез и спектральные свойства гексацистеината хрома (III) ЕА Чернушенко, ГД Зегжда, ИГ Виниченко, ВП Морозов Журнал неорганической химии 48 (3), 429-429, 2003 | 1 | 2003 |
Optical vibrational spectra of solid metallocomplexes of cysteine VN Moiseenko, IP Kolesnik, VS Shchetinkin, IG Vinichenko, ... Optics and Spectroscopy 81 (3), 388-391, 1996 | 1 | 1996 |
Роль сірковмісних амінокислот у профілактичному харчуванні робітників що контактують з хромом О Чернушенко, Т Агаян, Д Кравченко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2023 | | 2023 |
Дослідження вмісту нітратів у стічних водах та зрощених ними овочах О Чернушенко Матеріали круглого столу «Зелені рішення як пріоритет корпоративної …, 2023 | | 2023 |
ШЛЯХИ ЗБАГАЧЕННЯ ХАЧОВИХ РАЦІОНІВ СТУДЕНТІВ БІОГЕННИМИ ЕЛЕМЕНТАМИ О Чернушенко, О Саєвич, Г Островська Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | | 2022 |
СОДЕРЖАНИЕ НИТРАТОВ В ОВОЩАХ ОРОШАЕМЫХ ВОДАМИ ВОДОЕМОВ ТЕРРИТОРИЙ СЕВЕРНОГО И ИНГУЛЕЦКОГО ГОК О Чернушенко, А Чернявська, М Гречишіна Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | | 2022 |
ЖИРОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ШРОТІВ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ ОО Чернушенко, ГВ Новік, ВГ Применко, Т Мось ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 92, 2022 | | 2022 |
WAYS OF ENSURING FOOD SAFETY IN UKRAINE UNDER THE CURRENT EPIDEMIC SITUATIONS О Чернушенко, Г Новік, Ю Грищенко-Мороз Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | | 2022 |