Технологія м’яса та м’ясних продуктів: підручник ММ Клименко, ЛГ Віннікова, ІГ Береза, ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ... | 80 | 2006 |
Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса: підручник ЛВ Баль-Прилипко К.: КВІЦ 468, 2010 | 73 | 2010 |
Інноваційні технології якісних та безпечних м’ясних виробів: монографія ЛВ Баль-Прилипко Київ: Видавничий центр НУБіП України, 2012 | 33 | 2012 |
Інноваційні технологічні рішення при виробництві варених ковбас Л Баль-Прилипко, О Гармаш, Б Леонова Продовольча індустрія АПК, 13-16, 2012 | 17 | 2012 |
Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі НМ Слободянюк, ЮП Крижова, БІ Леонова, ЛВ Баль-Прилипко | 16 | 2016 |
Актуальні проблеми та характеристика стану м’ясної промисловості України ЛВ Баль-Прилипко, БI Леонова Мясное дело, 14-17, 2010 | 14 | 2010 |
Влияние различных факторов на срок и качество хранения мясных продуктов ЛВ Баль-Прилипко, ВИ Задорожный, ЛВ Онищенко Мясное дело, 53-55, 2006 | 14 | 2006 |
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму/Марія Паска, Лариса Баль–Прилипко М Паска Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: матеріали …, 2020 | 13 | 2020 |
МОНІТОРІНГ РИНКУ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ УКРАЇНИ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ Л Баль-Прилипко Продовольча індустрія АПК, 4-7, 2011 | 13 | 2011 |
Природные антиоксиданты пищевых продуктов МО Полумбрик, ЗВ Ловкис, ВВ Литвяк, ИМ Почицкая, ... ИВЦ Минфина, 2017 | 12 | 2017 |
Продовольча безпека в Україні Л Хомічак, Г Гуменюк, Л Баль-Прилипко, Ю Слива Продовольча індустрія АПК, 4-7, 2010 | 11 | 2010 |
Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів ЛВ Баль-Прилипко Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2013 | 10 | 2013 |
Технологічна доцільність виготовлення м’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції Л Баль-Прилипко, О Савченко Продовольча індустрія АПК, 12-15, 2012 | 9 | 2012 |
Окисне псування харчових продуктів і методи контролю якісних показників тваринних жирів: навч. посіб. ЛВ Баль-Прилипко, СД Мельничук, ВИ Лоханська, НМ Слободянюк Київ: Академперіодика, 2011 | 9 | 2011 |
Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м’ясних продуктів ЛВ Баль-Прилипко Мясное дело, 10-11, 2011 | 9 | 2011 |
К вопросу о производстве и создании здоровых, экологически чистых мясных продуктов ЛВ Баль-Прилипко, ВИ Задорожный, ЛВ Онищенко Мясной бизнес, 36-37, 2006 | 9 | 2006 |
Актуальні проблеми галузі. Підручник. ЛВ Баль-Прилипко | 8 | 2010 |
Використання делікатесного м’яса ампулярій в оздоровчому харчуванні Л Баль-Прилипко, Л Дерев’янко, О Андрощук Продовольча індустрія АПК, 13-18, 2017 | 7 | 2017 |
Основи системи державного технічного регулювання: Навчальний посібник СД Мельничук, ОЯ Боровиков, ЛВ Баль-Прилипко К.: НУБІП, 2012 | 7 | 2012 |
Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м’ясних продуктів ЛВ Баль-Прилипко Мясное дело, 10-12, 2011 | 7 | 2011 |