Follow
Лариса Баль-Прилипко (Bal-Prylypko L.V)
Лариса Баль-Прилипко (Bal-Prylypko L.V)
Декан
Verified email at nubip.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія м’яса та м’ясних продуктів: підручник
ММ Клименко, ЛГ Віннікова, ІГ Береза, ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ...
802006
Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса: підручник
ЛВ Баль-Прилипко
К.: КВІЦ 468, 2010
732010
Інноваційні технології якісних та безпечних м’ясних виробів: монографія
ЛВ Баль-Прилипко
Київ: Видавничий центр НУБіП України, 2012
332012
Інноваційні технологічні рішення при виробництві варених ковбас
Л Баль-Прилипко, О Гармаш, Б Леонова
Продовольча індустрія АПК, 13-16, 2012
172012
Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі
НМ Слободянюк, ЮП Крижова, БІ Леонова, ЛВ Баль-Прилипко
162016
Актуальні проблеми та характеристика стану м’ясної промисловості України
ЛВ Баль-Прилипко, БI Леонова
Мясное дело, 14-17, 2010
142010
Влияние различных факторов на срок и качество хранения мясных продуктов
ЛВ Баль-Прилипко, ВИ Задорожный, ЛВ Онищенко
Мясное дело, 53-55, 2006
142006
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму/Марія Паска, Лариса Баль–Прилипко
М Паска
Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: матеріали …, 2020
132020
МОНІТОРІНГ РИНКУ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ УКРАЇНИ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ
Л Баль-Прилипко
Продовольча індустрія АПК, 4-7, 2011
132011
Природные антиоксиданты пищевых продуктов
МО Полумбрик, ЗВ Ловкис, ВВ Литвяк, ИМ Почицкая, ...
ИВЦ Минфина, 2017
122017
Продовольча безпека в Україні
Л Хомічак, Г Гуменюк, Л Баль-Прилипко, Ю Слива
Продовольча індустрія АПК, 4-7, 2010
112010
Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів
ЛВ Баль-Прилипко
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2013
102013
Технологічна доцільність виготовлення м’яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції
Л Баль-Прилипко, О Савченко
Продовольча індустрія АПК, 12-15, 2012
92012
Окисне псування харчових продуктів і методи контролю якісних показників тваринних жирів: навч. посіб.
ЛВ Баль-Прилипко, СД Мельничук, ВИ Лоханська, НМ Слободянюк
Київ: Академперіодика, 2011
92011
Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м’ясних продуктів
ЛВ Баль-Прилипко
Мясное дело, 10-11, 2011
92011
К вопросу о производстве и создании здоровых, экологически чистых мясных продуктов
ЛВ Баль-Прилипко, ВИ Задорожный, ЛВ Онищенко
Мясной бизнес, 36-37, 2006
92006
Актуальні проблеми галузі. Підручник.
ЛВ Баль-Прилипко
82010
Використання делікатесного м’яса ампулярій в оздоровчому харчуванні
Л Баль-Прилипко, Л Дерев’янко, О Андрощук
Продовольча індустрія АПК, 13-18, 2017
72017
Основи системи державного технічного регулювання: Навчальний посібник
СД Мельничук, ОЯ Боровиков, ЛВ Баль-Прилипко
К.: НУБІП, 2012
72012
Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м’ясних продуктів
ЛВ Баль-Прилипко
Мясное дело, 10-12, 2011
72011
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20