Преимущества внедрения системы автоматизации склада на базе WMS АН Одарченко, ЕБ Соколова Бизнес Информ, 329-332, 2014 | 14 | 2014 |
Модернізація складських приміщень підприємства на базі WMS ДМ Одарченко, ЄБ Соколова Проблемы экономики, 210-215, 2015 | 10 | 2015 |
Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink D Odarchenko, А Odarchenko, Y Sokolova, V Mikhailik Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 65-69, 2018 | 9 | 2018 |
Investigation of the influence of the process of freezing on microbiological factors of safety of frozen semi-product for cooking drink smoothie D Odarchenko, A Odarchenko, E Sokolova, V Mikhailik EUREKA: Life Sciences, 62-67, 2018 | 8 | 2018 |
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage Y Biletska, G Djukareva, A Nekos, A Husliev, A Krivtsova, M Bakirov, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 54-61, 2020 | 7 | 2020 |
Екологічна безпека як основа національної безпеки України МС Одарченко, ДМ Одарченко, АМ Сесь, ОО Сюсель, ЄБ Соколова Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2011 | 5 | 2011 |
Аналіз сучасних тенденцій на ринку безалкогольних напоїв України АМ Одарченко, ЄБ Соколова, НА Зоріна Science and technology of the present time: priority development directions …, 2018 | 4 | 2018 |
РОЗРОБКА РЕцЕПТУРИ ПлАВлЕНИХ СИРІВ ІЗ ПІдВИщЕНОЮ БІОлОгІЧНОЮ цІННІСТЮ ЗА РАХУНОК ВВЕдЕННя КОНцЕНТРАТУ СИРОВАТКОВОгО БІлКА ОО Лісніченко, ЄБ Соколова, ЗП Карпенко ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 4201998, 2019 | 3 | 2019 |
The study of thermal reversibility of the freezing-defrost process of browned onion D Odarchenko, O Cherevko, A Odarchenko, N Pogozhikh, E Sokolova EUREKA: Life Sciences, 20-28, 2016 | 3 | 2016 |
Modeling Accounting Policies for the Hospitality Industry in the Context of Globalization I Nesterenko, N Kovalevska, E Sokolova | 2 | 2020 |
Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату для смузі АМ Одарченко, ЄБ Соколова, КК Василець ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 5201842, 2018 | 2 | 2018 |
Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage E Sokolova, E Aksenova, I Piliugina Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (41)), 45-49, 2018 | 2 | 2018 |
Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі МІ Погожих, ДМ Одарченко, ЄБ Соколова, ІМ Павлюк Харчова наука і технологія, 68-72, 2017 | 2 | 2017 |
Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби ДМ Одарченко, ТВ Карбівнича, ЄЛ Гасай, ДД Ільїна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 31-35, 2015 | 2 | 2015 |
дослідження перспектив впровадження електронної торгівлі в умовах м’ясоперероБного підприємства АМ Одарченко, КВ Сподар, ЄБ Соколова Технологический аудит и резервы производства 1 (5 (21)), 99-101, 2015 | 2 | 2015 |
Технологічна схема виробництва замороженого напівфабрикату для смузі МІ Погожих, ЄБ Соколова, КК Василець Теорія і практика актуальних наукових досліджень: тези III Міжнар. наук …, 0 | 2 | |
Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату для смузі ЄБ Соколова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 15-21, 2021 | 1 | 2021 |
Цифровий компонент сучасного аудиту діяльності суб’єктів підприємницької діяльності НС Ковалевська, ІВ Нестеренко, ЄБ Соколова, ТВ Карбівнича | 1 | 2021 |
Conducting commodity assessment of lactose free and ordinary (lactose) yoghurts on the example of ukrainian producers D Odarchenko, K Spodar, T Karbivnycha, E Sokolova Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020 | 1 | 2020 |
Production of frozen semi-finished product for a smoothie drink based strawberries, dried apples and oat flocks E Sokolova, L Tatar Publishing House “Baltija Publishing”, 2019 | 1 | 2019 |