Отримати власний профіль
Співавтори
- Palamarchuk AnnaOdessa National University of Technology, Department of Meat, Fish and Seafood TechnologyПідтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
- Татьяна Маноли (Tatiana Manoli)ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, Department of Wine Technology andПідтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
- Тетяна Нікітчіна (Tatiana Nikitchina)Одеський національний технологічний університет, Odesa National University of Technology, DepartmentПідтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
- Памбук Світлана АндріївнаОдеський національний технологічний університетПідтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
- Георгій Миколайович СтанкевичOdesa National University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
- Лисюк Вікторія Миколаївна (Lysyuk V.)Оdesa National University of Technology; к.т.н., доцент, ф-тет ІТХІРГБПідтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
- Sergey PatyukovOdessa National University of Technology
- Sergey PatyukovONAFT / ОНАПТПідтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
- Yana BaryshevaОдеський національний технологічний університетПідтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
- Hanna PalvashovaOdesa National University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Підписатись
Nadiia Kushnirenko
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua