Підписатись
Nadiia Kushnirenko
Nadiia Kushnirenko
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
НЕТРАДИЦІЙНІ ІНГРІДИЄНТІ В СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
ГМС Галина Всеволодівна Шлапак, Надія Григорівна Азарова, Надія Михайлівна ...
Scientific Works 83 (2), 44-49, 2019
12019
Удосконалення та оптимізація рецептури багатокомпонентних рибних консервів
НМ Кушніренко
Science and Education a New Dimension. Natural and Technical Sciences, VII …, 2019
12019
Розробка параметрів теплової обробки напівконсервів із морепродуктів
КНМ Зінченко Валентина Іванівна Добробабіна Любов Борисівна
Харчова наука і технологія, 101-103, 2011
12011
USE OF POULTRY MEAT WITH SALMONELLOSIS IN THE PRODUCTION OF SAUSAGES
SD Patyukov, AG Fugol, NM Kushnirenko, NG Azarova
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 172, 2022
2022
КОПЧЕНА РИБНА ПРОДУКЦІЯ - СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ
КНМ Рись М.О., Георгієв В.С.
Збірник матеріалів ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2022
2022
РИБНІ ПРЕСЕРВИ - БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ АЗОТОВМІСНИХ РЕЧОВИН
КНМ Будяк В.І.
Збірник матеріалів ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2022
2022
РИБНІ КОНСЕРВИ - ДЖЕРЕЛО КОРИСНИХ НУТРІЄНТІВ В ХАРЧУВАННІ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ Кравченко О.О., Білан О.В.
КНМ Кравченко О.О., Білан О.В.
Збірник матеріалів ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2022
2022
FEATURES OF THE PRODUCTION OF CANNED PRODUCTS FROM COMMERCIAL FISHERIES
APONUT N. Kushnyrenko, Ph.D, Associate Professor, S. Patyukov, Ph.D
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції …, 2022
2022
Anatomical and histological differences between meat and greasy breeds of pigs
SD Patyukov, AG Fugol, AS Palamarchuk, NM Kushnirenko
2022
Distance education
N Kushnirenko, S Patyukov
2022
Розробка режимів стерилізації рибних консервів з риб внутрішніх водойм
АС Паламарчук, СД Патюков, НМ Кушніренко
2021
Вивчення впливу дозрівачів на сенсорні показники сушено-в'яленої рибної продукції
АС Паламарчук, ОА Глушков, НМ Кушніренко
2021
Вивчення впливу дозрівачів на сенсорні показники сушено-в'яленої рибної продукції
НМК АС Паламарчук, ОА Глушков
Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса …, 2021
2021
Розробка режимів стерилізації рибних консервів з риб внутрішніх водойм
НМК АС Паламарчук, СД Патюков
Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса …, 2021
2021
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СТЕРИЛІЗОВАНИХ БАНОЧНИХ КОНСЕРВІВ З ОБ’ЄКТІВ ТОВАРНОГО РИБНИЦТВА
КНМ Блідар Д.О.
ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ ХIV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2021
2021
Pros and cons of distance learning
N Kushnirenko, A Palamarchuk, S Patyukov
2021
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ РИБНИХ РЕСУРСІВ З РИБ ВНУТРІШНІХ ВОДОЙМ ПРИ РОЗРОБЦІ ТЕХНОЛОГІЇ ГЕЛЕПОДІБНИХ ЗАЛИВОК
ОАГ Надія Михайлівна Кушніренко, Анна Станиславовна Паламарчук, Сергій ...
Scientific Works 84 (2), 49-56, 2020
2020
USE OF NATURAL BIOPOLYMERS AS PROTECTIVE COATINGS DURING COLD TREATMENT AND STORAGE OF INLAND WATER FISH.
S Patyukov, A Fugol, A Palamarchuk, N Kushnirenko
Scientific Works 84 (2), 2020
2020
Use of summer savory as a preservative in meat products
SD Patyukov, AG Fugol, AS Palamarchuk, NM Kushnirenko
2020
Інноваційні технології освіти
АС Паламарчук, НМ Кушніренко, ГВ Шлапак
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20